Marenne

profiel Marenne

Naam

mc- t

Reviews

0

Foto's & tips

11

Blogs

0

Lid sinds

30 November 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Cambodja

Fav. stad

Havana

Over mij

Sinds een jaar of vijf heb ik het reisvirus te pakken. Ik ben o.a. in Cuba, Jordanie, Laos en Cambodja geweest. Fotograferen is een grote hobby, maar ik vind het ook belangrijk om tijdens mijn reizen niet alles door een lens te zien!

Mijn Motto

'Genieten van de hele reis, van begin tot eind! Respect voor de locals en natuur vind ik erg belangrijk. '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 450 D

Overige

Canon power shot

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "Marenne"

 • profile image comment
  Door Phynella• geplaatst op 08 Dec 2009 | 22:33:40

  ..met de hulp van een telelens was poseren gelukkig niet nodig
  gr.
  Caroline

  Bericht aangepast op 10:20:49
 • profile image comment
  Door Schenkel• geplaatst op 14 Dec 2009 | 12:19:51

  Hallo, Marenne.

  Bedankt voor je leuke reactie op onze foto, Succes op deze site.

  Groetjes Pieneke

  Bericht aangepast op 17:16:31
 • profile image comment
  Door Laurakromeich• geplaatst op 16 Dec 2009 | 11:03:28

  Hoi marenne,
  bedankt voor je reactie bij mijn foto's!
  En trouwens nog welkom op de site!!
  Ook jij hebt er erg leuke foto's op staan, en ik verheug me nu al op meer.

  Groetjes laura

  Bericht aangepast op 17:13:56
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 09 Dec 2009 | 18:10:52

  Hoi Marene, ik zie ook net dat je pas lid bent geworden. Welkom en heel veel plezier op de site!!!

  Bericht aangepast op 17:10:31
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 09 Dec 2009 | 18:02:29

  Hoi Marene, dank je voor je leuke reactie op onze site. Super leuk!!!

  Bericht aangepast op 17:10:31
 • profile image comment
  Door Hansdewildt• geplaatst op 09 Dec 2009 | 07:10:00

  Hoi Marrene,
  bedankt voor je reactie op mijn foto's uit Egypte.
  Welkom op de site en toch maar gewoon foto's blijven plaatsen zoals de serene monnik. Het is een hele treffende foto maar blijkbaar scoren portretfoto's en foto's van dieren beter!
  Veel succes hoor !
  groetjes,
  Hans

  Bericht aangepast op 17:10:11
 • profile image comment
  Door RobHoekstra• geplaatst op 08 Dec 2009 | 23:39:05

  Hoi Marenne,

  Leuk te horen dat je m'n Bayon foto mooi vindt! Ik was daar in 2003. Vond het echt prachtig daar. Laos vond ik helemaal superleuk. Wat is het daar toch mooi en relaxed!! Veel plezier op deze site (ik vind het erg leuk) en hopelijk komen er nog veel meer mooie foto's van je! Groeten Rob

  Bericht aangepast op 17:10:05
 • profile image comment
  Door Indi• geplaatst op 30 Nov 2009 | 18:47:16

  Hallo marenne, welkom op de site! Veel plezier hier met plaatsen en rondneuzen: er is geneog te zien! Als je je profiel geheel invult krijg je ook punten. Kijk anders hierboven in de ornaje balk Hoe Werkt het. Veel plezier hier. Grtz Frank

  Bericht aangepast op 17:08:33

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (11)

'218696' door Marenne '218696' door Marenne

LaosLuang Prabang

LaosLuang Prabang

Lao meisje

Marenne

In een dorpje nabij de Kuang Si watervallen kwamen we dit meisje tegen. Overduidelijk een meisje uit een arm gezin, maar ook duidelijk een heel tevreden meisje dat trots is op haar dorp.

'217412' door Marenne '217412' door Marenne

CambodjaAngkor en Siem Reap

CambodjaAngkor en Siem Reap

Beng Mealea

Marenne

De tepel Beng Mealea ligt niet centraal in het Angkor complex. Dat maakt de tempel des te leuker! Er zijn weinig toeristen en je kunt vrij rondlopen. De tempel is prachtig overwoekerd en de lichtinvallen zijn sprookjesachtig mooi!

'473582' door Marenne '473582' door Marenne

CambodjaBattambang

CambodjaBattambang

Khmer kookles

Marenne

In Battambang kun je hele leuke kooklessen volgen. Ik hou zelf niet eens zo van koken, maar ik heb genoten! Ik heb dit via het Royal Hotel geregeld. Het was bij een Cambodjaanse man thuis, die ik tijdens het koken van alles kon vragen over het land en de gebruiken. Ook leuk om zo een kijkje bij de locals thuis te nemen. Na afloop krijg je de recepten mee, beef lok lak is mijn favoriet!

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik