Nicoledehaan

profiel Nicoledehaan

Naam

Nicole de Haan

Reviews

0

Foto's & tips

18

Blogs

0

Lid sinds

01 June 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

India

Fav. stad

Damascus

Over mij

Mijn eerste verre reis was ongeveer 10 jaar geleden naar India. Zo'n eerste reis vergeet je nooit en India is dan ook mijn favoriete bestemming. De ideale reis is voor mij een combinatie tussen cultuur en natuur en er moet op z'n minst 1 markt bij zitten. De geuren en kleuren blijven boeien.
Voordat ik afreis lees ik over de historie/geschiedenis van het land en de religie(s). Ik weet de route, maar ben geen reisgidsen-verslinder. Ik zie wel waar het land me brengt.

Mijn Motto

'Bereid je niet TE goed voor, anders ben je alleen maar de reisgids aan het volgen.'

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "Nicoledehaan"

 • profile image comment
  Door Hansvanuem• geplaatst op 29 May 2011 | 09:44:25

  Hallo Nicole,

  ben op zoek naar foto's van Nicaragua voor de website van Stichting Future Forestry. Jouw foto's zouden daar heel goed bij passen. Zou jij bereid zijn daarvoor foto's beschikbaar te stellen?

  groeten,
  Hans van Uem
  Stichting Future Forestry

  Bericht aangepast op 20:12:26
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 16 Jan 2013 | 18:07:50

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:53:25
 • profile image comment
  Door Matthijsdeb• geplaatst op 23 Aug 2012 | 08:21:52

  beste Nicole de Haan,
  je prachtige foto van een koffiehuis in Damascus zou ik graag willen gebruiken voor een boek over het onderwerp 'publiek interieur'.
  als je daar toestemming voor wilt geven, kun je mij dan een email sturen svp?

  dank en hartelijke groet,
  Matthijs de Boer
  mdb@mdbstedenbouw.nl

  Bericht aangepast op 18:55:43
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 26 Jul 2008 | 08:44:13

  Hallo Nicole,
  India als favo-land en nog geen enkele India-foto! Welkom hier en we hopen nog mooie opnamen tegemoet te mogen zien.
  Groetjes, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 12:10:01
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 03 Jun 2008 | 14:57:08

  Beste Reisreporter,

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters.

  Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters!

  Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina.

  Veel plezier met reageren!

  Webmaster Reisreporter

  Bericht aangepast op 06:34:16

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (18)

'60617' door Nicoledehaan '60617' door Nicoledehaan

NicaraguaCaribische kust

NicaraguaCaribische kust

Miskito

Nicoledehaan

Met de boot vanuit Laguna de Perlas een Miskito dorp bezocht.

'60596' door Nicoledehaan '60596' door Nicoledehaan

NicaraguaZuidwest Nicaragua

NicaraguaZuidwest Nicaragua

Markt in Rivas

Nicoledehaan

Rivas is een leuk koloniaal plaatsje met een paar aardige kerkjes.Er is een markt en bedrijvigheid rondom Parque Central. De fietstaxi is een veel gebruikt vervoermiddel. Leuk voor een middag!

'60576' door Nicoledehaan '60576' door Nicoledehaan

NicaraguaMasaya

NicaraguaMasaya

Fotogeniek

Nicoledehaan

Mensen zijn prachtig, viendelijk, gastvrij en fotogeniek. De digitale camera maakt het makkelijk om in contact te komen met de lokale bevolking. Iedereen wil zichzelf terug zien op de foto!

Community updates

UPDATE: FOTO UPLOADEN WERKT WEER (SOORT VAN)

17-05-2021 Het had wat voeten in de aarde, maar je kunt inmiddels weer foto's uploaden. Let wel: op het moment dat je op 'uploaden' drukt, zie je op dit moment niets gebeuren MAAR de site is wel bezig. Gelieve dus niet opnieuw te klikken, maar heel even geduld te hebben: na zo'n 10 seconden zie je alsnog je foto verschijnen. Uiteraard gaan we dit nog fiksen, maar dat wordt naar alle waarschijnlijkheid morgen en ik wil jullie niet in de kou laten staan. ;-) Heb je een foto 2x geupload? Dan kun je zolang er geen comment is geleverd de tweede foto nog deleten. Zodra alles weer helemaal naar behoren werkt, meld ik me weer!

COMMUNITYLEDEN IN THE SPOTLIGHT

13-05-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 99, met daarin een prachtige selectie communitybeelden. Deze editie vind je de mooiste foto's terug van Corriedewinter, Antwan, Zandkorrel, Mirandanoomen, Esthers, Ameerakker en Wisseschout. Verder trakteren we je op de mooiste verhalen uit onder andere Brazilië, Griekenland, Marokko en Papoea-Nieuw Guinea en geven we volop tips hoe je een wereldreis aanpakt. Veel lees- en kijkplezier alvast! 

COLUMBUS COMMUNITYWEDSTRIJD 2021 IS VAN START

06-05-2021 Met een beetje vertraging is het dan eindelijk zover: we trappen af met de Columbus communitywedstrijd 2021! Sinds maart 2020 leven we in een nieuwe realiteit: een wereld waarin Corona niet alleen het gesprek van de dag is, maar onze levens er ook significant anders uit zijn gaan zien. Wij willen daar graag een tijdsdocument van maken met jullie foto's. Elke maand kunnen jullie foto's uploaden in een specifiek thema: het thema van mei is 'Steden in tijden van corona'. Niet alleen maak je kans op publicatie in Columbus, maar ook op fantastische reizen! Lees alles over de wedstrijd hier

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 19 | Community-toppers


Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill door Dreamer666
2. Review: n.v.t. (geen nieuwe reviews)
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Livali

Doe mee aan onze fotowedstrijden

DE COMMUNITY-WEDSTRIJD IS VAN START!

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom starten we vandaag met een fotowedstrijd, die tot het einde van het jaar zal lopen. Elke maand kunnen jullie binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN WEEKENDJE WEG

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een avontuurlijk weekendje weg + een Natuurhuisje in Drenthe. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik