Lucenlucy

profiel Lucenlucy

Naam

Luc & Lucy Wechseler & van der Maten

Reviews

0

Foto's & tips

13

Blogs

0

Lid sinds

12 September 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Argentinië

Fav. stad

Parijs

Over mij

Samen gaan wij een avontuurlijke reis maken door het continent van uitersten: Zuid Amerika! Als jonge verkenners van dit werelddeel, willen we meer te weten komen over wat deze mooie wereld ons te bieden heeft. Nu is onze kans om deze reis te maken. No strings attached! De reis was fantastisch, foto's zullen volgen...

Mijn Motto

'Live life the fullest, explore, capture, taste!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Panasonic

Model

Panasonic Lumix DMC-

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Lucenlucy"

 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 19 Jan 2013 | 16:12:12

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:50:57
 • profile image comment
  Door Marjan• geplaatst op 12 Aug 2009 | 10:27:25

  Hoi Luc en Lucy,

  welkom op de site, al zie ik net dat jullie je al wel veel eerder hebben aangemeld hadden. Jullie zijn fraaie platen aan het plaatsen, maar als ik jullie een tip mag geven, plaats niet te veel en te snel foto's achter elkaar want dan krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen. Veel plezier op deze site en kijk uit dat je niet verslaafd raakt!

  groeten Marjan en Gerwin

  Bericht aangepast op 15:54:37
 • profile image comment
  Door Pkoelewijn• geplaatst op 12 Aug 2009 | 10:27:22

  Hallo Luc en Lucy,
  Hoewle jullie al bijna een jaar gelden zijn aangemeld, wil ik jullie toch nog hartelijk welkom heten op de site! Ik zie dat jullie heel veel foto's aan het plaatsen zijn die de moeite van het bekijken en beoordelen waard zijn. Zou jullie willen adviseren niet meer dan 2 a 3 foto's per dag te plaatsen. Meer foto's schieten te snel voorbij en zo krijgen maar weinig Reisreporters de kans om ze te zien!
  Niet-beoordeelde foto's kun je nog weghalen door op je eigen homepage op het rode kruisje te klikken.
  Veel plezier op de site.
  Groet van Nel

  Bericht aangepast op 15:54:37
 • profile image comment
  Door Carla• geplaatst op 12 Aug 2009 | 13:01:34

  Hoi Luc & Lucy,
  Leuke foto's hebben jullie gepost !!
  Ook jullie homepage foto is een leuke keuze :))
  Ga jullie reportage uiteraard verder volgen.
  grtz. C&H

  Bericht aangepast op 15:51:49

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (13)

'199286' door Lucenlucy '199286' door Lucenlucy

BoliviaBeni

BoliviaBeni

Paradijsvogel op de..

Lucenlucy

Tijdens onze privé pampatour over de Rio Yacuma passeerden we één enkele keer deze prachtige paradijsvogel. Zij was de moeder die op het nest zat. Verderop kwamen we ook anderen tegen, maar de moeder stond er het mooiste op!

'199287' door Lucenlucy '199287' door Lucenlucy

BoliviaBeni

BoliviaBeni

Wereldbol door...weer

Lucenlucy

Op de dag dat wij over de Rio Yacuma voeren had het voor het eerst in drie weken tijd niet geregend. Op deze foto zie je dat de zon op het bijna zwartkleurige water reflecteert, waardoor de boom en haar weerspiegeling op een wereldbol lijken. Later die dag klaarde het helemaal op en werden de platen nog mooier.

'200243' door Lucenlucy '200243' door Lucenlucy

PeruHuaraz

PeruHuaraz

Peruaanse vrouw

Lucenlucy

Tijdens de Pachamanca in Vicos (feest dat gevierd word op speciale gelegenheden, waar ook vlees word gegeten) zaten de vrouwen al hun waar te verkopen aan de toeristen, wel geteld waren dat er vier. Lucy de vrouw op de foto, had geen eigen gemaakte spullen in de verkoop en keek tevreden naar de spullen die de andere vrouwen hadden gemaakt.

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik