Louwpost

profiel Louwpost

Naam

Louw Post

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

30 November 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Japan

Fav. stad

Hong Kong

Over mij

Ik ben Louw Post. Doordeweeks werkzaam in de IT, naast mijn werk probeer ik met enige regelmaat een nieuw land te bezoeken. Ik heb grotendeels interesse in de landen buiten Europa, voornamelijk Azië. Andere culturen trekken mij enorm en ik zal dus niet snel nee zeggen tegen een verre reis (alhoewel de lange vluchten niet het leukste zijn van de reis).

Mijn doel is in ieder geval om elk continent een keer bezocht te hebben (buiten misschien Antarctica). Noord- en/of Zuid-Amerika is mijn volgende doel!

Wat mijn foto's betreft gebruik ik bijna altijd mijn telefoon. Ik heb kort ook een Nikon D5200 gehad, maar het lag mij toch niet helemaal. Met mijn telefoon en actie camera probeer ik nette plaatjes te schieten, alhoewel deze dan niet op het niveau van een spiegelreflex- of systeemcamera zullen zijn doe ik mijn best. ;-)

Mijn Motto

'"The world is a book, and those who do not travel read only a page." – Saint Augustine'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Overig

Model

Huawei P20 Pro

Overige

Yi 4K Actie Camera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'1107753' door Louwpost '1107753' door Louwpost

JapanKyoto

JapanKyoto

Mooiste tempel in...K

Louwpost

Tijdens onze reis naar Japan moesten we zeker te weten langs Kyoto. De stad met vele tempels. We hebben dan ook vele tempels gezien, maar deze was zeker het mooiste! Kinkakuji tempel is een mooi goudkleurige tempel en de natuurlijke omgeving maakt het alleen maar beter. Helaas is het wat betreft toeristen wel een van de drukkere tempels, maar het is het bezoekje waard.

'1107824' door Louwpost '1107824' door Louwpost

JapanOsaka

JapanOsaka

Onderdeel van de vele

Louwpost

Tijdens onze reis naar Japan hebben we natuurlijk ook Osaka bezocht. Eén van de meest populaire toeristische gebieden in Osaka is Dotonbori. Het gebied staat bekend om zijn nachtleven en komt om in de vele lichten, reclameborden en toeristen. Deze foto heb ik van een restaurant kunnen nemen in de buurt van Dotonbori. Als je voor het eten naar Japan komt, kan ik Dotonbori zeker aanraden. Het stikt hier van de restaurants en het vele eten wat je kan kopen op straat. Wil je de drukte vermijden, kun je hier beter niet naar toe gaan.

'1107752' door Louwpost '1107752' door Louwpost

JapanTokio

JapanTokio

Shibuya Sky, voor een

Louwpost

Tijdens onze vakantie naar Japan wilden we ook iets hoog met een goed uitzicht over de stad bezoeken. De bekende Shibuya kruising wilden we al bezoeken en de Shibuya Sky attractie was er mooi in de buurt. Beetje prijzig, maar drukte viel gelukkig mee op een doordeweekse dag. Ook kun je hier met een camera met redelijke zoom een mooie foto maken van de Shibuya kruising.

Community-updates

EDITIE 113 | 55 Culturele reisavonturen

16-9-2022 Columbus Travel editie 113 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de mooiste culturele reisavonturen. Van dorpsfeesten in Spanje tot festivals in India. In Ghana verdiepen we ons in een zwarte bladzijde uit de wereldgeschiedenis: de trans-Atlantische slavenhandel, aan de voet van de Himalaya bezoeken we twee boeddhistische kloosters en gaan we in de leer bij monniken. En we delen de beste cultuurtips in de Zwitserse Alpen. Om het jou gemakkelijk te maken, hebben we ook nog een culturele jaarkalender 2023 samengesteld.  Bekijk de editie hier >

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

05-08-2022 Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

EINDE COMMUNITY EN FOTOWEDSTRIJD

05-08-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Maar zoals het ook vaak gaat met het bouwen van nieuwe sites, ontstaat er vaak wat vertraging. We hebben nog steeds geen exacte datum, maar we zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vóór oktober offline gaan. Dat geeft ons dan ook genoeg tijd voor één laatste fotowedstrijd om 15 jaar community te vieren! Info volgt binnenkort

WEEK 37 | COMMUNITY-TOPPERS

De toppers van week 38 zullen in de loop v.d. week bekend worden gemaakt.


Papua Nieuw Guinea Jiwakafestival door Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Papua Nieuw Guinea Jiwakafestival door Ameerakker
2. Review: Faeroer, Denemarken door MyrtheL
3. Communitylid van de week: Erickindt
4. Nieuwkomer: Ranilisza

Doe mee aan onze wedstrijden

DRONEFOTOWEDSTRIJD 2022: WIN EEN WEEKENDJE WEG IN EUROPA

Met een drone zie je de wereld vanuit een nieuw en verrassend perspectief. We zijn dan ook benieuwd naar jouw mooiste dronefoto’s! Deel je top 3 en maak kans op een weekendje weg in Europa, een cadeaubon van Coolblue of een klimrugzak van Osprey. De 10 winnende worden bovendien gepubliceerd in Columbus Travel én KIJK Magazine! Meedoen kan tot en met 11 september 2022Doe mee


FOTOWEDSTRIJD: WIN EEN TWEE VLIEGTICKETS NAAR THAILAND

Hoe was jouw zomervakantie?! Samen met reisorganisatie Riksja Travel zijn we op zoek naar de mooiste avonturen. Deel jouw ultieme reisfoto en -tip van je reis in de zomer van 2022 en wie weet win jij twee vliegtickets naar Thailand, aangeboden door Singapore Airlines! Meedoen kan tot en met 16 oktober 2022. Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik