Marijeniyma

profiel Marijeniyma

Naam

Marije van Goor

Reviews

2

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

02 September 2016

Over mij

Ik ben gek op reizen! Ik vind het geweldig om nieuwe mensen te leren kennen en de cultuur en natuur van een land te ontdekken!

Mijn Motto

'Haal alles eruit wat er in zit! Je leeft maar een keer en komt er waarschijnlijk nooit meer! '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'541911' door Marijeniyma '541911' door Marijeniyma

NederlandMaastricht

NederlandMaastricht

Wandelen op de st....

Marijeniyma

Mocht je low budget zijn in eigen land is ook zoveel moois ! Kom allemaal een dagje of wat wandelen bij de Sint Pietersberg in Maastricht! Heerlijk om rond te wandelen en te genieten van de omgeving, de schone boslucht inademen of oefenen voor de echt hoge bergen in onze buurlanden in deze mooie wereld !

'542020' door Marijeniyma '542020' door Marijeniyma

PortugalMadeira

PortugalMadeira

Stairway to heaven

Marijeniyma

Je hoeft niet naar Rio om hem te zien hoor :) In Portugal op Madeira in het plaatsje Caniço tussen Funchal en Santa Cruz staat het 14 meter hoge beeld! Erg indrukwekkend om te zien!

'541914' door Marijeniyma '541914' door Marijeniyma

PortugalMadeira

PortugalMadeira

Madeira een eiland vo

Marijeniyma

Waauuwww! Madeira wat een TOP eiland! Wat een diversiteit heeft deze plek! Heerlijk om te wandelen door de dichtbegroeide bossen maar ook mooi om te duiken, in schattige stadjes rond te sjokken of paard te rijden op Ponta Santo. Er is hier zelfs een zeepkisten baan waar je vanaf kan scheuren! De zon die hier romantisch ondergaat in de zee, de gezellige lokale muziek en heerlijke lokale wijn (waar je niet teveel van moet drinken hihi) en alle prachtig gekleurde bloemen maken dit eiland een heerlijke plek! Wat is dit genieten! Echt voor iedereen wat wils!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

EDITIE 114 | De mooiste autoroutes ter wereld

28-10-2022 Columbus Travel editie 114 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de mooiste autoroutes ter wereld. Ontdek inspirerende roadtrips weg van de massa, van Canada tot IJsland en Australië tot Frankrijk. Wil je weten wanneer je in 2023 het beste met de auto kunt vertrekken naar je vakantiebestemming? In onze verkeersdruktekalender vind je de zwarte zaterdagen en andere drukke dagen. Bestel de editie hier >

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

WEEK 46 | COMMUNITY-TOPPERS


Ga de zon achterna op Milos ... Foto: Janouxkempkes
Topfoto & -tip: Ga de zon achterna op Milos door Janouxkempkes
Communitylid van de week: Dreamer666

Onze wedstrijden

DOE MEE MET DE LAATSTE COMMUNITY-FOTOWEDSTRIJD

Voordat we de stekker uit de community trekken, organiseren we een speciale, allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden! Hiervoor kun je je mooiste foto's uit de community van de afgelopen 15 jaar nomineren. Met je mooiste foto maak je kans op een Nikon Z fc-systeemcamera + 16-50mm VR-lens t.w.v. €1.099! Deze communityleden zijn je al voorgegaan. Zo doe jij ook mee >