JohanROSSEEL

'563105' door JohanROSSEEL '563105' door JohanROSSEEL

ChinaBeijing

ChinaBeijing

Vrienden voor het...l

JohanROSSEEL

Mensen zijn dikwjls (voor mij dan toch) veel interessanter dan alle andere onderwerpen samen. Een nadeel: soms zijn ze niet spontaan, maar met kinderen is dit niet het geval. Laat ze ook de foto bekijken en als ze het vragen, stuurt u hun een kopie per post, op echt fotopapier (ja, niet elektronisch, want een brief of kaartje krijgen van de ander kant van de wereld is zoveel leuker).

'563103' door JohanROSSEEL '563103' door JohanROSSEEL

IndiaJodhpur

IndiaJodhpur

Mensen zijn heel...di

JohanROSSEEL

Als je van kleuren houdt en niet vies bent van (heel veel) afval langs de weg, ga dan naar India. Je komt er ogen te kort (en misschien ook plaats in je camera). Hou het licht en kies bv. voor een Lumix van Panasonic. Je hoeft niet dichtbij het onderwerp te komen als de persoon in kwestie bezwaar zou kunnen maken.

'563100' door JohanROSSEEL '563100' door JohanROSSEEL

ChinaBeijing

ChinaBeijing

Paraplu niet vergeten

JohanROSSEEL

Je hoeft niet altijd platgefotografeerde monumenten in de zoeker te nemen. Zorg je toestel altijd bij de hand te hebben, zeker bij regenweer. Vanuit een hoog standpunt zie je meer.

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik