Nathiej27

'483800' door Nathiej27 '483800' door Nathiej27

UruguayCabo Polonio

UruguayCabo Polonio

Hippie Cabo Polonio

Nathiej27

Gelegen in het departement Rocha, meer dan 200 km van Montevideo, ligt Cabo Polonio. Een plaatsje waar geen elektriciteit is, de tijd stil staat, de sterrenhemel je toelacht en er zeeleeuwen zijn. Wanneer je van de Flower Power generatie bent, mag een bezoek aan deze plaats zeker niet ontbreken tijdens je reis door Uruguay! Deze foto is genomen tijdens de zonsondergang, het huisje is er een zoals je die veel ziet in Cabo Polonio.

'407631' door Nathiej27 '407631' door Nathiej27

PanamaCaribische kust

PanamaCaribische kust

San Blas Islands

Nathiej27

San Blas Islands in de provincie Kuna Yala die wordt geregeerd door de Kuna-indianen. Op Isla Diablo hebben wij twee nachten geslapen bij een Kuna-familie. Wat een mooie ervaring!

'403913' door Nathiej27 '403913' door Nathiej27

PeruCusco

PeruCusco

Peruaanse vrouw

Nathiej27

Onderweg naar het Cristo blanco beeld in Cusco kwam ik deze vriendelijke Peruaanse vrouw tegen die een kleedje aan het weven is van Alpaca wol.

'481450' door Nathiej27 '481450' door Nathiej27

PeruCusco

PeruCusco

San Blas Spanisch...s

Nathiej27

Ben je voor een langere tijd in Cusco en wil je graag de Spaanse taal leren? San Blas spanisch school (carmen bajo 224), is een gezellige kleine school waar van maandag t/m vrijdag in de ochtend en middag les wordt gegeven. De school heeft een binnenplaats, waar met mooi weer ook les wordt gegeven. Daarnaast organiseert de school activiteiten waardoor je snel in contact komt met mede studenten. Ook kun je via de school vrijwilligerswerk doen bij verschillende projecten in Cusco.

'481449' door Nathiej27 '481449' door Nathiej27

PeruCusco

PeruCusco

Siete Angelitos

Nathiej27

Een gezellige/sfeervolle bar in Cusco, omgeving San Blas, om te genieten van live muziek onder het genot van een biertje, pisco sour en mojito's (ze claimen hier de beste te maken van de hele stad). Vriendelijk personeel, iedere dag live muziek, nummers kunnen aangevraagd worden, op en top gezelligheid!

'403768' door Nathiej27 '403768' door Nathiej27

BoliviaUyuni

BoliviaUyuni

Begraafplaats voor...

Nathiej27

Op de foto zie je een verroeste trein net buiten het dorpje Uyuni. Op dit 'treinenkerkhof' staan tientalle treinen, de meeste afkomsitig uit Engeland, en dateren van het einde van de 19e eeuw.

'403767' door Nathiej27 '403767' door Nathiej27

ArgentiniëIguazu watervallen

ArgentiniëIguazu watervallen

Cataras del Iguazu

Nathiej27

De watervallen van Iguazu zijn volgens velen de mooiste watervallen ter wereld. In zuid-amerika vormen deze watervallen de grootste en zijn daardoor eigenlijk niet te missen tijdens een reis door zuid-amerika. Deze foto is gemaakt vanaf de Argentijnse kant, waar km aan trail aangelegd is vanwaar je prachtige kiekjes kunt schieten.

Community-updates

EDITIE 108 | Reis mee met Floortje Dessing & andere reisheldinnen

15-04-2021 Columbus Travel editie 108 is nu verkrijgbaar! Voor deze editie bundelden we onze krachten met die van Nederlands bekendste reisjournalist: Floortje Dessing. In een interview stellen we de vragen die we altijd al van haar wilden weten. En lees je meer over bijzondere bestemming in Indonesië, India, Botswana en Zwitserland.   Bekijk de editie hier >

WEEK 20 | COMMUNITY-TOPPERS


Neretva. Foto: Canipel
1. Topfoto & -tip: Neretva door Canipel
2. Review: De Hortus Alkmaar door Agrotewal
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Ad Jonker

Doe mee aan onze wedstrijden

WEDSTRIJD: WIN EEN WEEKENDJE WEG MET HET COLUMBUSJE!

Ontdek een weekend lang Nederland met ons Columbusje, een huurcamper van Goboony. We regelen ook een mooie camperplaats voor jou en je gezin of vrienden. Plus: je krijgt de waterdichte rugzak Atrack (25 liter) van ORTLIEB thuisgestuurd!  Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >


GA OP REIS NAAR ZWITSERLAND VOOR EEN FOTOREPORTAGE IN COLUMBUS TRAVEL
Vertel ons via het formulier hieronder waarom het voor jou #tijdvoorzwitserland is. Ben je al eens in Zwitserland geweest, dan kun je via het formulier gelijk een van je reisfoto's uploaden. Doe nu mee >


 

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik