Niqueki

profiel Niqueki

Naam

Monique Van den Broek

Reviews

1

Foto's & tips

39

Blogs

3

Lid sinds

10 September 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. stad

Amsterdam

Over mij

ik ben ayurvedic practitioner en yoga docent en tevens werk ik parttime als quality manager. reizen doe ik al mijn hele leven. als klein kind ging ik al met mijn ouders naar vele landen in (zuid) europa en later ben ik veel gaan reizen naar Azie, Midden Amerika en Afrika.
Fotograferen doe ik al van kinds af aan. Eerst met de oude camera van mijn vader, die zelf altijd in de doka bezig was. Later kreeg ik een nikon spiegelreflex en tegenwoordig digitale spiegelreflex. Ik heb geen voorkeur voor 1 onderwerp, maar het leukst vind ik wel kinderen en dieren fotograferen. Nooit een cursus gehad, veel boekjes gelezen voor het gebruik, maar het blijft leren. Geduld en stilhouden.

Mijn Motto

'het hele leven is een grote ontdekkingsreis'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D-70

Overige

groothoek lens telelens macrolens statief

 

5 reactie(s) bij "Niqueki"

 • profile image comment

  Beste Monique, Helaas hebben we je foto 'Vlinder-blaadje' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van dieren in gevangenschap te plaatsen. Zie faq: - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren. Uitzondering: - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's. - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door REDACTIE • geplaatst op 2014-09-03 07:06:16
 • profile image comment

  Hoi Monique, dank je wel voor je reactie. Jammer dat jullie de roodoogkikker niet hebben gezien. Ach, nu heb je weer een goed excuus om er naar toe te gaan;-)))) Welkom hier trouwens, ik zie dat je net lid bent. Pas maar op, het is erg verslavend...... En als je op iemand wil reageren, klik dan de profielfoto aan, op diegene zijn/haar site kun je dan een verhaaltje plaatsen. Gr. Sandra en natuurlijk veel plezier hier!!!!

  Door albertensandra • geplaatst op 2012-09-04 17:13:16
 • profile image comment

  Wow! Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 5 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen? Groetjes Wouter

  Door woutercello • geplaatst op 2012-05-01 09:21:21
 • profile image comment

  Beste Monique, Helaas hebben we je foto 'meditatie bij zonsondergang gobi' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Daar val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam. Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2011-08-01 07:25:36
 • profile image comment

  Een prachtige wandeling naar de grootste gletsjer in Europa

  Door Niqueki • geplaatst op 2010-09-10 10:07:50

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (39)

'328460' door Niqueki '328460' door Niqueki

MongoliëNoordwest Mongolie

MongoliëNoordwest Mongolie

Power Yaks

Niqueki

Op verschillende plekken in Mongolie, dat gemiddeld op een hoogte ligt van 1500m ongeveer, kom je kuddes yaks tegen. Deze 2 keken mekaar eens diep in de ogen en daagden elkaar uit. Prachtige beesten vind ik dit. Ze stralen een soort innerlijke rust uit.

'294000' door Niqueki '294000' door Niqueki

Zwitserland

Zwitserland

Helblauwe bloemen op.

Niqueki

Op grote hoogte groeien de prachtigste bloemen in de bergen van zwitserland bij de grootste gletsjer. zo'n prachtige kleur blauw heb ik nog niet vaak gezien van een heel klein bloemetje.

'294012' door Niqueki '294012' door Niqueki

China

China

Verlichte stadsmuur..

Niqueki

De stad Xian waar het terracotta leger is opgegraven, heeft een stadsmuur die s avonds verlicht wordt. met een fietstaxi kun je de stad uit zodat je de muur kunt bekijken en genieten van de lichtjes.

Laatste blogs (3)

Deze zomer is het dan zover en ga ik zelf een pancha karma ofwel ayurvedische reinigingskuur doen. Ik heb zitten dubben of sri lanka of kerala in india. Uiteindelijk heb ik gekozen voor sri lanka en i... Lees meer