Martijnenjessika

profiel Martijnenjessika

Naam

Jessika Holterman

Reviews

0

Foto's & tips

62

Blogs

0

Lid sinds

01 February 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Cuba

Fav. stad

Riga

Over mij

Wij zijn Martijn en Jessika, 34 en 31 jaar. We proberen iedere zomer een week of vier te genieten van een verre reis, en daarnaast korte breaks in Europa te doen. Martijn is tijdens de vakanties de fotograaf, Jessika de cameravrouw. De volgende reis gaat naar hopenlijk weer naar Afrika!

Mijn Motto

'Zo veel en vaak mogelijk genieten. En als het even kan de volgende vakantie al geregeld hebben voordat we vertrekken.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Olympus

Model

E520

Overige

Objectieven Olympus 40-150 mm, 70-300 mm, 14-42 mm en macrolens 35 mm. Pocketcamera Panasonic TZ8

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "Martijnenjessika"

 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 29 Nov 2010 | 14:45:19

  Beste Jessika,

  Helaas hebben we je foto 'Semonggoh vs Sepilok ' moeten verwijderen omdat het alleen toegestaan is om foto's te plaatsen van dieren in het wild. Foto's van dieren in gevangenschap mogen alleen geplaatst worden als de dieren (bijna) niet meer in het wild te vinden zijn, zoals de orang oetan, zo veel mogelijk in hun natuurlijke omgeving, dus zonder verzorgers.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 20:45:12
 • profile image comment
  Door Kasangua• geplaatst op 27 Nov 2010 | 13:04:27

  Hallo Jessika,
  Bedankt voor de diverse reacties, heel leuk!
  Groetjes, Ingrid.

  Bericht aangepast op 01:31:52
 • profile image comment
  Door Joanna• geplaatst op 02 Feb 2010 | 13:28:50

  Hoi Jessika, ik zat eens door oude tips te bladeren en zag dat jullie een paar leuke reacties en tevens goede aanvulling hadden geplaatst bij een paar Botswana tips, thanks! Leuk dat jullie dezelfde ervaring hebben!
  Het nieuwe RR systeem is handiger, omdat we nu een mailtje krijgen bij een nieuwe reactie. Nu reageer ik een beeeeetje laat! Zie dat jullie op dit moment niet actief zijn, wie weet komt dat weer? groetjes en veel reis- en fotografie plezier!! Anna

  Bericht aangepast op 18:25:13
 • profile image comment
  Door Dannybianca• geplaatst op 02 Feb 2009 | 17:30:18

  Hallo Jessika,

  De gorilla's waren echt fantastisch! Echt één van de mooiste momenten die wij tijdens het reizen hebben meegemaakt. Wij zijn inderdaad georganiseerd geweest. Uganda is niet echt makkelijk om zelf te organiseren zeker de permits die je nodig hebt voor het bezoeken van de gorilla's. Wij zijn met Habari travel naar Uganda en Rwanda geweest. www.habaritravel.nl. Voor een leuke impressie van hoe zo'n reis er uit ziet kun je onze film over Uganda en Rwanda bekijken : http://www.dannybianca.nl/video.html
  Veel plezier met het uitzoeken van een reis naar dit fantastische continent!
  Groetjes Danny en Bianca

  Bericht aangepast op 14:12:09
 • profile image comment
  Door Gorke• geplaatst op 01 Feb 2009 | 17:09:06

  Hallo Jessika,

  Handig hè zo,n site hier lees en zie je nog eens wat. Leuk dat jullie even een paar foto`s van Pai hebben geplaatst zo krijg ik er een beetje beeld bij bedankt en nog veel plezier op deze site.

  Groetjes, Margo

  Bericht aangepast op 14:11:21

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (62)

'287718' door Martijnenjessika '287718' door Martijnenjessika

MaleisiëKuching

MaleisiëKuching

Aapies kijken

Martijnenjessika

De Orang Oetangs bij het Semonggoh opvangcentrum bij Kuching nemen alle tijd om te poseren voor de toeristen. Dit is één van de vele mooie foto's die we daar gemaakt hebben. Zou hij net zo geboeid naar ons kijken als wij naar hem?

'208981' door Martijnenjessika '208981' door Martijnenjessika

BotswanaGaborone

BotswanaGaborone

Slaap lekker....

Martijnenjessika

Door heftig onweer en stortregen kon onze gamedrive in Mokolodi NP helaas niet doorgaan. Teleurgesteld zaten we ons in het restaurant te vervelen, toen twee mannen ons vroegen of we meegingen op een night drive. Onze verregende middag werd helemaal goedgemaakt toen we deze slapende jonge kippen in een boom zagen. De gids noemde ze Franklins.

'287932' door Martijnenjessika '287932' door Martijnenjessika

BruneiBandar Seri Begawan

BruneiBandar Seri Begawan

Omar Ali Saifuddein..

Martijnenjessika

De prachtige Sultan Omar Ali Saifuddin moskee staat midden in de hoofdstad Bandar Seri Begawan, en wordt ook wel de Father's Mosque genoemd. Hij is vernoemd naar de vader van de huidige sultan, die iets buiten de stad een nog grotere moskee heeft laten bouwen. De hoofdminaret van 52 meter hoog is het hoogtste punt van de moskee én van de stad, andere gebouwen in de stad moeten lager zijn.

Community updates

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Je kunt voor de Travel Awards bovendien ook meedoen aan de speciale fotowedstrijd, waarin we op zoek gaan naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen: plekken die jij bezocht hebt die de titel 'Wereldwonder' verdienen, maar nog niet platgetreden zijn door toeristen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. 

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 09 | Community-toppers


Goedemorgen Amsterdam! Foto: Remi Nijkamp
1. Topfoto & -tip: Goedemorgen Amsterdam! door Remi Nijkamp
2. Review: Henneke
3. Communitylid van de week: Zandkorrel
4. Nieuwkomer: Mart & Mirte

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik