JosL

profiel JosL

Naam

Jos van der Laan

Reviews

0

Foto's & tips

10

Blogs

0

Lid sinds

01 November 2009

Favorieten

Fav. stad

Rome

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

Powershot 1X IS

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (10)

'227249' door JosL '227249' door JosL

Groot-BrittanniëSchotland

Groot-BrittanniëSchotland

Eilean Donan Castle

JosL

Eilean Donan Castle schijnt het meest gefotografeerde kasteel te zijn van Schotland. Maar de meeste foto's zullen vanaf een heel ander standpunt gemaakt zijn, namelijk vanaf de oever, met het meer op de voorgrond. Helaas konden we het kasteel niet bezoeken, want er vond op dat moment een clan-gathering plaats. Alle nazaten van de vroegere bewoners hadden hun jaarlijkse bijeenkomst. Wat had ik daar graag bij geweest. Al die mensen in hun traditionele Schotse kleding.

'227888' door JosL '227888' door JosL

SpanjeAlhambra

SpanjeAlhambra

Water geklater

JosL

In de vroege ochtendzon genoten wij van een wandeling door de prachtige eeuwenoude tuinen van het Alhambra. Overal om ons heen hoorden wij het geklater van water uit de prachtige fonteinen.

'227274' door JosL '227274' door JosL

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Wilde hond wacht op..

JosL

Deze wild hond was onderdeel van een groep van 7 wilde honden, die een impala het water ingedreven hadden. In het begin liepen ze allemaal erg nerveus langs de waterkant, hun ogen niet afhoudend van de zeer gestreste impala . Maar naarmate het langer duurde, besloten een aantal honden wat te slapen en lieten ze de "bewaking" over aan slechts 2 honden. En dat bleek de redding van de impala. Deze wist in een ultieme vluchtpoging weg te komen en liet de wilde honden teleurgesteld en hongerig achter.