Nicoledehaan

profiel Nicoledehaan

Naam

Nicole de Haan

Reviews

0

Foto's & tips

18

Blogs

0

Lid sinds

01 June 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

India

Fav. stad

Damascus

Over mij

Mijn eerste verre reis was ongeveer 10 jaar geleden naar India. Zo'n eerste reis vergeet je nooit en India is dan ook mijn favoriete bestemming. De ideale reis is voor mij een combinatie tussen cultuur en natuur en er moet op z'n minst 1 markt bij zitten. De geuren en kleuren blijven boeien.
Voordat ik afreis lees ik over de historie/geschiedenis van het land en de religie(s). Ik weet de route, maar ben geen reisgidsen-verslinder. Ik zie wel waar het land me brengt.

Mijn Motto

'Bereid je niet TE goed voor, anders ben je alleen maar de reisgids aan het volgen.'

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "Nicoledehaan"

 • profile image comment
  Door Hansvanuem• geplaatst op 29 May 2011 | 09:44:25

  Hallo Nicole,

  ben op zoek naar foto's van Nicaragua voor de website van Stichting Future Forestry. Jouw foto's zouden daar heel goed bij passen. Zou jij bereid zijn daarvoor foto's beschikbaar te stellen?

  groeten,
  Hans van Uem
  Stichting Future Forestry

  Bericht aangepast op 20:12:26
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 16 Jan 2013 | 18:07:50

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:53:25
 • profile image comment
  Door Matthijsdeb• geplaatst op 23 Aug 2012 | 08:21:52

  beste Nicole de Haan,
  je prachtige foto van een koffiehuis in Damascus zou ik graag willen gebruiken voor een boek over het onderwerp 'publiek interieur'.
  als je daar toestemming voor wilt geven, kun je mij dan een email sturen svp?

  dank en hartelijke groet,
  Matthijs de Boer
  mdb@mdbstedenbouw.nl

  Bericht aangepast op 18:55:43
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 26 Jul 2008 | 08:44:13

  Hallo Nicole,
  India als favo-land en nog geen enkele India-foto! Welkom hier en we hopen nog mooie opnamen tegemoet te mogen zien.
  Groetjes, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 12:10:01
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 03 Jun 2008 | 14:57:08

  Beste Reisreporter,

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters.

  Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters!

  Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina.

  Veel plezier met reageren!

  Webmaster Reisreporter

  Bericht aangepast op 06:34:16

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (18)

'60617' door Nicoledehaan '60617' door Nicoledehaan

NicaraguaCaribische kust

NicaraguaCaribische kust

Miskito

Nicoledehaan

Met de boot vanuit Laguna de Perlas een Miskito dorp bezocht.

'60596' door Nicoledehaan '60596' door Nicoledehaan

NicaraguaZuidwest Nicaragua

NicaraguaZuidwest Nicaragua

Markt in Rivas

Nicoledehaan

Rivas is een leuk koloniaal plaatsje met een paar aardige kerkjes.Er is een markt en bedrijvigheid rondom Parque Central. De fietstaxi is een veel gebruikt vervoermiddel. Leuk voor een middag!

'60576' door Nicoledehaan '60576' door Nicoledehaan

NicaraguaMasaya

NicaraguaMasaya

Fotogeniek

Nicoledehaan

Mensen zijn prachtig, viendelijk, gastvrij en fotogeniek. De digitale camera maakt het makkelijk om in contact te komen met de lokale bevolking. Iedereen wil zichzelf terug zien op de foto!

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik