Obiwan

8
Portugal Azoren
Obiwan was hier 30 Apr 2017
Geweldige locatie voor een weekje actief weg. Geen zonvakantie bestemming maar er op uit met een auto de natuur in. 2 eilanden in een week is prima te doen en kost incl vlucht(en), auto en hotels <500 pp
Regio
  • Goedkoop om te boeken en te verblijven.
  • Mooie natuur en wildlife
  • Historische achtergrond
  • Rustig
  • Onbestendig weer (weet je van tevoren)
Review geplaatst op 2017-07-29
9
Groenland
Obiwan was hier 30 Jun 2016
Met een 3 master door de fjorden van Zuid Groenland varen. Een enorm afwisselend landschap van bloeiend tot gletsjer ijs. Van T-shirt naar pool-jack op dezelfde dag. Restanten van Viking nederzettingen en wildlife zoals zeehonden, walvissen, roofvogels, poolvos en rendieren. Landingen mbv Zodiacs en het hotel altijd in de buurt. Je bent daar alleen met je kleine clubje mede passagiers en 2 gidsen met hun eigen specialiteit. In ons geval een historicus en een bioloog.
Land
  • Onvergetelijke ervaring. Geen gebaande paden en geen voetstappen.
  • Dure vliegtickets naar Groenland
Review geplaatst op 2016-09-08

Community-updates

EDITIE 115 | De mooiste winterzonbestemmingen

20-12-2022 Columbus Travel editie 115 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de lekkerste zonvakanties buiten het hoogseizoen. Van Thailand tot Madeira en van de Caraïben tot Kroatië. Bestel de editie hier >

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

DE LAATSTE KEER: DE COMMUNITY-TOPPERS VAN DE WEEK


Croda del Becco. Foto: MirandaNoomen
Topfoto & -tip: Croda del Becco door MirandaNoomen
Communitylid van de week: Agrotewal

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >