Miek1982

profiel Miek1982

Naam

Mieke Groenen

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

15 November 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Griekenland

Over mij

Altijd op zoek naar het authentieke, een voorkeur voor het fotograferen van mens en dier in alledaagse situaties

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'567186' door Miek1982 '567186' door Miek1982

JordaniëPetra

JordaniëPetra

Verkoper in Petra

Miek1982

Deze bedoeïenenman lijkt zo weggelopen te zijn uit de wereld van 1001 nacht. Hij verkoopt zogezegd 'originele opgravingen uit Petra'. Natuurlijk zijn deze snuisterijen niet echt, ook al doen deze verkopers echt hard hun best je te doen geloven dat dat wel zo is.

'567089' door Miek1982 '567089' door Miek1982

JordaniëPetra

JordaniëPetra

Jongen op ezel in...P

Miek1982

Terwijl ik door Petra wandelde werd ik een groot deel van de tijd achtervolgd door deze jongen op ezel. Hij dook iedere keer weer op. Hij behoort tot de bedoeïen. Vroeger woonde deze groep mensen in Petra zelf, maar tegenwoordig wonen zij buiten Petra, en komen naar Petra voor de toeristen. Veel van de bedoeinen verkopen bijvoorbeeld allerlei snuisterijen in Petra. Wat deze jongen hier precies deed weet ik niet, maar hij deed me denken aan een hele jonge Indiana Jones zoals hij op zijn ezeltje zat!

'567093' door Miek1982 '567093' door Miek1982

JordaniëPetra

JordaniëPetra

Schatkamer van Petra.

Miek1982

Het eerste dat je ziet als je door de kloven van Petra bent gelopen is de Schatkamer. Meteen worden je kamelen aangeboden om een tocht mee door Petra te maken, iets dat ik overigens niet aanraad. Het is veel leuker en interessanter Petra te voet te ontdekken! Deze kameel was zo te zien erg moe en rust even uit op de rug van zijn collega kameel.

Community-updates

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

4-10-2021 Afgelopen dagen zijn er problemen ontstaan bij het tonen van o.a. de foto's op de site. Dit probleem is inmiddels opgelost. Onze excuses dat het zo lang heeft moeten duren. Mocht je nog tegen problemen aan lopen, laat het ons dan gerust weten via communityhost@columbusmagazine.nl.

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 41 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Are you talking to me? Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Are you talking to me? door Dreamer666
2. Review: Schotland door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Travelgoom
4. Nieuwkomer: Martine Bocklandt

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik