JolienAerts

9
IJsland
JolienAerts was hier 31 Jul 2016
Iceland: the land of ice and fire. Al jaren had ik de droom om naar Ijsland te gaan. Steeds dacht ik: 'Brr, zo koud, ik ga wel naar een warme, zonnige bestemming'. Na een aantal jaar twijfelen hebben mijn vriend en ik uiteindelijk de stap gezet om naar Ijsland te gaan, met wat voor gevoel zouden we terugkeren? Ijsland blijkt een fantastische bestemming te zijn. De pracht en praal die je daar ziet, is met geen enkel ander land te vergelijken. Er zijn zoveel dingen te zien, elke dag is zo verschillend. Elke ochtend stond ik op met de gedachte dat deze dag wel minder mooi moest zijn dan de vorige, dat kon toch niet anders?! Niets bleek minder waar! Achter elke hoek, in elke straat schuilde weer wel een ander fenomeen. Watervallen, geisers, gletsjers, bergen, zwarte stranden, vulkanen, eindeloze wegen... IJsland heeft het allemaal. Op foto probeer je een beeld vast te leggen van de natuurlijke schoonheid van dit afgelegen eiland. Hoe mooi de foto ook mag zijn, de werkelijkheid ermee vatten is haast onmogelijk. Ijsland is een real life experience, je geniet met volle teugen van elk moment en elke plaats. Hoe raar het ook klinkt, je voelt de magie van sommige plaatsen. Legendes over trollen of elfjes voel je op de desbetreffende plaatsen ook echt aan. Sprookjes bestaan. Ijsland is een prachtige bestemming en zou op ieders bucket list moeten staan.
Land
  • Prachtige natuur
  • Verscheidenheid: elke dag een ander avontuur.
  • Weinig toeristen
  • Afgelegen wegen, in (meestal) goede staat
  • Sprookjesachtige plaatsen.
  • Eten, accommodatie, huurauto is erg duur.
Review geplaatst op 2016-09-15 Door JolienAerts

Community updates

REACTIES, LIKES EN MAILS
14-08-2020 Sinds afgelopen woensdag hebben meerdere Communityleden problemen ondervonden met het plaatsen van reacties of het geven van likes. Inmiddels kunnen er weer reacties en likes geplaatst worden.
De automatische mailtjes met meldingen komen niet meer binnen. Onze webdeveloper is hiervan op de hoogte en probeert dit z.s.m. op te lossen.
Excuses voor het ongemak.

DRONEFOTOWEDSTRIJD
13-08-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl 
Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe.

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

week 32 | Community toppers

5000 jaar geleden in Amesbury. Foto: Corriedewinter

1. Topreview: Marker Wadden door Neretslok
2. Topfoto & tip: 5000 jaar geleden in Amesbury door Corriedewinter
3. Topblog: Singapore citytrip door Kburgers1
4. Communitylid van de week: Agrotewal
5. Nieuwkomer: Merelboontje

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus. Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik