LizzyAnn

'272233' door LizzyAnn '272233' door LizzyAnn

Soedan

Soedan

The Waiting Boy

LizzyAnn

The Waiting Boy. Onderweg naar Khartoum gestopt voor cola en brood. En een toiletbezoek, indien mogelijk. Deze jongen brengt mij naar een hokje met een gat in de grond en 69 vliegen. Als ik klaar ben staat hij net buiten op me te wachten. Ik tref hem aan in deze positie met mijn bril op. The Waiting Boy

'272123' door LizzyAnn '272123' door LizzyAnn

Soedan

Soedan

Mijn auto door de...w

LizzyAnn

Net grensovergang Libie - Soedan gehad. Eerste nacht in Soedan, Woestijnovernachting. Zonsondergang. Onze auto mocht alle andere auto's slepen die niet door het mulle zand kwam. Mercedes G, Topwagen!

'272101' door LizzyAnn '272101' door LizzyAnn

ZambiaZuid Zambia

ZambiaZuid Zambia

Bekeuring van de...Za

LizzyAnn

Sinds Italie geen bekeuring meer gehad. De politie staat vlak voor een dorp op snelheid te controleren. Ik heb een paar weken voor vertrek mijn rijbewijs behaald en leer rijden in Libie, Afrika. Zonder regels een continent door rijden. Op deze manier doneren we de Zambiaanse regering een paar Euro.

'272100' door LizzyAnn '272100' door LizzyAnn

ZambiaZuid Zambia

ZambiaZuid Zambia

De meisjes die nootje

LizzyAnn

De meisjes die nootjes verkopen. Het bruidje met haar vriendinnetje. Twee emmertjes vol met nootjes. De rode en de groene. Met zonder slippers. Waiting for Love. True Love.

'272099' door LizzyAnn '272099' door LizzyAnn

ZambiaZuid Zambia

ZambiaZuid Zambia

Het Bruidje

LizzyAnn

Het bruidje, een jaar of 8 schat ik haar. Ze eet de nootjes die ze verkoopt. Haar blik, handeling en verlangen. Begeerte en liefde. Gemaakt voor de camera.

'272098' door LizzyAnn '272098' door LizzyAnn

Soedan

Soedan

God Gives Us Rain

LizzyAnn

Onderweg naar Khartoum, eindelijk de eerste regenval in weken. 50 graden C. en het regent. Ik begin te dansen op straat en wordt omringt door deze prachtige mensen. De jongen midden achterin is mijn mooiste vangst van de hele reis. Hij had model kunnen zijn.

'272097' door LizzyAnn '272097' door LizzyAnn

LibiëNoord Libie

LibiëNoord Libie

Rijden door Libie

LizzyAnn

Het bandenfestijn van Khaddaffie. Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden Banden

'272095' door LizzyAnn '272095' door LizzyAnn

KeniaLosai NP

KeniaLosai NP

Road Through Hell

LizzyAnn

De Kever rijdt over "The Road Through Hell". Een weg met gaten, keien, modder, klei, wasbordjes, alles wat je kunt bedenken wat het rijden 'oncomfortabel' maakt. met 20 km per uur zo'n 500km rijden. Hobbel-de-hobbel

'272092' door LizzyAnn '272092' door LizzyAnn

KeniaMarsabit

KeniaMarsabit

On 'The Road Through.

LizzyAnn

Samburu, de lokale bevolking van dit gedeelte van Kenia. De weg die we reden heet "The Road Through Hell" Deze mooie dame vroeg om een bal, toen we zeiden dat we die niet hadden had zij en haar vriendinnetjes een steen in hun handen om ons te bekogelen. Prachtige mensen, maar gevaarlijker dan dieren.

'272091' door LizzyAnn '272091' door LizzyAnn

LibiëNoord Libie

LibiëNoord Libie

Rit door Noord Libie,

LizzyAnn

Rijdend door Noord Libie, van Tunesie naar Egypte. Naast mij stopt deze auto. Geïntrigeerd kijken we elkaar aan. Prachtig geklede vrouw, enig kind en jonge papa, of broer.

'272088' door LizzyAnn '272088' door LizzyAnn

Kenia

Kenia

Mr. Moyale

LizzyAnn

Mr. Moyale, Deze meneer heeft, aan zijn ogen te zien, al jaren rondgelopen in de grensplaats Moyale vlakbij Ethiopie, op weg naar 'The Road Throuhg Hell'.

Community updates

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 30 | Community toppers

Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Naardermeer, Nederland door Graaf
2. Topfoto & tip: Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang door Dreamer666
3. Topblog: Rondje Twente op de fiets door Karinm
4. Communitylid van de week: Barga
5. Nieuwkomer: Jessicavosman

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik