MvanCooten-Boot

profiel MvanCooten-Boot

Naam

Marijke van Cooten - Boot

Reviews

0

Foto's & tips

38

Blogs

0

Lid sinds

27 August 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Nepal

Fav. stad

Kathmandu,Luang Prabang&Jogjakar

Over mijn camera

Merk

Olympus

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (38)

'274152' door MvanCooten-Boot '274152' door MvanCooten-Boot

Nederlandse AntillenSint Maarten

Nederlandse AntillenSint Maarten

KLM landt op Sint...M

MvanCooten-Boot

Ja deze foto lijkt bekend, want op you tube en vele andere sites is deze foto ook te vinden, maar ik heb deze toch echt zelf gemaakt! De eerste poging was meteen raak! Precies hoe ik hem wilde hebben! en nee, hij is niet gefotoshopt!

'295482' door MvanCooten-Boot '295482' door MvanCooten-Boot

VietnamHalong Bay en noordkust

VietnamHalong Bay en noordkust

Visser in Tam Coc

MvanCooten-Boot

Tijdens mijn rondvaartje in een roeibootje bij Tam Coc, ook wel het droge Halong Bay genoemd, kwam ik regelmatig hardwerkende vissers tegen. Het was een mistige dag, maar deze visser viel mij op door zijn of haar mooie houding.

'302152' door MvanCooten-Boot '302152' door MvanCooten-Boot

VietnamNoord Vietnam

VietnamNoord Vietnam

Oude Vietnamese...har

MvanCooten-Boot

Op de beroemde zondagmarkt in Bac Ha, Noord Vietnam, zie je hardwerkende mensen, jong en oud, heel oud in dit geval. Ik durf niet te raden hoe oud deze prachtige vrouw is, maar ze werkt minstens net zo hard als alle anderen!

Ik ben fan van (3)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (12)

'307273' door Lijn '307273' door Lijn

TanzaniaOverige gebieden

TanzaniaOverige gebieden

Aalscholver?

Lijn

In Arusha NP hebben wij een middag met twee gidsen ieder in een kano een meer rond gepedeld onderweg kwamen we deze zeer grote aalscholver (dat denken we tenminste) tegen die zijn vleugels stond te drogen. Hij hield ons goed in de gaten en vloog daarna weg.

'294266' door EllenvanderMark '294266' door EllenvanderMark

MarokkoRabat

MarokkoRabat

Zilverreiger

EllenvanderMark

De kust bij Rabat is ruig. Er staan borden dat het verboden is om er te zwemmen. Een groot deel bestaat uit een maanachtig landschap, waar je, als je even de tijd neemt, kunt genieten van zeer hoog opspattende golven. Ik denk dat er met die golven wel het een en ander "meekomt", want deze zilverreiger zagen wij regelmatig iets te eten tussen de stenen vandaan pikken.

'294039' door Alu '294039' door Alu

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Chiantiroute

Alu

De Chianti is een van de bekendste Europese wijngebieden en ook een van de mooiste streken van Europa waarin een prachtige autoroute loopt door glooiende landschappen. De Chianti ligt tussen De Toscaanse kunststad Florence en Siena. De prachtige wijnestate locaties zijn een bezoekje meer dan waard.

Community-updates

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

EDITIE 105 | 35 BESTE ISLAND ESCAPES IS UIT!

10-12-2021 Columbus Travel editie 105 ligt vanaf vandaag in de winkels! Je wordt getrakteerd op de 35 mooiste eilanden waar je nu wilt zijn en we nemen je mee naar IJsland, Griekenland, Mallorca, Galapagos en Orkneys. Ook vind je in deze editie traditiegetrouw de prachtigste communityfoto's, dit keer van CanipelPanoaramDragonflyLindehammann
Dreamer666Mitevisuals en DeerikBekijk de editie hier >

WEEK 02| COMMUNITY-TOPPERS


De wolf in de sneeuw. Foto: Henk Vanetië
1. Topfoto & -tip: De wolf in de sneeuw door Henk Vanetië
2. Review: Sauerland, Duitsland door TravelsbyMonique
3. Communitylid van de week: MarleenvM
4. Nieuwkomer: Glennm23

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik