Jorik

profiel Jorik

Naam

Jorik Brounen

Reviews

0

Foto's & tips

34

Blogs

0

Lid sinds

22 March 2008

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "Jorik"

 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 02 May 2012 | 11:32:44

  Bedankt voor je top 10!
  Als je nieuswgierig bent kan je het altijd volgen op mijn startpagina, binnen enkele dagen volgt da uitslag!
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 03:29:19
 • profile image comment
  Door Marjolijn• geplaatst op 21 Sep 2011 | 08:03:40

  Hoi Jorik, zie mijn tips Camposanto (Pisa) en Dodeneiland (Venetië). Verder ga ik graag naar begraafplaatsen in kust-/vissersplaatsjes. Groet, Marjolijn.

  Bericht aangepast op 03:18:22
 • profile image comment
  Door Danielaniderost• geplaatst op 03 Sep 2011 | 15:53:02

  Dag Jorik,
  sorry dat ik zo laat reageer op jouw vraag. Ik ben momenteel niet actief op mijn Columbusaccount.
  Het is inderdaad moeilijk vergelijkbaar, de Himalaya en Kirgistan.
  Nepal is veel touristischer, gemakkelijk zelf te bereizen, ook trekkings (in ieder geval als je een lodgetrek doet, maar ook tenttrek). Wel super indrukwekkend, overweldigend qua bergwereld, letterlijk en figuurglijk adembenemend. Een langjarige, Nepali vriend heeft een bureau in Kathamandu, Rammani, kijk eens op zijn site, goede service, goede prijzen, betrouwbaar: www.himalayanrock.com (ook in het Nederlands www.himalayanrock.nl) door de Nederlandse zakenpartner.
  Kirgistan is ruiger, verlaten, veeeel minder toeristen. Maar echt fantastisch mooi. Nomaden in yurts, prachtige meeren, hoge bergen, wijdse vlaktes, paarden, adelaars. Het is wel veel moeilijker zelfstandig reizen, zeker als je voor het eerst gaat. En er is beperkt openbaar vervoer. Ook daar heb ik langjarige vrienden: Sergey en de Nederlandse Ellen, van Horizon Travel. Kijk eens op hun site, je vindt ze vast wel via google.
  Beide landen zijn absoluut de moeite waard. Dus waarom kiezen? Doe het allebei!!!

  Bericht aangepast op 03:05:35
 • profile image comment
  Door Leeu• geplaatst op 11 Oct 2009 | 16:47:36

  Hoi Jorik,
  Tip: als je iemand wilt antwoorden klik je zijn profielfoto aan. Je antwoord in het vakje reactie toevoegen en als je klaar bent klik je je op het oranje vakje reactie toevoegen.
  Succes,
  Groetjes,
  Paula

  Bericht aangepast op 23:38:18
 • profile image comment
  Door Miller• geplaatst op 21 Oct 2012 | 13:59:03

  Hoi Jorik,
  Zo te zien ben je al een tijd lid. Een tip voor je...Plaats foto's niet teveel tegelijk, zo krijg veel foto's geen kans of weinig reactie. Plaats ongeveer 1-3 foto's op verspreiden tijd.
  Veel plezier op deze site.
  Grt
  Jeannette

  Bericht aangepast op 20:04:40
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 29 Apr 2012 | 12:48:08

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 10 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 16:00:38
 • profile image comment
  Door Leeu• geplaatst op 13 Oct 2009 | 16:24:51

  Hoi Jorik,
  Gefeliciteerd met je Rode Ster tip!
  Leuk hoor!
  Groetjes,
  Paula

  Bericht aangepast op 16:34:02
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 05 Jun 2008 | 06:59:46

  Beste Reisreporter,

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters.

  Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters!

  Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina.

  Veel plezier met reageren!

  Webmaster Reisreporter

  Bericht aangepast op 06:35:01

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (34)

'371137' door Jorik '371137' door Jorik

BulgarijeZuidwest Bulgarije

BulgarijeZuidwest Bulgarije

Drie vriendinnen...ge

Jorik

Deze drie vriendinnen trof ik op n bankje voor een restaurantj in Bansko. Ze vonden het geen probleem dat ik er en foto van maakte.

'208597' door Jorik '208597' door Jorik

PolenKrakau

PolenKrakau

Joodse begraafplaats.

Jorik

Begraafplaatsen zijn altijd een speciale plaats. De joodse begraafplaats in Krakow is een oase van rust en het ochtendlicht zorgde voor een hele bijzondere sfeer. me bewust van de geschiedenis was het een bijzondere plek. De stuk geslagen stenen, het achterstallig onderhoud en eeuwenoude stenen zijn misschien een mooi plaatje maar het verhaal bij deze plek is dat natuurlijk niet. Na een moment van bezinning heb ik een aantal foto's gemaakt.

'371131' door Jorik '371131' door Jorik

BulgarijeZuid Centraal Bulgarije

BulgarijeZuid Centraal Bulgarije

Herfstkleuren in de..

Jorik

De herfst is begonnen in de Rhodopen in de regio Smolyan met heel veel verschillende kleuren als gevolg: gele kastanjebomen, rode esdoornen en groene naaldbomen tegen een blauwe lucht.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik