Mierin

profiel Mierin

Naam

Trudy Hermans

Reviews

0

Foto's & tips

30

Blogs

0

Lid sinds

03 May 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Nepal

Fav. stad

Bhaktapur

Over mij

Ik ben zeer reislustig en geniet veel van het reizen. Het is in de loop van de jaren mijn eerste levensmotto geworden. Sinds 2 jaar ben ik ook fanatiek geworden om mijn belevenissen op foto vast te leggen.
Zo is er in 2010 en 2011 een droom van mij waar geworden. Ik ben naar nepal geweest, de mount everest base camp beklommen en kalar pattar. En heb ik ontwikkelingswerk in Ghana gedaan. Het mooiste van reizen vind ik de mensen die je ontmoet en hun verhalen en motivatie. Het mooiste is dan dat je dat ook op foto kunt vastleggen.
Enjoy life and live your dreams

Mijn Motto

'Zoveel mogelijk zien van de wereld en kennismaken met de lokale bevolking.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 400

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (30)

'471707' door Mierin '471707' door Mierin

KazachstanOost Kazachstan

KazachstanOost Kazachstan

Trekking door het...A

Mierin

Het meest indrukwekkende van mijn reis door Kazachstan was de trekking die ik samen met mijn vriend heb gemaakt door het Altai gebergte. Via Ardjan van www.kazachstanreizen.nl kwamen wij in contact met een lokale gids. Te paard zijn we de bergen in gegaan (vanuit Uryl). Daar konden we genieten van de mooiste vergezichten en uitzicht op de prachtige met sneeuw bedekte bergtoppen. Je moet wel een beetje kunnen paardrijden en van avontuur houden maar dan heb je wel een geweldige reis!!! Overnachten doe je in een tent in de wilde natuur. Neem wel een warme slaapzak mee! Dus voor iedereen die een beetje reislustig is en van ongerepte natuur houdt zonder toeristen raad ik het zeker aan! Het is de beste reis tot nu toe geweest!

'174838' door Mierin '174838' door Mierin

KazachstanOost Kazachstan

KazachstanOost Kazachstan

Op de steppe naar de.

Mierin

Na een tocht van 5 uur, er leek geen einde aan de beklimming te komen, hadden we eindelijk uitzicht. En wat voor uitzicht!!!

'174472' door Mierin '174472' door Mierin

KazachstanOost Kazachstan

KazachstanOost Kazachstan

Zonsondergang Lake...

Mierin

Dit was onze eerste avond aan Lake Markakol. Het was werkelijk prachtig! Een avond om nooit te vergeten. Het was helaas ook de enige mooie zonsondergang...

Community-updates

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

4-10-2021 Afgelopen dagen zijn er problemen ontstaan bij het tonen van o.a. de foto's op de site. Dit probleem is inmiddels opgelost. Onze excuses dat het zo lang heeft moeten duren. Mocht je nog tegen problemen aan lopen, laat het ons dan gerust weten via communityhost@columbusmagazine.nl.

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 41 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Are you talking to me? Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Are you talking to me? door Dreamer666
2. Review: Schotland door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Travelgoom
4. Nieuwkomer: Martine Bocklandt

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik