Janauk

profiel Janauk

Naam

Jan Smit

Reviews

0

Foto's & tips

18

Blogs

1

Lid sinds

18 September 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Nepal

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

Lumix FZ7

Overige

Canon EOS500

Laat een reactie achter

7 reactie(s) bij "Janauk"

 • profile image comment
  Door Janauk• geplaatst op 18 Sep 2008 | 13:19:53

  Bedankt voor je reactie, zal ik zeker doen.
  Jan

  Bericht aangepast op 13:32:59
 • profile image comment
  Door Pdanielse• geplaatst op 24 Oct 2008 | 15:45:32

  Hallo Jan,
  bedankt voor je reactie ove de ' lijkverbranding' !
  Ik heb alleen vuurtjes die branden gezien, dus niet het voorprogramma. Overigens zijn er veel geloven die propageren dat het nog niet zo slecht is na je dood. Dus ik kan me er veel bij voorstellen. Maar wat jij beweert, dat wist ik niet. Hou ik voortaan rekening mee.
  Thanks Peter

  Bericht aangepast op 13:32:00
 • profile image comment
  Door Joop Zand• geplaatst op 18 Sep 2008 | 14:16:04

  Dag Jan

  Welkom op de reisreporter site, je hebt je eerste
  foto's net gepost, en ik hoop dat je er leuke reactie's op zult krijgen.

  Verder veel plezier op de site , en geniet maar van alle mooie foto's die voorbij komen.

  groet, Joop

  Bericht aangepast op 10:18:04
 • profile image comment
  Door ASHA• geplaatst op 19 Sep 2008 | 08:43:51

  Goedemorgen Jan, ik ben zo brutaal om je een tip te geven: zet niet teveel foto's in één keer op de site. De reisreporters hebben dan geen tijd om de foto's te beoordelen. We worden overspoeld door mooie foto's vandaar!!!
  tot ziens
  Martha

  Bericht aangepast op 10:17:02
 • profile image comment
  Door ASHA• geplaatst op 19 Sep 2008 | 08:32:24

  Hallo Jan...heel leuk om je te ontmoeten op deze website!!! Fijn om bekende foto's te zien...althans de hond kwam me heel bekend voor (uit Nepal). Succes en tot FOTO's.
  Martha

  Bericht aangepast op 10:17:02
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 20 Sep 2008 | 07:02:54

  Hallo Jan,
  Nog 2 en dan zijn onze 1000 foto’s geplaatst! Deze laatste 2 willen we als dank opdragen aan jullie allemaal, maar zéker ook aan Columbus die ons allen de gelegenheid bood onze reiservaringen, in woord en in beeld, met elkaar uit te wisselen.
  Eén foto zal symbool staan voor ónze gevoelens die wij steeds zo sterk hebben ervaren als we op vakantie waren, we werden vaak diep in ons hart en in onze ziel geraakt. Elk vakantieland had wel zijn “afscheid met tranen”!
  De andere foto zal, op deze site een zonde, vól met toeristen staan, jullie allen dus, die bezig zijn hun ultieme vakantiedoel te bereiken! Het wordt dus géén vulkaanuitbarsting, maar wél een échte reisfoto! En soms horen daar gewoon toeristen bij, juist vanwege hún inspanning!

  We gaan over een week genieten van enkele weken Viëtnam en hopen jullie daarna allen weer hier terug te zien.
  Groetjes, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 07:23:32
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 18 Sep 2008 | 10:46:24

  Hallo Jan,
  welkom op deze reissite.
  Geniet verder van alle foto's en tips die voorbij komen, maar ook van die die al langer op de site staan! Probeer ook tijd te maken om deze te waarderen! Veel plezier hier,
  groetjes, Jan en Christien

  Bericht aangepast op 07:22:54

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (18)

'256231' door Janauk '256231' door Janauk

NepalPokhara

NepalPokhara

Wassen in het...avond

Janauk

Laundry machines are for sale nowadays in Pokhara, but electricity not always... Most of the women still have to wash in this way. Place: Phewat Tal Pokhara.

'124323' door Janauk '124323' door Janauk

NepalAnnapurna

NepalAnnapurna

Vlinder

Janauk

Nepal staat ook bekend om de grote varieteit in vlinders, hier een exemplaar.

'131758' door Janauk '131758' door Janauk

NepalPokhara

NepalPokhara

Ondergaande zon over.

Janauk

Het is elke keer weer een fascinerend gezicht vlak voor zonsondergang en er gaat een grote rust van uit. Zonsondergang over het meer bij Pokhara.

Laatste blogs (1)

Tenzij je van een met een tondeuse bewerkt hoofd houdt, of een vrouw hebt die goed kan knippen, komt er ook in Nepal een tijd dat je naar de kapper moet. Voor mij dus ook. Ik heb een lieve vrouw, maar... Lees meer

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik