Nkraftvermel

profiel Nkraftvermel

Naam

Nicolaas Kraft van Ermel

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

17 August 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. stad

Praag

Over mij

Jonge student geschiedenis, die graag wat van de wereld om zich heen ziet, uiteraard veel historische sites bezoeken.

Mijn Motto

'Zo veel mogelijk zien van de wereld om mij heen'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D40

Overige

Flitser: Metz 36 AF-4N Lens: Nikkon AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6GII ED Zonnekap Nikkon HB-45 Afstandsbediening: Nikon ML-L3

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Nkraftvermel"

 • profile image comment
  Door Diana• geplaatst op 18 Aug 2010 | 06:05:11

  Hoi Nicolaas,

  welkom op RR en veel plezier op deze site!
  Tip: plaats niet in een keer teveel foto's; ze krijgen dan niet meer de aandacht die ze verdienen en dat zou jammer zijn.

  Groetjes, Diana

  Bericht aangepast op 22:42:32
 • profile image comment
  Door Fransvdg• geplaatst op 18 Aug 2010 | 08:11:21

  Hoi Nicolaas,
  Wat een toeval dat ik je hier tref. Leuk dat je mee gaat doen. Doseer je publicatie wel hoor. Twee op een dag is zat. Anders is er te weinig aandacht voor je foto's.
  Hartelijke groeten, Frans
  PS Heb je nog geen favoriet land?

  Bericht aangepast op 22:37:22

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'268692' door Nkraftvermel '268692' door Nkraftvermel

ZwitserlandZurich

ZwitserlandZurich

Grossmünster

Nkraftvermel

De Grossmünster, een van de drie belangrijke Zürcher kerken. Ook belangrijk in de geschiedenis van de reformatie, Ooit preekte Huldrych Zwingli hier. Op de voorgrond de rivier de Limatt

'268693' door Nkraftvermel '268693' door Nkraftvermel

ZwitserlandZurich

ZwitserlandZurich

Grossmünster en...Mün

Nkraftvermel

De Grossmünster vanaf de andere oever van de Limatt samen met de Münstebrucke en daarachter het Helmhaus en de Wasserkirche. Een mooi stadsbeeld bij mooi weer. Zürich heeft ontzettend veel kerken waarvan er hier twee zichbaar zijn.

'268695' door Nkraftvermel '268695' door Nkraftvermel

ZwitserlandZurich

ZwitserlandZurich

Zwaan in de Zürichsee

Nkraftvermel

Een eenzame zwaan in de Zürichzee, langs de kades bij Bellevue. Hier komen veel mensen gezellig langs de waterkant zitten, de zwanen hebben er geen erg in.

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik