Maikiestravel

profiel Maikiestravel

Naam

Michael Wels

Reviews

0

Foto's & tips

17

Blogs

0

Lid sinds

26 April 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Cambodja

Fav. stad

Florence

Over mij

Een aantal passies houden mij bezig in het leven; muziek, koken, fotograferen en reizen. Het leuke hiervan is dat als je een goede bestemming kiest je alle vier prima kunt combineren!

Mijn Motto

'Reis ongeorganiseerd en niet langs de gebaande paden, je ziet dan het mooiste van de cultuur en het land!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

400d

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Maikiestravel"

 • profile image comment
  Door Riknikele• geplaatst op 28 Apr 2010 | 16:08:07

  klinkt goed, ik ben zeker van plan meer te zien! heb alleen niet zo lang als jij had... heb iets meer dan 4 weken voor laos en cambodja, wil in cambodja heel graag naar het oosten, waarsch mondulikiri ofzo, lijkt me echt gaaf! en misschien ook nog ff batambang!
  groetjes!

  Bericht aangepast op 06:15:59
 • profile image comment
  Door MadonnaPrinz• geplaatst op 28 Apr 2010 | 08:52:10

  Dank je wel voor je reactie op Sunrise Angkor. Ja je moet er inderdaad wat voor over hebben, maar ik zie dat je er alles van weet ;-). Groet, Loraine

  Bericht aangepast op 20:40:41

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (17)

'251834' door Maikiestravel '251834' door Maikiestravel

CambodjaAngkor en Siem Reap

CambodjaAngkor en Siem Reap

Angkor and sunset

Maikiestravel

Na drie dagen bij de tempels te hebben rondgelopen kan ik maar 1 ding zeggen: tempels zijn niet saai. Voor deze trip had ik helemaal niks met tempels en had dus ook voor een dagpas gekozen toen we hier aankwamen. Maar na 1 dag genoten te hebben, toch maar twee dagen bijgekocht, en niet voor niks!

'251821' door Maikiestravel '251821' door Maikiestravel

CambodjaMekong

CambodjaMekong

Kijk eens in de ogen.

Maikiestravel

Sprekende ogen....wat zeggen ze? Wat zal er allemaal in het hoofd van dit kind omgaan in zo'n arm land als Cambodja??? Niemand die het weet en dat is misschien ook wel het mooie......

'251756' door Maikiestravel '251756' door Maikiestravel

ItaliëFlorence

ItaliëFlorence

Zonsondergang Florenc

Maikiestravel

Of je nu overdag door deze stad loopt of 's-avonds: het maakt niet uit. Altijd mooie dingen om te zien. Vandaar dat Florence ook mijn favo stad is???

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik