MdeLeeuw

profiel MdeLeeuw

Naam

Marlous de Leeuw

Reviews

0

Foto's & tips

17

Blogs

0

Lid sinds

18 June 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Australië

Fav. stad

Sydney & Barcelona

Mijn Motto

'Life is a trip!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D60

Overige

Objectief: Sigma ZOOM 18-200mm Objectief: Tamron SP di Macro

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "MdeLeeuw"

 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 28 Jun 2012 | 12:34:11

  Hi Marlous,

  De foto "Verlaten strand in Cape Tribulation " is verwijderd. Toeristen op foto's zijn volgens de regels niet toegestaan.

  Groetjes Saphira
  Webmaster

  Bericht aangepast op 07:42:16
 • profile image comment
  Door Geervannesmeed• geplaatst op 19 Jun 2012 | 19:43:37

  welkom op de site Marlous. Er komen mooie foto's van je langs. Ik kan ze helaas niet allemaal beoordelen; het zijn er wel veel vandaag en de anderen willen ook nog graag een reactie. Je hebt al de suggestie gekregen meer gedoseerd te werken( een beginnersfout die we allemaal in ons enthousiasme maakten). Als je wil reageren eerst even op de foto of naam van betreffende persoon, zodat je op zijn/haar profielpagina komt. Daar kun je dan de reactie plaatsen die dan ook gelezen wordt.
  groetjes en nog veel plezier op de site
  Gerard

  Bericht aangepast op 07:28:50
 • profile image comment
  Door Corriedewinter• geplaatst op 19 Jun 2012 | 21:08:52

  Veel plezier op deze site Marlous.
  Het is hier erg gezellig.
  hartelijke groet,
  Corrie

  Bericht aangepast op 17:15:52
 • profile image comment
  Door MdeLeeuw• geplaatst op 19 Jun 2012 | 19:08:37

  Hoi Travelireentje.
  Goeie tip! Bedankt.
  Ik zal ermee stoppen voor vandaag :)

  Groetjes,
  Marlous

  Bericht aangepast op 17:15:22
 • profile image comment
  Door Travelireentje• geplaatst op 19 Jun 2012 | 19:03:04

  Hoi,
  Ik zie dat je gelijk enthousiast veel foto's plaatst, de meeste plaatsen hier maar 2 tot 3 foto's verspreid over de dag, dan krijgen je foto's de waardering die ze verdienen.
  Groetjes en veel plezier op deze site!
  Irene

  Bericht aangepast op 17:15:11
 • profile image comment
  Door MdeLeeuw• geplaatst op 18 Jun 2012 | 20:47:53

  ....arlous moet er nog achteraan! Ik heb het gewijzigd :)

  Bedankt!

  Bericht aangepast op 17:13:47
 • profile image comment
  Door Jan10e• geplaatst op 18 Jun 2012 | 20:23:44

  Hallo M.....? Welkom op de site. Leuke Koala heb je naast je. Groet Jantine

  Bericht aangepast op 17:13:40
 • profile image comment
  Door Geervannesmeed• geplaatst op 19 Jun 2012 | 20:43:53

  Je kunt zo vaak een beoordeling geven als je wilt. Uiteraard één per foto. Je kunt ook alleen een reactie geven zonder te beoordelen met sterretjes. Je kunt ook beoordelen zonder een reactie te geven maar dat wordt door de meeste Reisreporters niet zo op prijs gesteld; men vindt het wel prettig te weten wie een beoordeling gaf.
  groetjes Gerard

  Bericht aangepast op 17:06:53
 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 18 Jun 2012 | 19:49:59

  Welkom op de site een heel veel plezier. Anita

  Bericht aangepast op 17:05:03

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (17)

'361444' door MdeLeeuw '361444' door MdeLeeuw

CanadaIcefields Parkway

CanadaIcefields Parkway

Prachtig blauw meer

MdeLeeuw

Op de Icefields Parkway van Banff naar Jasper reden we langs dit mooie blauwe meer. We hebben nog een poging tot pootje baden gewaagd, maar daarvoor was dit water toch echt veeeel te koud.

'361358' door MdeLeeuw '361358' door MdeLeeuw

AustraliëQueensland

AustraliëQueensland

Verkikkerd zijn op...

MdeLeeuw

Australie natuurlijk! Deze foto is gemaakt in de 'badkamer' van onze safaritent in de Mareeba Wetlands (zie tip). De kikker was ongeveer 1,5 centimeter groot en zat voor een pakje Jip en Janneke snoetenpoetsdoekjes welke de mooie achtergrondkleur heeft veroorzaakt.

'361345' door MdeLeeuw '361345' door MdeLeeuw

AustraliëNorthern Territory

AustraliëNorthern Territory

Orminston Gorge

MdeLeeuw

Deze foto is gemaakt tijdens een wandeling door Orminston Gorge. De kloof stond vol met water, dus de keuze was klimmen of zwemmen. We hebben voor de 1e optie gekozen en kwamen daarna hier terecht.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik