Mart & Mirte

profiel Mart & Mirte

Naam

Mart Schoenmakers

Reviews

0

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

26 February 2021

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. stad

Liempde

Over mij

Al 15 jaar genieten wij van onze Volkswagen T2 bus Willem. Samen met ons gezin hebben we hele fijne vakanties beleefd met onze kids van baby tot puber. Zelfs onze hond is al 15 jaar onafscheidelijk verbonden met Willem. Als-ie de motor hoort.... Inmiddels kiezen de kids hun eigen pad en zijn wij weer met zijn 2en met hond. Alle reizen gedaan, overal geweest in de wereld, maar het is pas echt zomer als we met Willem de straat uit rijden.
Onze passie zit niet alleen in het gebruik van Willem, maar ook in het onderhoud en opknappen. Tenminste tot zover onze kennis reikt, want we willen Willem wel in goede staat behouden, dus gaat-ie indien nodig ook naar de vakman. In 2020 hebben we de stap gemaakt om anderen ook mee te laten genieten van deze fantastische manier van vakantie vieren en even 70's-like offline te gaan. En het plezier dat dat ons deed heeft ons doen besluiten om een broertje voor Willem te gaan zoeken. Dat is gelukt! Vanaf april 2021 - na wat onderhoud ;-) - hebben we nu ook Wickie!

Een deel van de opbrengst wenden we aan om Willem en Wickie fit te houden. Daarnaast gebruiken we een deel van de opbrengst om startende ondernemers in ontwikkelingslanden te helpen via het verstrekken van micro kredieten. Wakibi heet het Nederlandse platform waarop we inmiddels meer dan 50 projecten steunen. Je vindt daar ons initiatief onder ons initiatief SocialWheels: your fun, our passion, their future.
Dus een 'feel good' gegarandeerd!

Mijn Motto

'Al 15 jaar genieten wij van onze Volkswagen T2 bus Willem. Samen met ons gezin hebben we hele fijne vakanties beleefd met onze kids van baby tot puber. Zelfs onze hond is al 15 jaar onafscheidelijk verbonden met Willem. Als-ie de motor hoort.... Inmiddels kiezen de kids hun eigen pad...'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

5600

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Mart & Mirte"

  • profile image comment
    Door Karinm• geplaatst op 05 Mar 2021 | 09:41:46

    Van harte met jullie titel Nieuwkomer(s) van de week, veel plezier op de site!

  • profile image comment
    Door REDACTIE• geplaatst op 04 Mar 2021 | 15:00:52

    Dag Mart & Mirte, welkom bij de Columbus community en wat een leuk motto hebben jullie. We zijn erg benieuwd naar de avonturen die jullie met Willem hebben beleefd en de bijbehorende foto's! Jullie zijn bij dezen gebomdardeerd tot 'Nieuwkomers van de week', gefeliciteerd! ;-) Hartelijke groet, Vellah - communitymanager van Columbus

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'1126503' door Mart & Mirte '1126503' door Mart & Mirte

Nederland

Nederland

Ontdek de vrijheid in

Mart & Mirte

Gaan en staan waar je wilt. Even het tempo omlaag en weg uit de drukte. Los van de dagelijkse ballast en luxe, maar heerlijk back to basics. Lekker met je naasten de natuur in of mooie stadjes ontdekken. Met ons compacte en aaibaar busje kom je overal, ben je overal welkom en kom je weer lekker tot jezelf. Kijk op www.socialwheels.nl hoe jij dat kan beleven.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 15 | Community-toppers


Alleen aan de Noordzee. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Alleen aan de Noordzee door Mitevisuals
2. Review: Kham, China door Your Travel Reporter
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Canipel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik