Maikiestravel

profiel Maikiestravel

Naam

Michael Wels

Reviews

0

Foto's & tips

17

Blogs

0

Lid sinds

26 April 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Cambodja

Fav. stad

Florence

Over mij

Een aantal passies houden mij bezig in het leven; muziek, koken, fotograferen en reizen. Het leuke hiervan is dat als je een goede bestemming kiest je alle vier prima kunt combineren!

Mijn Motto

'Reis ongeorganiseerd en niet langs de gebaande paden, je ziet dan het mooiste van de cultuur en het land!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

400d

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Maikiestravel"

 • profile image comment
  Door Riknikele• geplaatst op 28 Apr 2010 | 16:08:07

  klinkt goed, ik ben zeker van plan meer te zien! heb alleen niet zo lang als jij had... heb iets meer dan 4 weken voor laos en cambodja, wil in cambodja heel graag naar het oosten, waarsch mondulikiri ofzo, lijkt me echt gaaf! en misschien ook nog ff batambang!
  groetjes!

  Bericht aangepast op 06:15:59
 • profile image comment
  Door MadonnaPrinz• geplaatst op 28 Apr 2010 | 08:52:10

  Dank je wel voor je reactie op Sunrise Angkor. Ja je moet er inderdaad wat voor over hebben, maar ik zie dat je er alles van weet ;-). Groet, Loraine

  Bericht aangepast op 20:40:41

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (17)

'251834' door Maikiestravel '251834' door Maikiestravel

CambodjaAngkor en Siem Reap

CambodjaAngkor en Siem Reap

Angkor and sunset

Maikiestravel

Na drie dagen bij de tempels te hebben rondgelopen kan ik maar 1 ding zeggen: tempels zijn niet saai. Voor deze trip had ik helemaal niks met tempels en had dus ook voor een dagpas gekozen toen we hier aankwamen. Maar na 1 dag genoten te hebben, toch maar twee dagen bijgekocht, en niet voor niks!

'251821' door Maikiestravel '251821' door Maikiestravel

CambodjaMekong

CambodjaMekong

Kijk eens in de ogen.

Maikiestravel

Sprekende ogen....wat zeggen ze? Wat zal er allemaal in het hoofd van dit kind omgaan in zo'n arm land als Cambodja??? Niemand die het weet en dat is misschien ook wel het mooie......

'251756' door Maikiestravel '251756' door Maikiestravel

ItaliëFlorence

ItaliëFlorence

Zonsondergang Florenc

Maikiestravel

Of je nu overdag door deze stad loopt of 's-avonds: het maakt niet uit. Altijd mooie dingen om te zien. Vandaar dat Florence ook mijn favo stad is???

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 16 | Community-toppers


Namibië Himba. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Namibië Himba door Ameerakker
2. Review: Snowdonia NP door Gillian
3. Communitylid van de week: Henneke
4. Nieuwkomer: Hallocobo@gmail.com

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik