MvanCooten-Boot

profiel MvanCooten-Boot

Naam

Marijke van Cooten - Boot

Reviews

0

Foto's & tips

38

Blogs

0

Lid sinds

27 August 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Nepal

Fav. stad

Kathmandu,Luang Prabang&Jogjakar

Over mijn camera

Merk

Olympus

 

11 reactie(s) bij "MvanCooten-Boot"

 • profile image comment

  Hi Marijke, Jij ook bedankt voor jou reactie!! En super leuk dat je fan bent geworden :-D Volgens mij hebben we bijna dezelfde reis gemaakt!! Ik zie foto's van Laos, Bac Ha en Sapa! Daar ben ik vorig jaar ook geweest. Mooie omgeving he!!! Je hebt mooie foto's gemaakt daar. Groetjes Kim

  Door Kymmie • geplaatst op 2011-11-29 06:43:37
 • profile image comment

  Hoi Marijke, Dank je wel voor je leuke reactie op mijn foto Indiaanse wijsneus. Ik ben er blij mee! Groetjes, Ellen

  Door EvanderHel • geplaatst op 2011-07-24 16:06:15
 • profile image comment

  Graag gedaan!

  Door edwinaverdingh • geplaatst op 2011-07-20 20:54:23
 • profile image comment

  Hallo Marijke Bedankt voor je reactie bij Heel Veel Oogjes! Groetjes Edwina

  Door edwinaverdingh • geplaatst op 2011-07-20 20:42:15
 • profile image comment

  Hoi Marijke, Bedankt voor het zetten van wat van mijn foto's bij je favorieten! Wow!! Ik heb mijn eerste fan! Groetjes, Ellen.

  Door EllenvanderMark • geplaatst op 2011-01-18 20:29:19
 • profile image comment

  Beste Marijke, Helaas hebben we je foto 'Olifant' moeten verwijderen omdat het alleen toegestaan is om foto's te plaatsen van dieren in het wild. Foto's van dieren in gevangenschap mogen alleen geplaatst worden als de dieren (bijna) niet meer in het wild te vinden zijn, zoals de orang oetan. Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2011-01-03 08:02:13
 • profile image comment

  Hoi MA, Wij hadden schriften en pennen voor deze kinderen meegenomen (ook kleren ed., maar wij verdeelden het ondere meerdere ,kinderen). Geld hebben we nooit gegeven. De kinderen in Afrika gaan graag op de foto, ook omdat ze het leuk vinden zichzelf op het schermpje terug te zien. Groetejs, Ellen.

  Door EllenvanderMark • geplaatst op 2010-09-19 07:51:56
 • profile image comment

  Hallo M.A, Welkom op de RRsite. Veel plezier! Groetjes, Edwina

  Door edwinaverdingh • geplaatst op 2010-09-16 11:32:23
 • profile image comment

  Beste Reisreporter, Je hebt bij de foto's 'Leguaan Steekt Tong Uit', 'Zonondergang Aruba', 'Suikerdiefjes op zoek naar Suiker' en 'Op Z'n Arubaans' aangevinkt dat deze meedoen aan de Thailandactie. Echter, aan deze competitie kunnen alleen foto's gemaakt in Thailand meedoen. Een foto uit andere landen wordt dus per definitie gediskwalificeerd. De foto's zullen uit de competitie worden gehaald. Gelieve alleen foto's die voldoen aan de voorwaarden van de competitie mee te laten doen. Op die manier houden we de database schoon. Bij voorbaat dank. Veel plezier nog op de site! Met vriendelijke groet, Vellah Bogle Columbus Webmaster

  Door Saphira • geplaatst op 2010-09-16 07:49:05
 • profile image comment

  Beste M.A., Helaas hebben we je foto 'Lachende Labrador' moeten verwijderen omdat het geen wild dier is, en het beeld niet typerend voor het bezochte land is of de cultuur reflecteert. Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2010-09-16 07:21:19
 • profile image comment

  Hi! Welkom op de site!! En wat een leuke eerste foto's! Groetjes, Ellen.

  Door EllenvanderMark • geplaatst op 2010-09-15 17:47:27

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (38)

'274152' door MvanCooten-Boot '274152' door MvanCooten-Boot

Nederlandse AntillenSint Maarten

Nederlandse AntillenSint Maarten

KLM landt op Sint...M

MvanCooten-Boot

Ja deze foto lijkt bekend, want op you tube en vele andere sites is deze foto ook te vinden, maar ik heb deze toch echt zelf gemaakt! De eerste poging was meteen raak! Precies hoe ik hem wilde hebben! en nee, hij is niet gefotoshopt!

'295482' door MvanCooten-Boot '295482' door MvanCooten-Boot

VietnamHalong Bay en noordkust

VietnamHalong Bay en noordkust

Visser in Tam Coc

MvanCooten-Boot

Tijdens mijn rondvaartje in een roeibootje bij Tam Coc, ook wel het droge Halong Bay genoemd, kwam ik regelmatig hardwerkende vissers tegen. Het was een mistige dag, maar deze visser viel mij op door zijn of haar mooie houding.

'302152' door MvanCooten-Boot '302152' door MvanCooten-Boot

VietnamNoord Vietnam

VietnamNoord Vietnam

Oude Vietnamese...har

MvanCooten-Boot

Op de beroemde zondagmarkt in Bac Ha, Noord Vietnam, zie je hardwerkende mensen, jong en oud, heel oud in dit geval. Ik durf niet te raden hoe oud deze prachtige vrouw is, maar ze werkt minstens net zo hard als alle anderen!

Ik ben fan van (3)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (12)

'307273' door lijn '307273' door lijn

TanzaniaOverige gebieden

TanzaniaOverige gebieden

Aalscholver?

lijn

In Arusha NP hebben wij een middag met twee gidsen ieder in een kano een meer rond gepedeld onderweg kwamen we deze zeer grote aalscholver (dat denken we tenminste) tegen die zijn vleugels stond te drogen. Hij hield ons goed in de gaten en vloog daarna weg.

'294266' door EllenvanderMark '294266' door EllenvanderMark

MarokkoRabat

MarokkoRabat

Zilverreiger

EllenvanderMark

De kust bij Rabat is ruig. Er staan borden dat het verboden is om er te zwemmen. Een groot deel bestaat uit een maanachtig landschap, waar je, als je even de tijd neemt, kunt genieten van zeer hoog opspattende golven. Ik denk dat er met die golven wel het een en ander "meekomt", want deze zilverreiger zagen wij regelmatig iets te eten tussen de stenen vandaan pikken.

'294039' door alu '294039' door alu

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Chiantiroute

alu

De Chianti is een van de bekendste Europese wijngebieden en ook een van de mooiste streken van Europa waarin een prachtige autoroute loopt door glooiende landschappen. De Chianti ligt tussen De Toscaanse kunststad Florence en Siena. De prachtige wijnestate locaties zijn een bezoekje meer dan waard.