Mniek

profiel Mniek

Naam

Monique van Driel

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

09 October 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Cuba

Fav. stad

Barcelona

Over mij

Ben spontane, reislustige levensgenieter met: sterke persoonlijkheid, positieve levensinstelling en enigzins eigenwijs karakter.
Ben momenteel voor een paar maandjes onderweg door Azie. Geen tijd dus om mijn page bij te houden. Heel af en toe val ik eens binnen om wat tips op te pikken. Later meer! Ciao

Mijn Motto

'Eigenlijk meer een levensmotto... "Gouden bergen, woeste hoogten In voor alles, ieder uur Hevig leven, heftig doodgaan Iedere stap een avontuur..."'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

350D

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Mniek"

 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 28 Apr 2012 | 11:10:07

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 10 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 06:08:48
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 10 Jan 2013 | 17:29:53

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:31:58
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 16 Sep 2008 | 10:14:27

  Hallo Monique,
  bedankt voor je leuke reaktie. Nee hoor, we zijn nog niet weg, we gaan de 29ste. Ergens stond per vergissing de 9de!
  We kunnen nu nog 7 foto's plaatsen en dan hebben we de 1000 bereikt. We hadden voor de laatste 10 nog enkele mooie bewaard en dat blijkt ook wel uit de waarderingen. We hebben veel geleerd hier, maar ook hoe hard sommigen het spelen hier. Wij hebben het altijd als van elkaar leren gezien en genieten van elkaars foto's. Ons 'verlanglijstje' is inmiddels behoorlijk gegroeid.
  We wensen je veel plezier hier en geniet van alle foto's.
  Lieve groetjes, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 07:22:10
 • profile image comment
  Door Joop Zand• geplaatst op 16 Sep 2008 | 09:57:59

  Dag Monique

  Je hebt in één jaar als reisreporter nog niet zoveel foto's geplaatst, terwijl er van die leuke foto's bij zitten..... ik hoop dat je er nu wat meer zal laten zien.

  Veel succes ermee en de groetjes, Joop

  Bericht aangepast op 07:22:09
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 27 Aug 2008 | 08:17:25

  Hallo Monique,
  na 8 plaatsingen alweer gestopt? Of mogen we nog wat van je verwachten?
  We gaan jouw foto's nu even bekijken.
  Groetjes, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 07:16:46
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 03 Jun 2008 | 14:56:35

  Beste Reisreporter,

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters.

  Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters!

  Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina.

  Veel plezier met reageren!

  Webmaster Reisreporter

  Bericht aangepast op 06:34:16

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'108034' door Mniek '108034' door Mniek

BelizeEilanden

BelizeEilanden

Zonsondergang Caye...

Mniek

Zonsondergang vanaf de steiger - Caye Caulker.

'108007' door Mniek '108007' door Mniek

Zuid-AfrikaLimpopo

Zuid-AfrikaLimpopo

Boze olifant

Mniek

Deze olifant vond ons niet leuk toen hij wilde oversteken en wij daar bleken te staan. Snel deze foto geschoten en toen vol gas in z'n achteruit. Want ze zijn toch best groot die beesten...

'108347' door Mniek '108347' door Mniek

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Zebra

Mniek

Zebra met talent voor de camera...

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik