MaVe

profiel MaVe

Naam

Martin Veldhuis

Reviews

0

Foto's & tips

41

Blogs

0

Lid sinds

20 May 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

China

Over mij

In het verleden veel gereisd, dat is er met de paplepel ingegoten.

Mijn Motto

'Reizen is een ontdekkingstocht. '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D7200

Overige

Canon powershot. iPhone.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (41)

'559087' door MaVe '559087' door MaVe

ChinaHunan

ChinaHunan

Een authentiek dorp

MaVe

Furongzhen is een dorp in de provincie Hunan. De geschiedenis van het dorp gaat meer dan 2000 jaar terug. Het dorp heeft nog veel oude authentieke gebouwen en woningen en is omgeven door groene bergen en rivieren. In het dorp ligt een waterval van zo’n 40 meter breed valt ca. 70 meter naar beneden. Niet veel toeristen komen hier, het is een mooie plek om rustig van te genieten. Ik was er buiten het regenseizoen dus niet zoveel water bij de waterval.

'531027' door MaVe '531027' door MaVe

ChinaHunan

ChinaHunan

HengShan Mountain

MaVe

Het plaatsje Nanyue, in de provincie Hunan, ligt aan de voet van het Hengshan Gebergte. Dit is een van de “Vijf grote bergen van China”, samen met Hengshan gebergte (ander Chinese karakter) in Shanxi in het noorden, Taishan gebergte in het oosten, Huashan gebergte in het westen en Songshan gebergte in het centrum van China. Vanuit Nanyue kan je met een busje de bergen gebracht worden waar je mooie wandelingen kunt maken, vele tempels bezoeken (o.a. de grootste in Zuid-China) en genieten van het prachtige uitzicht.

'532904' door MaVe '532904' door MaVe

TaiwanOost Taiwan

TaiwanOost Taiwan

Highway 11, Taiwan

MaVe

Langs de oostkust van Taiwan loopt de highway 11, omringd door een aantal mooie kustlandschappen. De kustweg voert langs een aantal kleine inheemse dorpen, vele stranden, en eilandjes om te bezoeken. Er zijn verschillende plaatsen om te kamperen langs de weg en er zijn vele guesthouses. De foto is gemaakt bij het monument waar de weg de Kreeftskeerkring passeert.

Community-updates

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

4-10-2021 Afgelopen dagen zijn er problemen ontstaan bij het tonen van o.a. de foto's op de site. Dit probleem is inmiddels opgelost. Onze excuses dat het zo lang heeft moeten duren. Mocht je nog tegen problemen aan lopen, laat het ons dan gerust weten via communityhost@columbusmagazine.nl.

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 41 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Are you talking to me? Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Are you talking to me? door Dreamer666
2. Review: Schotland door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Travelgoom
4. Nieuwkomer: Martine Bocklandt

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik