Mehmet Han

profiel Mehmet Han

Naam

Mehmet Han

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

0

Lid sinds

21 January 2023

Over mij

Ik ben Mehmet Han. De afgelopen jaren heb ik zeer veel reizen ondernomen en heb ik inmiddels 15 landen buiten Eu bezocht. Vanaf 2009 ben bezig met een wereldreis. Elk jaar zwerf ik gemiddeld twee weken van continent naar continent. Landen waar ik o.a. ben geweest zijn; Brazilië, Argentinië, Mexico, Uganda, Ecuador, Colombia, Nepal, India, Sri Lanka, Peru, Tanzania & Zanzibar, Vietnam, Cuba, Verenigde Staten en V.A.E

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Canon

Model

Eos M5

Overige

Lens EF 35 mm, Samsung NX 200

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'1142030' door Mehmet Han '1142030' door Mehmet Han

MexicoSan Cristobal de las Casas

MexicoSan Cristobal de las Casas

Notenverkoper Marta

Mehmet Han

Notenverkoper Marta met haar baby Luis op haar rug. Op het plein La Paz in San Cristobal Mexico. Tijndens mijn reis in Mexico heb ik 3 dagen doorgebracht in deze oude stad met een kleurrijke cultuur, gelegen in een kleine vallei omringd door dennenbossen tussen de heuvels, op een bergachtig terrein op een hoogte van 2200 meter.

'1142109' door Mehmet Han '1142109' door Mehmet Han

JordaniëPetra

JordaniëPetra

Een kameel rust voor.

Mehmet Han

Spectaculair uitzicht op een Bedouin kameel voor de beroemde schatkist bij de verloren stad van Petra in Jordanië, één van de zeven wereldwonderen Unesco.

'1142066' door Mehmet Han '1142066' door Mehmet Han

OegandaKampala

OegandaKampala

Kinderen van...achter

Mehmet Han

Een groep kinderen van sloppenwijk Kisenyi. Dit is de grootste sloppenwijk van Oeganda in Kampala. De kinderen van Kisenyi waren blij tijdens mijn bezoek aan hun wijk, ze verwelkomen mij met "Mzungu" (blanke man).

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier