Jarno Huijsman

'1140234' door Jarno Huijsman '1140234' door Jarno Huijsman

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Salt farmers Bali

Jarno Huijsman

Een geweldige ochtend doorgebracht met deze zout boer op Bali. Ze zijn de laatste in hun generatie omdat de volgende generatie vooral hun geld verdiend via de toerisme sector. Geweldig om te zien hoe deze mannen het water uit de zee halen om het vervolgens te laten drogen op het strand en er zout van te maken.

'1139297' door Jarno Huijsman '1139297' door Jarno Huijsman

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Jongetje rust uit op.

Jarno Huijsman

Een portret kunnen schieten van een jongen die aan het rusten was tussen de menigte van de toeristische markt van Ubud. Een geweldige maar toeristische markt waarbij je mooie plaatjes kunt schieten van locals die je van alles proberen te verkopen.

'1138967' door Jarno Huijsman '1138967' door Jarno Huijsman

IndiaMumbai

IndiaMumbai

Dharavi sloppenwijk..

Jarno Huijsman

We hadden een geweldige tour door de grootste sloppenwijk van Azië. Bekend van de film; Slumdog millionaire. Deze man was het plastic aan het sorteren. Het recyclen van plastic is de grootste inkomstenbron van de sloppenwijk. Per kg plastic ontvangen ze omgerekend 0,60 euro.

'1138669' door Jarno Huijsman '1138669' door Jarno Huijsman

IndiaJaipur

IndiaJaipur

Local in Jaipur

Jarno Huijsman

Een local die graag op de foto wilde. Jaipur is een hete maar geweldige stad om een middag rond te lopen en opzoek te gaan naar zulke vriendelijke mensen.

'1138322' door Jarno Huijsman '1138322' door Jarno Huijsman

PortugalMadeira

PortugalMadeira

“The rock” Madeira

Jarno Huijsman

Een mooie rotsformatie op Madeira. Een van mijn favoriet bestemmingen in Europa. Op een paar uurtjes vliegen vanaf Amsterdam lijkt het alsof je aan de andere kant van de wereld bent met al die ruige landschappen.

'1136835' door Jarno Huijsman '1136835' door Jarno Huijsman

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

Local in Varanasi

Jarno Huijsman

Tijdens onze wereldreis bezochten we Varanasi, India. Een hectische en heftige plaats om te bezoeken en zeker ver weg van het massa toerisme. We kwamen in gesprek met deze local en hij was zo blij om ons te zien omdat wij de eerste toeristen waren die hij zag in 2 jaar tijd.

'1136495' door Jarno Huijsman '1136495' door Jarno Huijsman

PortugalMadeira

PortugalMadeira

In een mand de berg..

Jarno Huijsman

Je kunt in Madeira in het plaatsje Monte, een ritje naar beneden maken in een traditionele tobogan. Dit is een houten slee met een mand erop. Oorspronkelijk werd dit gebruikt om de groente en fruit snel van de plantages naar de markt te krijgen. Ik raakte in gesprek iemand en kreeg de mogelijkheid om een portret van hem te kunnen maken. Het leuke is dat deze mannen hun zolen zijn gemaakt van autobanden. Hiermee kunnen ze goed afremmen en hebben ze veel grip.

Community-updates

EDITIE 115 | De mooiste winterzonbestemmingen

20-12-2022 Columbus Travel editie 115 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de lekkerste zonvakanties buiten het hoogseizoen. Van Thailand tot Madeira en van de Caraïben tot Kroatië. Bestel de editie hier >

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

DE LAATSTE KEER: DE COMMUNITY-TOPPERS VAN DE WEEK


Croda del Becco. Foto: MirandaNoomen
Topfoto & -tip: Croda del Becco door MirandaNoomen
Communitylid van de week: Agrotewal

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >