NicolePeters

profiel NicolePeters

Naam

Nicole Peters

Reviews

0

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

23 September 2021

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Nicaragua

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'1132039' door NicolePeters '1132039' door NicolePeters

ItaliëSardinië

ItaliëSardinië

Sardinië: contrast op

NicolePeters

Kijkend naar deze foto kwam het thema 'contrast' in mij op, in de breedste zin van het woord. Contrast in de huidige tijd waarin we leven: kijk maar eens naar de tegenstellingen die zijn ontstaan rondom de corona pandemie. Tussen pro- en antivaxxers; tussen landen waar het normale leven nog grotendeels stilstaat versus landen waar men van het leven van alledag, inclusief het afreizen naar andere delen van de wereld, weer heeft opgepakt. Maar niet alleen tussen mensen en tussen landen zien we contrasten. Onderliggend is het - vanzelfsprekend? - de mens zelf dat vaak een vat vol contrast is. Deze foto nam ik tijdens een hike naar één van de parels onder de Sardiniaanse baaitjes aan de oostkust van het eiland. Alleen al het laaggelegen bountystrandje omringd door hoge, beboste kliffen vormt een natuurlijk contrast op zich. Maar over nog meer contrasten gesproken... - Een 6 uur durende hike ondernemen om op een afgelegen strandje te komen, terwijl we naar Sardinië afreisden voor een relaxvakantie aan het strand dat op 5 minuten wandelen van ons appartement lag - op het strand vind je de zonaanbidders, een mengeling van locals en toeristen, maar als je goed kijkt (en inzoomt!) zie je op de klif erachter mensen al abseilend het avontuur opzoeken en zie je links een eenzame zwemmer - toeristen die de behoefte voelen om niet op een druk stadsstrand te liggen (iets met 'afstand willen houden'?) en daarom een dergelijke afgelegen plek opzoeken, maar een paar dagen eerder wel met honderden mensen tegelijk een vliegtuig in zijn gestapt... Wat zeggen ze toch ook al weer: contrast geeft het leven kleur?

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik