Niqueki

profiel Niqueki

Naam

Monique Van den Broek

Reviews

1

Foto's & tips

39

Blogs

3

Lid sinds

10 September 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. stad

Amsterdam

Over mij

ik ben ayurvedic practitioner en yoga docent en tevens werk ik parttime als quality manager. reizen doe ik al mijn hele leven. als klein kind ging ik al met mijn ouders naar vele landen in (zuid) europa en later ben ik veel gaan reizen naar Azie, Midden Amerika en Afrika.
Fotograferen doe ik al van kinds af aan. Eerst met de oude camera van mijn vader, die zelf altijd in de doka bezig was. Later kreeg ik een nikon spiegelreflex en tegenwoordig digitale spiegelreflex. Ik heb geen voorkeur voor 1 onderwerp, maar het leukst vind ik wel kinderen en dieren fotograferen. Nooit een cursus gehad, veel boekjes gelezen voor het gebruik, maar het blijft leren. Geduld en stilhouden.

Mijn Motto

'het hele leven is een grote ontdekkingsreis'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D-70

Overige

groothoek lens telelens macrolens statief

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "Niqueki"

 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 04 Sep 2012 | 17:13:16

  Hoi Monique, dank je wel voor je reactie. Jammer dat jullie de roodoogkikker niet hebben gezien. Ach, nu heb je weer een goed excuus om er naar toe te gaan;-))))
  Welkom hier trouwens, ik zie dat je net lid bent.
  Pas maar op, het is erg verslavend......
  En als je op iemand wil reageren, klik dan de profielfoto aan, op diegene zijn/haar site kun je dan een verhaaltje plaatsen.
  Gr. Sandra en natuurlijk veel plezier hier!!!!

  Bericht aangepast op 18:40:22
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 01 Aug 2011 | 07:25:36

  Beste Monique,

  Helaas hebben we je foto 'meditatie bij zonsondergang gobi' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Daar val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 00:10:19
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 03 Sep 2014 | 07:06:16

  Beste Monique,

  Helaas hebben we je foto 'Vlinder-blaadje' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van dieren in gevangenschap te plaatsen. Zie faq:

  - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren.
  Uitzondering:
  - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven
  - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's.
  - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 19:33:39
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 01 May 2012 | 09:21:21

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 5 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 16:02:55
 • profile image comment
  Door Niqueki• geplaatst op 10 Sep 2010 | 10:07:50

  Een prachtige wandeling naar de grootste gletsjer in Europa

  Bericht aangepast op 23:17:10

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (39)

'328460' door Niqueki '328460' door Niqueki

MongoliëNoordwest Mongolie

MongoliëNoordwest Mongolie

Power Yaks

Niqueki

Op verschillende plekken in Mongolie, dat gemiddeld op een hoogte ligt van 1500m ongeveer, kom je kuddes yaks tegen. Deze 2 keken mekaar eens diep in de ogen en daagden elkaar uit. Prachtige beesten vind ik dit. Ze stralen een soort innerlijke rust uit.

'294000' door Niqueki '294000' door Niqueki

Zwitserland

Zwitserland

Helblauwe bloemen op.

Niqueki

Op grote hoogte groeien de prachtigste bloemen in de bergen van zwitserland bij de grootste gletsjer. zo'n prachtige kleur blauw heb ik nog niet vaak gezien van een heel klein bloemetje.

'294012' door Niqueki '294012' door Niqueki

China

China

Verlichte stadsmuur..

Niqueki

De stad Xian waar het terracotta leger is opgegraven, heeft een stadsmuur die s avonds verlicht wordt. met een fietstaxi kun je de stad uit zodat je de muur kunt bekijken en genieten van de lichtjes.

Laatste blogs (3)

Deze zomer is het dan zover en ga ik zelf een pancha karma ofwel ayurvedische reinigingskuur doen. Ik heb zitten dubben of sri lanka of kerala in india. Uiteindelijk heb ik gekozen voor sri lanka en i... Lees meer

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 38 | Community toppers

Traditionele vissers ... Foto: Antwan

1. Topreview: n.v.t.
2. Topfoto & tip: Traditionele vissers ... door Antwan
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Elleke
5. Nieuwkomer: MGPhotography

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik