Mart & Mirte

profiel Mart & Mirte

Naam

Mart Schoenmakers

Reviews

0

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

26 February 2021

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. stad

Liempde

Over mij

Al 15 jaar genieten wij van onze Volkswagen T2 bus Willem. Samen met ons gezin hebben we hele fijne vakanties beleefd met onze kids van baby tot puber. Zelfs onze hond is al 15 jaar onafscheidelijk verbonden met Willem. Als-ie de motor hoort.... Inmiddels kiezen de kids hun eigen pad en zijn wij weer met zijn 2en met hond. Alle reizen gedaan, overal geweest in de wereld, maar het is pas echt zomer als we met Willem de straat uit rijden.
Onze passie zit niet alleen in het gebruik van Willem, maar ook in het onderhoud en opknappen. Tenminste tot zover onze kennis reikt, want we willen Willem wel in goede staat behouden, dus gaat-ie indien nodig ook naar de vakman. In 2020 hebben we de stap gemaakt om anderen ook mee te laten genieten van deze fantastische manier van vakantie vieren en even 70's-like offline te gaan. En het plezier dat dat ons deed heeft ons doen besluiten om een broertje voor Willem te gaan zoeken. Dat is gelukt! Vanaf april 2021 - na wat onderhoud ;-) - hebben we nu ook Wickie!

Een deel van de opbrengst wenden we aan om Willem en Wickie fit te houden. Daarnaast gebruiken we een deel van de opbrengst om startende ondernemers in ontwikkelingslanden te helpen via het verstrekken van micro kredieten. Wakibi heet het Nederlandse platform waarop we inmiddels meer dan 50 projecten steunen. Je vindt daar ons initiatief onder ons initiatief SocialWheels: your fun, our passion, their future.
Dus een 'feel good' gegarandeerd!

Mijn Motto

'Al 15 jaar genieten wij van onze Volkswagen T2 bus Willem. Samen met ons gezin hebben we hele fijne vakanties beleefd met onze kids van baby tot puber. Zelfs onze hond is al 15 jaar onafscheidelijk verbonden met Willem. Als-ie de motor hoort.... Inmiddels kiezen de kids hun eigen pad...'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

5600

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'1126503' door Mart & Mirte '1126503' door Mart & Mirte

Nederland

Nederland

Ontdek de vrijheid in

Mart & Mirte

Gaan en staan waar je wilt. Even het tempo omlaag en weg uit de drukte. Los van de dagelijkse ballast en luxe, maar heerlijk back to basics. Lekker met je naasten de natuur in of mooie stadjes ontdekken. Met ons compacte en aaibaar busje kom je overal, ben je overal welkom en kom je weer lekker tot jezelf. Kijk op www.socialwheels.nl hoe jij dat kan beleven.

Community-updates

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

02-09-2021 Het maandthema van augustus - landschappen - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Esthers met je prachtige foto van Mont Saint Michel! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 38 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Mysterieus Yosemite NP. Foto: TonKuper
1. Topfoto & -tip: Mysterieus Yosemite NP door TonKuper
2. Review: Jurmala, Letland door Gillian
3. Communitylid van de week: Peterverboom
4. Nieuwkomer: NicolePeters

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN SEPTEMBER: EILANDEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN OVERNACHTING OP DE WADDEN

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Doe mee >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik