Kirstenvr

profiel Kirstenvr

Naam

Kirsten van Rijn

Reviews

0

Foto's & tips

48

Blogs

1

Lid sinds

09 September 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Australië

Fav. stad

Kathmandu/Perth

Over mij

Momenteel woon ik in Perth-Australie en ben daar lekker aan het genieten van het laid-back leventje. Verder ben ik in mei 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut in Eindhoven. Reizen is mijn passie, wat goed is, want het verlanglijst(je) blijft zich toch steeds maar uitbreiden ;-)

Mijn Motto

'The grass is always greener on the other side so keep on moving and exploring!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3100

 

9 reactie(s) bij "Kirstenvr"

 • profile image comment

  Beste Kirsten, Helaas hebben we je foto 'Amerikaanse Zeearend' moeten verwijderen omdat het alleen toegestaan is om foto's te plaatsen van dieren in het wild. Foto's van dieren in gevangenschap mogen alleen geplaatst worden als de dieren (bijna) niet meer in het wild te vinden zijn, zoals de orang oetan en de panda. Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2010-10-27 09:34:05
 • profile image comment

  Beste Kirsten, Helaas hebben we je foto 'Leeuw' moeten verwijderen omdat het alleen toegestaan is om foto's te plaatsen van dieren in het wild. Foto's van dieren in gevangenschap mogen alleen geplaatst worden als de dieren (bijna) niet meer in het wild te vinden zijn, zoals de orang oetan en de panda. Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2010-10-26 06:36:55
 • profile image comment

  Bedankt voor je reactie van de mono-rail, wij waren in de ochtend, dus goed te doen.Was weer eens iets anders.Groet,Ria.

  Door Huff • geplaatst op 2010-10-06 10:45:17
 • profile image comment

  Hoi Kirsten, Graag gedaan! Grtz., Maarten

  Door mvdbrink170980 • geplaatst op 2010-10-06 08:34:29
 • profile image comment

  je hebt je tip dubbel geplaatst :))

  Door jeannette • geplaatst op 2009-10-30 08:19:52
 • profile image comment

  Hoi Kirsten! Bedankt voor je berichtje. Ik zit nu in Bangladesh en ben dus ook nu bezig met de fotodocumentaire. Ben hier nu een maand en blijf nog een maand. Daarna door naar India. Zie dat je favoriete land Nepal is. Dat begrijp ik wel, haha. Ik zat daar begin dit jaar 3 maanden. Heerlijke stad, Kathmandu. Zal zo eens even je foto´s bekijken. Groetjes!

  Door suzannevanderhorst • geplaatst op 2009-10-19 10:04:05
 • profile image comment

  Momo's! Oh wat mis ik die Goeie tip!

  Door amasakoul • geplaatst op 2009-09-28 14:41:50
 • profile image comment

  Hoi Kirtsen, Ik heb mijn foto's bij LinnenFotoSchilder.nl laten doen. Wordt ook thuis bezorgd.ik weet niet of ik daar reclame voor kon maken op de site

  Door FRIEDAJANSEN • geplaatst op 2009-09-28 14:02:02
 • profile image comment

  Hoi Kirsten, welkom hier op deze leuke site! Je hebt al mooie foto's geplaatst dus ben erg benieuwd naar de foto's die gaan volgen. Ik wil je een tip geven, probeer niet veel foto's tegelijk te plaatsen, want dan krijgen je foto's niet de aandacht die ze verdienen, terwijl als je er 2 per dag plaatst je er vaak veel betere beoordelingen voor krijgt. Als je je profiel verder invult krijg je daar ook nog extra punten voor, misschien goed om te weten. Veel foto- en reisplezier hier verder! Groetjes Annemieke

  Door Annemieke50 • geplaatst op 2009-09-12 05:35:48

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (48)

'310208' door Kirstenvr '310208' door Kirstenvr

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

Traditionele...Kleder

Kirstenvr

Dit mannetje loopt, samen met enkele collega's, over het grote plein in Marrakesh. De man draagt de traditionele klederdracht van Marroko. Het is een Marrakesh natuurlijk al snel een toeristisch bedoeling maar dat neemt niet weg dat de kostuums nog steeds prachtig zijn,:-)

'250538' door Kirstenvr '250538' door Kirstenvr

AustraliëWest Australië

AustraliëWest Australië

Bijzonder...Natuurver

Kirstenvr

Op de foto zijn stromalieten te zien...dit bijzondere natuurverschijnsel is ontstaan doordat micro-organisme over de tijd zijn samengekomen en zijn verhard tot deze stukjes rots. Stromalieten zijn tevens een van de oudste fossielen ter wereld (3,5 MILJARD jaar geleden ontstaan). Shark Bay, WA is een van de weinige plekken waar je ze kan bewonderen!

'237973' door Kirstenvr '237973' door Kirstenvr

IndiaGoa

IndiaGoa

Een meisje van het...

Kirstenvr

Dit meisje kwam ik tegen op het platteland in Goa. Ik was hier aan het rondtouren om even weg te zijn van alle toeristen bij de stranden. Het meisje eerst heel verlegen (zie foto) ging later nogmaals op de foto maar nu met een big smile!

Laatste blogs (1)

…..zo voelt het als ik ‘s ochtends richting stage rij. Overvolle wegen met spectaculair diepe kuilen en veelal onverhard. De remedie tegen deze wegen zijn Suzuki auto’s die alle kuilen keer op keer we... Lees meer

Community updates

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 26 | Community toppers

Slaapplaats in Dallol. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Openluchtmuseum in Rusland door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Slaapplaats in Dallol door Dreamer666
3. Topblog: Een avond op de Noordpier door TravelGoom
4. Communitylid van de week: Ellen69
5. Nieuwkomer: n.v.t.

week 25 | Community toppers

Ethiopië Mursi. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Agadir van ait kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Ethiopië Mursi door Ameerakker
3. Topblog: Verloren in zand door Agrotewal
4. Communitylid van de week: E.J.
5. Nieuwkomer: Annaspets62

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

FOTOWEDSTRIJD: Culinair
Vreemde gerechtjes proeven, aparte drankjes proberen, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Deel nu je culinaire reisfoto's met ons en maak kans op publicatie in Columbus Travel én extra profielpunten.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik