Jaccovdhoven

profiel Jaccovdhoven

Naam

Jacco van den Hoven

Reviews

0

Foto's & tips

31

Blogs

0

Lid sinds

01 January 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Chili

Fav. stad

Heb ik nog niet

Over mij

Ik ben denk ik een van de jongere hier, met 23 jaar.
Ik heb voor mijn leeftijd al best wat van de wereld gezien, maar helaas ben ik pas sinds een korte tijd bezig met fotografie. Door het student zijn is er jammer genoeg ook nog niet zoveel geld beschikbaar voor mooie reizen. Dat is iets wat ongetwijfeld nog gaat komen. Mijn vriendin en ik hebben het plan om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Iets waar ik enorm naar uit kijk!

Mijn Motto

'Je hebt maar 1 leven, en dat moet je optimaal benutten!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3200

Overige

Panasonic Lumix DMC-G6, GoPro Hero 3 Black Edition

Laat een reactie achter

11 reactie(s) bij "Jaccovdhoven"

 • profile image comment
  Door JMoerkens• geplaatst op 18 Jan 2014 | 20:29:29

  Hoi Jacco!

  Specifieke tips voor Railay kan ik je eigenlijk niet geven. Voor ons was het echt een plek om juist helemaal niks meer te doen, na een rondreis door het land. Had er wel een erg goed restaurant, maar het is alweer vier jaar geleden en ik moet je helaas zeggen dat ik de naam daarvan vergeten ben...

  Wel tof zeg! Drie maanden weg... Ik heb hetzelfde plan. Zuid-Oost-Azië ook, misschien in combinatie met Australie en Nieuw-Zeeland. Welke landen ben jij van plan aan te doen? En neem je tussendoor ook vluchten of reis je in een ronde?

  Groet,
  Hans

  Bericht aangepast op 22:30:40
 • profile image comment
  Door Pensionado• geplaatst op 15 Jan 2014 | 17:23:21

  Dag Jacco,
  Bedankt voor je reactie bij mijn foto's van Spitsbergen. Ja, dat is een droombestemming, maar helaas behoorlijk duur. Ik heb er 50 jaar over gedaan voor ik daar aan toe was!
  Ik zie dat je al in Tanzania bent geweest; een geweldig land en mijn favoriet dankzij de onovertroffen natuur op de savannen. Reizen is een feest en steeds weer een avontuur of je nu dicht bij huis of ver weg bent.
  vr gr
  Rein

  Bericht aangepast op 22:29:16
 • profile image comment
  Door JMoerkens• geplaatst op 25 Mar 2014 | 23:00:30

  Gestopt met Columbus?

  Bericht aangepast op 13:27:42
 • profile image comment
  Door Erictkindt• geplaatst op 25 Jan 2014 | 21:15:12

  alvast bedankt voor uw tweede favo

  Bericht aangepast op 03:35:02
 • profile image comment
  Door Erictkindt• geplaatst op 15 Jan 2014 | 18:48:41

  dank voor de eer als eerste favo te zijn van jou
  ik wou dat ik ook nog zo jong was om veel reizen te kunnen maken met de bagage van een 50 jarige :-)
  soms zal ik misschien een beetje hard overkomen met reacties maar ik ben in de eerste plaats een gepassioneerd fotograaf die soms eens op reis gaat(met het doel te fotograferen)
  geniet vooral van het leven zoals je motto is en reis maar vooraleer er kids komen want die zijn toch soms een reden om je reizen aan te passen

  Bericht aangepast op 02:58:46
 • profile image comment
  Door TarzanJane• geplaatst op 27 Jan 2014 | 16:12:01

  Hoi Jacco, Ik zie dat jij in Boedapest bent geweest. erg mooie foto's trouwens. Ik ga met mijn vriendin komende zomer naar Boedapest. Heb jij wat tips voor ons waarvan je zegt: dat moet je echt zien of daar moet je echt wat gaan eten of drinken ?

  Bericht aangepast op 14:14:25
 • profile image comment
  Door JMoerkens• geplaatst op 16 Jan 2014 | 15:19:47

  Hoi Jacco!
  Ik begrijp uit je reactie op mijn foto van Thailand dat jij die kant op gaat? Ga je ook naar Railay Beach of heb je nog niet echt een route uitgestippeld? Ik heb inmiddels wel een aantal mooie reizen mogen maken, maar Thailand blijft bijzonder voor me. Hopelijk heb je langere tijd om van het land te genieten!
  Fijne dag,
  Hans

  Bericht aangepast op 13:36:33
 • profile image comment
  Door Moraimavdf• geplaatst op 16 Jan 2014 | 15:16:00

  Bedanky voor je reactie op mijn foto 'van bovenaf'.
  Jij hebt ook erg mooie foto's
  Groetjes
  Moraima

  Bericht aangepast op 13:36:30
 • profile image comment
  Door Erictkindt• geplaatst op 15 Jan 2014 | 20:26:52

  ben je toevallig tussen 5 en 18 april in Birma? misschien kunnen we daar eens afspreken:-)

  Bericht aangepast op 13:35:07
 • profile image comment
  Door Erictkindt• geplaatst op 15 Jan 2014 | 20:55:25

  ik ben op 18 en 19 april in bangkok voor mijn retourvlucht ben je dan nog in bangkok?

  Bericht aangepast op 13:23:33

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (31)

'421218' door Jaccovdhoven '421218' door Jaccovdhoven

HongarijeBoedapest

HongarijeBoedapest

Schoenen op de...Dona

Jaccovdhoven

Dit Joodse monument is een eerbetoon aan de Joden die tijdens de tweede wereldoorlog hier zijn overleden. Zestig paar metalen schoenen herdenken de Joden die hier door een Nazi-aanhangende partij gefusilleerd werden. Ze werden gedwongen hun schoenen uit te doen en aan de rand van de kade aan de Donau te gaan staan. Vervolgens werden ze neergeschoten en vielen hun lichamen in de rivier...

'422623' door Jaccovdhoven '422623' door Jaccovdhoven

TanzaniaSerengeti

TanzaniaSerengeti

Broertjes op de weg

Jaccovdhoven

Deze drie broertjes kwamen we tegen tijdens een van onze gamedrives in de Serengeti. Tot dit moment hadden we alleen nog cheetah's van heeeeeel ver weg gezien. Deze zaten op ongeveer 30 meter van de auto, een geweldige ervaring om te zien.

'422650' door Jaccovdhoven '422650' door Jaccovdhoven

HongarijeBoedapest

HongarijeBoedapest

Beeld van Sigismund

Jaccovdhoven

Dit bronzen beeld staat pal voor Buda Castle aan de Boeda kant van Boedapest. Vanaf de plaats waar de foto genomen is heb je een prachtig uitzicht over de Pest zijde van Boedapest. Het beeld vertegenwoordigt Koning Sigismund. Naar wat ik heb gelezen een druk mannetje. Officieel Sigismund van Luxembourg. Hij was tijdens zijn leven onder meer koning van Hongarije, Croatie, Bohemia, Italië en Duitsland. Tussendoor was hij voor een periode van vier jaar ook nog eens een Romeinse Keizer.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (6)

'442199' door Moraimavdf '442199' door Moraimavdf

Groot-BrittanniëLonden

Groot-BrittanniëLonden

The fan.

Moraimavdf

Tegenwoordig doen de winkels van alles om de klanten naar binnen te luren. Hier was een fan van Engels elftal, van het afgelopen WK. Blijkbaar was het gewoon een werknemer van de winkel en ik dacht in het begin dat het een echte fan van het Engels elftal was, maar helaas niet.

'441992' door Zeester '441992' door Zeester

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Slapen in een...rijst

Zeester

Wat je hier ziet, zijn rijstschuren in Munduk waar je kan slapen. Vanaf je balkon heb je uitzicht over de rijst velden en heb je het laatste " huisje" dan zie je in de verte zelfs de zee. Een heerlijke plek om te onthaasten.

'440599' door MaaikeAart '440599' door MaaikeAart

IndonesiëFlores

IndonesiëFlores

Uitbarsting

MaaikeAart

Deel 2 - Een paar dagen eerder waren wij langs de vulkaan Sangeang Api gevlogen die op dat moment uitbarstte (zie eerdere foto). Vanaf Flores genoten we van een prachtige zonsondergang, zeker toen we beseften dat de zon precies achter de eerder genoemde, nog na rokende, vulkaan zakte.

Community updates

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Je kunt voor de Travel Awards bovendien ook meedoen aan de speciale fotowedstrijd, waarin we op zoek gaan naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen: plekken die jij bezocht hebt die de titel 'Wereldwonder' verdienen, maar nog niet platgetreden zijn door toeristen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. 

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 09 | Community-toppers


Goedemorgen Amsterdam! Foto: Remi Nijkamp
1. Topfoto & -tip: Goedemorgen Amsterdam! door Remi Nijkamp
2. Review: Henneke
3. Communitylid van de week: Zandkorrel
4. Nieuwkomer: Mart & Mirte

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik