Mi

profiel Mi

Naam

Marianne Stok

Reviews

0

Foto's & tips

20

Blogs

1

Lid sinds

29 May 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Istanbul

Over mij

Hoi,

Enkele steekwoorden: kinderen, reizen, fotograferen, natuur, werk.
Landschapsfotografie, urbexfotografie heeft mijn voorkeur

Mijn Motto

'Ondernemen, ontspannen, ontdekken en genieten.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3100

Overige

OLYMPUS : E-M10 MarkII

 

4 reactie(s) bij "Mi"

 • profile image comment

  Hoi Marianne, Ik snap de belemmeringen maar al te goed, heb zelf ook vaak dat je met fotograferen geen keus hebt. Maar wat je wel zou kunnen doen is de lucht op de computer later wat bij te snijden. Dit kan al in de meest eenvoudige bewerkingsprogramma's. Dit zijn geen grote veranderingen in je foto, maar maken het soms net iets sprankelender! Leuk dat je hier op de site bent, hopelijk ga je er net zoveel plezier aan beleven als vele andere Reisreporters! Groetjes Wies

  Door WKerkhof • geplaatst op 2016-06-13 21:11:54
 • profile image comment

  Hallo Marianne, Ook namens mij - alsnog - van harte welkom hier en veel plezier. Ik vind dat je al mooie foto's geplaatst hebt! Lekker zo doorgaan. Hartelijke groeten, Frans

  Door Fransvdg • geplaatst op 2016-06-12 18:59:57
 • profile image comment

  Hallo Marianne, welkom op de site, veel plezier en ik sluit me aan bij de waarschuwende opmerking van Joop. Groet, Jo

  Door JSpauwen • geplaatst op 2016-06-01 21:26:48
 • profile image comment

  Dag Marianne en welkom natuurlijk Een bijzonder fraaie eerste upload hier op de Columbus RR site, ik wens je veel fotoplezier .... maar pas op hoor, het kan zeer verslavend zijn. Groeten, Joop

  Door jz-travel • geplaatst op 2016-05-29 14:55:15

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (20)

'531152' door Mi '531152' door Mi

SwazilandEzulwini Vallei

SwazilandEzulwini Vallei

Mooi stel!

Mi

Tijdens mijn rondreis door Zuid-Afrika & Swaziland, samen met mijn kinderen, kwamen we met toeval bij het Matenga Cultural Village terecht, dit is een traditioneel Swazi dorp met 16 hutten gebouwd in traditionele vorm en van traditionele materialen als palen, riet, gras, grond en mest. Elke hut en plaats binnen het dorp heeft zijn eigen functie, zoals de kraal waar dieren veilig de nacht kunnen doorbrengen. Matenga is een cultureel dorp, een openluchtmuseum, waar het dagelijkse leven van de traditionele Swazi met hun gewoontes uit de periode rond 1850 ontdekt kan worden. Het dorp wordt ook wel Ligugu Lemaswati genoemd: de trots van de Swazi mensen. (zie verder hierover mijn blog)

'531724' door Mi '531724' door Mi

Zuid-AfrikaPort Elizabeth

Zuid-AfrikaPort Elizabeth

Appeltjes van oranje

Mi

Op de terugweg van het Addo elephant park richting onze slaapplek, kwamen we op een weg terecht die niet echt perfect was. Het ene gat in de weg was nog groter dan de andere en was het flink slalommen en opletten geblazen om "mijn" banden heel te houden. Tijdens dit inspannende ritje viel mijn oog op iets wat ik wel héél graag op de foto wilde zetten, dus remmen en omkeren! Wat ga jij nou doen vroegen mijn kinderen, hebben we een lekke band? Nee, ik zag wat. Bij aankomst van wat ik gezien had, werden we door vele ogen aangekeken. Oeps, hier moest ik toch even een drempeltje over om uit te stappen om te vragen of ik hun op de foto mocht zetten. Na wat gebaren over en weer gingen de heren er graag voor staan en lieten het werk er voor liggen.

'537086' door Mi '537086' door Mi

SpanjeAndalusie

SpanjeAndalusie

Alle neuzen dezelfde.

Mi

Elk jaar probeer ik weer een ander stukje van de wereld te ontdekken, uiteraard wel in overleg met mijn kinderen...... mijn streven is namelijk dat alle neuzen dezelfde kant op kijken. Dit jaar werd het Andalusië in Spanje! Na 3 weken heerlijk "gericht" zwerven door dit schitterende gedeelte van Spanje kan ik zeggen dat we een goede indruk hebben van Andalusië. Wat een schitterend plekje op deze wereld!

Laatste blogs (1)

Tijdens mijn rondreis door Zuid-Afrika & Swaziland, samen met mijn kinderen, kwamen we met toeval bij het Matenga Cultural Village terecht, dit is een traditioneel Swazi dorp met 16 hutten gebouwd in... Lees meer

Community updates

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 26 | Community toppers

Slaapplaats in Dallol. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Openluchtmuseum in Rusland door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Slaapplaats in Dallol door Dreamer666
3. Topblog: Een avond op de Noordpier door TravelGoom
4. Communitylid van de week: Ellen69
5. Nieuwkomer: n.v.t.

week 25 | Community toppers

Ethiopië Mursi. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Agadir van ait kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Ethiopië Mursi door Ameerakker
3. Topblog: Verloren in zand door Agrotewal
4. Communitylid van de week: E.J.
5. Nieuwkomer: Annaspets62

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

FOTOWEDSTRIJD: Culinair
Vreemde gerechtjes proeven, aparte drankjes proberen, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Deel nu je culinaire reisfoto's met ons en maak kans op publicatie in Columbus Travel én extra profielpunten.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik