Katrienvdhulsbeek

profiel Katrienvdhulsbeek

Naam

Katrien van de Hulsbeek

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

25 June 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Bolivia

Fav. stad

Buenos Aires

Over mij

Spontaan, reislustige, avontuurlijk... sociaal, eigenwijs


Zonder mijn toestemming is het niet mogelijk dat je mijn foto's mag gebruiken, maar mocht je dat wel willen dan hoor ik dat graag.

Mijn Motto

'Explore, dream and discover'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Overige

Panasonic Lumix Camera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'407935' door Katrienvdhulsbeek '407935' door Katrienvdhulsbeek

PeruCusco provincie

PeruCusco provincie

Ausangate trek

Katrienvdhulsbeek

De Ausangate trek is een mooie trek die niet uitkomt bij Ruines van de Inca Trail. Dit is puur gericht op de mooie natuur. De verschillende berggebieden waar je in terecht komt blijft je verbazen. Je voelt je zo klein en helemaal 1 met de natuur. Je kunt deze trek te voet, maar ook met paard doen. Deze trek is wel zwaar ivm de hoge hoogtes tot wel 5000 meter hoogte. Maar dan heb je wel zulke mooie vergezichten. Dit kan met beperkt budget en met begeleiding. We waren maar rond de 50 euro per persoon kwijt voor de gehele trektocht inclusief gids/kok en eten. Deze hebben we dan ook flinke fooi gegeven want dat verdiende ze dubbel en dik!

'408009' door Katrienvdhulsbeek '408009' door Katrienvdhulsbeek

ArgentiniëIguazu watervallen

ArgentiniëIguazu watervallen

Watervallen Iguazu

Katrienvdhulsbeek

Na de victoria falls in Zimbabwe dacht ik dat ik watervallen niet snel meer indrukwekkend zou vinden, maar niets was minder waar! Waar kan de kraan uit? Het blijft indrukwekkend, wat een kabaal, en met welke snelheid dit blijft stromen. Je blijft er naar kijken.

'410307' door Katrienvdhulsbeek '410307' door Katrienvdhulsbeek

BotswanaChobe NP

BotswanaChobe NP

Zonsondergang in...Bo

Katrienvdhulsbeek

Lekker op een bootje varen door de wateren in Botswana en dan aan de kant alle diersoorten bewonderen onder de ondergaande zon... heerlijk.. de rust en kalmte van het water. Je ziet maar schimmen van de olifanten... Het is een oudere foto die ik in 2003 heb gemaakt met een Sony cybershot, was al heel wat in die tijd.

Ik ben fan van (3)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'407857' door Marliesvanvelzen '407857' door Marliesvanvelzen

UgandaWest Uganda

UgandaWest Uganda

Oog in oog met een...

Marliesvanvelzen

Na een heftige tracking van 7 lange uren door het Bwindi Inpenetrable National Park, stond ik oog in oog met een zilverrug. De meest bijzondere en intense ervaring van mijn leven

Community-updates

NIEUW MAANDTHEMA VAN START!

01-07-2021 We trappen af met het thema voor juli: Wildlife in tijden van corona. En onthoud: de begeleidende tekst zal een belangrijke rol spelen in de beoordeling! Lees alles over de wedstrijd

STEM OP JOUW FAVORIETE WERELDWONDER EN WIN


29-06-2021 In ons dubbeldikke jubileumnummer lichten we maar liefst 101 nieuwe Wereldwonderen uit: plekken en ervaringen die nog buiten de gebaande paden liggen en op jouw (duurzame) bucketlist thuishoren. Maar welk wonder is nu eigenlijk jouw favoriet? Wordt het het Noorderlicht, de Rotskerk van Lalibela of de molens van Kinderdijk? Breng je stem uit en win een van de honderd topprijzen!

DREAMER666 WINT DE WERELDWONDER-FOTOWEDSTRIJD


29-06-2021 'Welk bouwwerk of door de mensen gemaakte plek zou de titel Nieuw duurzaam Wereldwonder moeten dragen?' Die vraag stelden we jullie zo'n twee maanden geleden. We kregen tal van foto's binnen van de meest prachtige bestemmingen - waarvan je een aantal terug kunt vinden in de dubbeldikke jubileumeditie van Columbus die nu in de winkels ligt! Een van die plekken is Bagan, een stad die met recht een Wereldwonder genoemd mag worden. Bagan werd door meerdere mensen genomineerd, maar Dreamer666 blies ons met haar foto omver en mag daarom voor Columbus op reportage. Gefeliciteerd, Jessi!

DE DUBBELDIKKE JUBILEUMEDITIE VAN COLUMBUS IS UIT!


29-06-2021 Toen Columbus Travel in 2005 werd opgericht, hadden we nooit kunnen bevroeden dat we 16 jaar later maar liefst 100 edities verder zouden zijn. 101 eigenlijk, want we vieren het heuglijke feit met een dubbeldik nummer: editie 100 vol nieuwe wereldwonderen en editie 101: een Familyspecial met 101 bijzondere reizen met kinderen. Heb je hem nog niet in huis? We geven vier weken lang 25 exemplaren van deze collectible jubileumeditie weg! Hebben? Doe mee!

week 29 | Community-toppers

wolkbreuk-in-st-petersburg
Wolkbreuk in St. Petersburg. Foto: BjornSnelders
1. Topfoto & -tip: Wolkbreuk in St. Petersburg door BjornSnelders
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: Dragonfly
4. Nieuwkomer: Meppie

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN JULI: WILDLIFE IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van juli is: wildlife. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN VAKANTIE NAAR KROATIË

Turkooizen zeewater, dramatische kustlijnen, schilderachtige middeleeuwse dorpjes en prachtige natuur: Kroatië is the place to be en er valt nog zó ontzettend veel te ontdekken! Wij zijn op zoek naar jullie ontdekkingen. Deel je mooiste Kroatië-foto met tip en wie weet sturen we jou terug op vakantie! Doe mee >

WIN EEN VERBLIJF IN HET SANI RESORT IN GRIEKENLAND

Doe de Grote Griekse Kennisquiz en maak kans op een verblijf in het vijfsterren Sani Resort in Kassandra, verkozen tot het beste luxe ecoresort ter wereld. Het resort, met een prachtlocatie bij geurige dennenbossen, gouden zandstranden en het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, nodigt uit tot buitenactiviteiten voor het hele gezin. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik