LauraSan

'376429' door LauraSan '376429' door LauraSan

Frans-PolynesiëBora Bora

Uitzicht vanuit een..

LauraSan

uitzicht vanuit een onbewoond motu op de Mt Otemanu, toen wij de eiland Bora Bora bezochten in 2010. Er zijn talloze motus in de lagoen met elke een verschillend kijk op de Otemanu

'376443' door LauraSan '376443' door LauraSan

VietnamHanoi

Vreedzam en rustig...

LauraSan

Contrast met de drukte op de straat. Hier op een oud Chinese tempel is het rustig en vreedzam. Dit was bij een oud Chinese tempel op de rivier.

'376509' door LauraSan '376509' door LauraSan

Frans-PolynesiëTahiti

Tahiti zonsondergang.

LauraSan

Ik heb deze foto op onze eerste avond in Tahiiti gefotografeerd. Elke aviod zie je roeiboten of vissersboten die bij zonsondergang komen. Hier zie je op de achtergrond de eiland Moorea en een roieboot.

'376515' door LauraSan '376515' door LauraSan

Frans-PolynesiëTahiti

Tahiti waar eindigt d

LauraSan

Ik vind deze foto heel mooi omdat je de eiland Moorea kan zien, en een heel mooie blaauw kleur is. Ik heb een fish eye lens gebrukt. Een gedeelte is de zee en een andere is de infinity pool. Het is weer bij zonindergang opgenomen, hhet lijkt asl of de hemel heel dicht is.

'376518' door LauraSan '376518' door LauraSan

Frans-PolynesiëBora Bora

Bora Bora verlaten...

LauraSan

Een mooie strand in een motu bij Bora Bora. We wareb er op excursie en zijn wij daar met een klien bootje gevaren. De motu was niet ver gelegen van de Teivaroa. Het mooi water, een kleur die moeilijk te definieren valt, want blijft veranderen. Het is prachtig,een echte bountyeiland.

'376526' door LauraSan '376526' door LauraSan

ChinaHongkong

HongKong oud en moder

LauraSan

Prachtig uitzicht vanuit Kowloon op HongKong en zijn hoge gebouwen.H ier heb ik een traditionele sampan gefotografeerd tegenover de moderne hoge gebouwen ain HongKong eiland

'376611' door LauraSan '376611' door LauraSan

Frans-PolynesiëBora Bora

Bora Bora vluchthaven

LauraSan

Als je in Bora Bora aankomt in de kleine luchthaven is het magisch. Het is een kleine plaats, die niets aan een luchthaven doet denken. Buiten staan de boten te wachten, die de meeste hotels voor hun gasten ter beschikking stellen. Op deze fot kan je beweging en snelheid zien met de vaart van de boten en de palmbomen die in de wind waaien.

'376646' door LauraSan '376646' door LauraSan

Verenigde StatenFlorida

Vogel in Everglades

LauraSan

Bij een bezoek aan de Everglades was er veel wildleven, en zo heb ik o. a deze volgel gefotografeerd. Er zijn prachtige taferelen, vogels, alligatoren en vvoral.

'376670' door LauraSan '376670' door LauraSan

Frans-PolynesiëBora Bora

Bora Bora uitzicht op

LauraSan

Het is altijd mijn droom geweest om ooit naar Bora Bora te gaan met mijn geliefde, een droom die werkelijkheid werd. Deze foto heeft daarom een grotere betekenis, wantg mmoier kon het niet. S'ochtends wakker worden en Otemanu met de ,ooie turquoise zee te bewonderen.

'376836' door LauraSan '376836' door LauraSan

Frans-PolynesiëMoorea

Jonge polynesier

LauraSan

Toen wij Morrea bezochten, stopten wij een beetje overal om mooi fotos te maken. Hier waren er jonge mensen aan het spelen in het water, deze jongeman was net een pirouette aan het doen.

'376842' door LauraSan '376842' door LauraSan

VietnamHanoi

Hanoi...bloemenvervoe

LauraSan

Dit was een typisch beeld van het stadsleven in Vietnam. Fietsers en motors die volgeladen langs de drukke verkeer reden. Ik heb dez foto genomen toen de fietser op mijn hoogte lag en geen andere verkeer was, dat was wel eventjes.

'376921' door LauraSan '376921' door LauraSan

OostenrijkSalzburg

Kleurrijk Salzburg

LauraSan

Op de hoofdstraat van het centrum van Salzburg hangt de naam van de winkel op een traditionele manier. De hedendaagse logos worden gehandhaafd maar moeten aan bepaalde specificaties voldoen. De Mc Donalds die in deze straat ook aanwezig is, heeft zijn eigen M op zo een traditionele manier moeten plaatsen.

'377123' door LauraSan '377123' door LauraSan

Verenigde StatenMiami

The Beacon in South..

LauraSan

Dit is de Art Deco district in Miami Beach. Er zijn talloze historsche gebouwen uit de jaren 1920-30, met mooie kleuren en vormen en in heel goede staat. Het gebied is zeer levendig, vol met terrasjes, tegenover de strand en de sportieve mensen. Je erkent de meeste van deze gebouwen uit films die hier zijn opgenomen. Interessant gedeelte van Miami Beach.

'377383' door LauraSan '377383' door LauraSan

ArubaOranjestad

Pelican in Aruba

LauraSan

Deze fot werd opgenomen op het Eagle beach van Aruba enkele jarene geleden. Het is altijd heel winderig maar lekker als de tempertauur ligt ongeveer op 30 graden of meer. OP Eagle beach is er een heel grote witte srand en je vindt ook schildpadden die daar hun eieren liggen.

'377404' door LauraSan '377404' door LauraSan

EgypteAbu Simbel

De zonnegod Harekhty.

LauraSan

Hier heb ik boven de grote Ramses II beelden op de rots gehouwen, het beeld van Horus- of Ra Harekhty gefotografeerd. Je erkent hem aan de ronde plaat boven het hoofd- de zon. Je kan ook een gedeelte van de ankh de sleutel van het leven/geluk.

'377733' door LauraSan '377733' door LauraSan

HongarijeBoedapest

Budapest uitzicht op.

LauraSan

De stad Budapest bestaat uit Buda aan een kant van de Donau en de Pest. Hier sta ik op de Buda, in het gebied van het Kasteel waar je prachtige uitzichten heb op de stad. De Senaat is hier gefotografeerd.

'377777' door LauraSan '377777' door LauraSan

Frans-PolynesiëBora Bora

Bora Bora spelen met.

LauraSan

In Bora Bora hebben we een shark and ray touor gedaan en leeker in de lagoen gezwommen, met mooi turquoise/groen water. Wij hebben met de rays kunnen zwemmmen en voeren, echt een heel leuke ervaring. Hier is de gids op deze foto.

'377781' door LauraSan '377781' door LauraSan

VietnamHanoi

Binne Tenpel van de..

LauraSan

Dit is binnen de tenpel van literatuur in Hanoi die ter ere van Confucius werd gebouwd. Er zijn verschillende tempels met dezelfde naam Van Mieu, maar dit is de bekendste. Heel mooie tempel, een must als je in Hanoi bent.

'377845' door LauraSan '377845' door LauraSan

PolenKrakau

Wawel Kasteel Krakau

LauraSan

Deze mooie kasteel ligt op een heuvel waaruit je een prachtige uitzicht op Krakau hebt, het is een prachtige stad vol geschiedenis en mooie architectuur. Ik vond de kleuren heel mooi en dus gefotografeerd.

'377861' door LauraSan '377861' door LauraSan

Frans-PolynesiëBora Bora

Mt Otemanu van andere

LauraSan

Hier is de Mt Otemanu weer, vanuit een andere perspectief, toen wij voor een dag excursie aan het varen waren. Ik heb deze foto genomen omdat de wolk zich in het water weerspiegelde en het groen en de mooi azuur kleur een mooie contrast deden.

'377944' door LauraSan '377944' door LauraSan

HongarijeBoedapest

Tussen Buda en Pest

LauraSan

Deze brug, een kettingbrug, met een typisch lange Hongaarse naam, is de oudste op de Donau. De foto werd op de Pest gedeelte genomen. In de achtergron heb je de Buda waar het Kasteel zich bevindt, op de heuvel.

'377961' door LauraSan '377961' door LauraSan

Verenigde StatenFlorida

Wiens slipper is dat

LauraSan

Tijden osn Everglades tour hebben we een paar alligatoren en verschillende soorten volgels gezien. De nattur is ook bijzonder. Er waren planten die blijkbaar door de hurricane Katrina in de Evergaldes werd weggewaaid. In deze foto is er een klein alligator die net een schoen probeerde opte vreten- hongerig?

'378054' door LauraSan '378054' door LauraSan

EgyptePyramides omgeving Cairo

Sfynx en twee...pyram

LauraSan

Op deze foto staan de twee pyramides, een komt niet in beeld, en de sfynx. De sfynx is op loopafstand van de pyramides. De gaatjes op het voorhoofd is waarschinlijk door kogels van de Mamelouken, maar er zijn verschillende theorieen daarover.

'378085' door LauraSan '378085' door LauraSan

EgypteCairo

Mooie lampen en...ver

LauraSan

Deze foto heb ik binnen de mosquee van Cairo, de Mohamed Alli, opgenomen. Ik vond de lichten en de decors heel prachtig. De heel mosuqee is niet zo moii als die van Damascus, maar wel interessant.