Maurice de Wildt

profiel Maurice de Wildt

Naam

Maurice de Wildt

Reviews

0

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

31 December 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Zweden

Fav. stad

Medemblik

Mijn Motto

'Knop om en genieten van alle mooie dingen op de wereld!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 700D

Overige

Lens EFS 18-135mm NanoUSM

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Maurice de Wildt"

  • profile image comment
    Door Maurice de Wildt• geplaatst op 21 Aug 2020 | 13:40:18

    Dank je wel Miranda! Ik ga me best doen!

  • profile image comment
    Door MirandaNoomen• geplaatst op 18 Aug 2020 | 15:56:55

    Hoi Maurice, welkom op de site! Ik ben zelf ook pas sinds een aantal weken weer actief (daarvoor heb ik kort in 2008 wat foto's gepost). Ben benieuwd wat we nog meer voor moois van je kunnen verwachten!

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'1118855' door Maurice de Wildt '1118855' door Maurice de Wildt

Nederland

Nederland

Sunset Medemblik

Maurice de Wildt

Een bijzondere mooie zonsondergang in Medemblik met een luchtvaartballon als cadeautje voor de foto! Zelfs de vogels genieten ervan. Door met de lichtfunctie van mijn camera te spelen zijn er mooie plaatjes uitgekomen waarvan dit er 1 is.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 14 | Community-toppers


Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan door Ameerakker
2. Review: Graubünden door Henneke
3. Communitylid van de week: Travelbag
4. Nieuwkomer: Clicks_by_irene

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik