MarielledeJong

profiel MarielledeJong

Naam

Marielle de Jong

Reviews

0

Foto's & tips

1

Blogs

1

Lid sinds

03 June 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Birma

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Samsung

Model

NX300

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "MarielledeJong"

  • profile image comment
    Door Gorke• geplaatst op 05 Jun 2015 | 07:32:13

    Leuk dat je fan bent! Groet, Margo

    Bericht aangepast op 15:17:17

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'495083' door MarielledeJong '495083' door MarielledeJong

CanadaNiagara watervallen

CanadaNiagara watervallen

Niagara Falls daytour

MarielledeJong

"Dé Niagara Falls, daar moet je echt heen zijn geweest als je toch naar Toronto gaat." Dat werd mij verteld door mijn vrienden en familie. And so I did. Samen met mijn vriendin zijn we daar naartoe geweest. Het was een georganiseerde bustoer naar de Falls vanuit City Sightseeing Toronto. In het pakket wat we hadden gekocht zat hét boottochtje bij de Falls, wat vrije tijd om daar rond te lopen, met de bus naar een klein dorpje verderop en een wijnproeverij. We vertrokken vanuit Toronto iets te laat maar de bus chauffeur maakte het snel goed. Het was een hele aardige en grappige man die ons heel veel informatie vertelde over de Falls en bepaalde dingen die we gaandeweg tegen kwamen. Eenmaal aangekomen bij de Falls zijn we uiteraard mee geweest met het bootje waar we kleddernat zijn geworden. Gelukkig voor ons was het erg mooi weer voor eind oktober en was onze kleding zo weer droog. Tijdens onze vrije tijd zijn we daar 'het attractiepark' op gelopen. Persoonlijk vond ik het echt verschrikkelijk. Er stonden spookhuizen, een reuzenrad en allerlei andere attracties. Ik wist dat het dorpje daar toeristisch zou zijn maar dit schokte me wel een beetje. Al met al hebben we daar wel heerlijke spareribs gegeten als onze lunch en zijn we daarna snel in de zon gaan liggen bij de bus. Na een half uurtje in de zon te hebben gelegen vertrok de bus richting een pittoresk dorpje, Niagara-on-the-lake. Daar zijn we een beetje gaan rondlopen maar was niet echt wat te doen of veel te zien dus zijn we weer terug gegaan naar de bus. Nadat iedereen weer terug was vertrokken we richting de wijnproeverij. Dat was echt super leuk! Er werd onderweg door de bus chauffeur al wat informatie verteld over de wijn die ze daar verkopen en de druiven die daar hangen. Ze verkopen daar icewine. De reden waarom het zo heet kan je op Google op zoeken of aan mij vragen. Maar mijn tip is om gewoon daar heen gaan, te luisteren en het daarna vooral te proeven! *hearteyes* Na de proeverij zat het er al weer op en gingen we weer terug naar Toronto. Op de terugreis was ik erg vermoeid en ben ik in slaap gevallen. Maar genoten van deze dag heb ik zeker!

Laatste blogs (1)

Ik ben fan van (2)

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik