My Norway Stories

profiel My Norway Stories

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

68

Blogs

0

Lid sinds

03 April 2019

Over mij

Dit account wordt door de redactie van Columbus Travel beheerd ten behoeve van de winactie #mynorwaystories. De foto's die deelnemers naar ons e-mailen of via social media naar ons sturen worden via dit account geüpload. Zo zijn ook mensen zonder Columbus-account in de gelegenheid om mee te doen aan de winactie en kans te maken op een tas van Fjällräven én een Nikon D7500-camera.

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (68)

'1096500' door My Norway Stories '1096500' door My Norway Stories

Noorwegen

Noorwegen

Instaproof haventje

My Norway Stories

Deze foto is gemaakt door Antwan Janssen. Hij heeft deze foto gedeeld via Instagram met #mynorwaystories zodat hij kans maakt op de mooie maandprijs én eindprijs!

'1098739' door My Norway Stories '1098739' door My Norway Stories

Noorwegen

Noorwegen

Vergezicht

My Norway Stories

Met deze prachtige foto deelt Dedelef Prins zijn #mynorwaystories en doet hierdoor mee aan de winactie zodat hij kans maakt op fantastische prijzen.

'1096499' door My Norway Stories '1096499' door My Norway Stories

Noorwegen

Noorwegen

Wat een landschap!

My Norway Stories

Saskia Hamminga-Roest a.ka. reisreporter hamminga heeft deze mooie foto in Noorwegen gemaakt en gedeeld op Instagram met #mynorwaystories. Deze foto doet hierdoor mee met de winactie!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

EDITIE 114 | De mooiste autoroutes ter wereld

28-10-2022 Columbus Travel editie 114 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de mooiste autoroutes ter wereld. Ontdek inspirerende roadtrips weg van de massa, van Canada tot IJsland en Australië tot Frankrijk. Wil je weten wanneer je in 2023 het beste met de auto kunt vertrekken naar je vakantiebestemming? In onze verkeersdruktekalender vind je de zwarte zaterdagen en andere drukke dagen. Bestel de editie hier >

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

WEEK 47 | COMMUNITY-TOPPERS


Vissers op het Inle meer. Foto: Antwan
Topfoto & -tip: Vissers op het Inle meer door Antwan
Communitylid van de week: MaJata

Onze wedstrijden

DOE MEE MET DE LAATSTE COMMUNITY-FOTOWEDSTRIJD

Voordat we de stekker uit de community trekken, organiseren we een speciale, allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden! Hiervoor kun je je mooiste foto's uit de community van de afgelopen 15 jaar nomineren. Met je mooiste foto maak je kans op een Nikon Z fc-systeemcamera + 16-50mm VR-lens t.w.v. €1.099! Deze communityleden zijn je al voorgegaan. Zo doe jij ook mee >