Jacco

profiel Jacco

Naam

Jacco Kroon

Reviews

0

Foto's & tips

16

Blogs

0

Lid sinds

09 January 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Namibië

Over mij


Foto's mogen niet worden overgenomen, vermenigvuldigd of gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 60D

Overige

TAMRON lens 18-270mm

 

3 reactie(s) bij "Jacco"

 • profile image comment

  Hoi Jacco, Zo te zien ben je al een tijd lid van deze site. Silly heeft jou al tip gegeven over foto plaatsen, heb ook tip voor je... als jij een van deze RR een reactie wil geven, druk dan op profielfoto van RR en zo kun je een reactie geven ipv zichzelf. Alsnog welkom op deze site. Grt Jeannette

  Door Miller • geplaatst op 2012-10-15 13:18:18
 • profile image comment

  Bedankt voor je reactie, maar helaas is tijd kostbaar en heb ik niet altijd de kans op de foto's in delen erop te zetten, maar bedankt voor je tip.

  Door Jacco • geplaatst op 2012-10-15 13:01:47
 • profile image comment

  Hallo Jacco, welkom bij de rr' ers je hebt vandaag ontzettend veel mooie foto's opgeladen. Ik raad je aan zo'n 3 a 4 foto's per dag op te laden, het zou zonde zijn als ze niet de waardering krijgen die ze verdienen. Tipje..je kunt de foto'n nog weghalen waar nog geen reactie bijstaat, zodat je ze later weer opnieuw kan opladen. Veel plezier op deze site , kijk uit want het is verslavend :)) Hartelijke groetjes Sylvia

  Door silly • geplaatst op 2012-10-15 12:55:06

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (16)

'370837' door Jacco '370837' door Jacco

MadagaskarIle Sainte Marie

MadagaskarIle Sainte Marie

Springende...bultrugw

Jacco

Ondanks dat we zeer vroeg in het seizoen zaten hebben wij op een klein bootje op een stormachtige zee nog diverse bultrugwalvissen gespot. Het valt flink tegen om deze op de foto te krijgen, je hebt geen idee waar ze het water uitkomen, je moet al scherp gesteld hebben voordat ze het water uitkomen, voor inzoomen ben je dan al te laat. Het is dan ook maar twee personen gelukt om ze (in close-up) op de foto te krijgen en ik was één van die gelukkige. De foto zelf heb ik iets moeten kantelen omdat door de enorme deining de horizon zo'n twintig graden afweek van horizontaal.

'370819' door Jacco '370819' door Jacco

MadagaskarIle Sainte Marie

MadagaskarIle Sainte Marie

Leven van goodwill

Jacco

Misschien niet de beste foto, maar een foto met een verhaal. Deze weg is zeer slecht, met de taxi is het ongeveer een half uur rijden om een afstand van minder dan vijf kilometer te overbruggen. Dit is dan ook de reden om vaak te gaan lopen naar de 'stad'. Deze man is de weg aan het verbeteren, waarbij hij de kost verdient aan de fooien die in zijn pet op het krukje op de voorgrond worden gedoneerd.

'370772' door Jacco '370772' door Jacco

MadagaskarWest Madagaskar

MadagaskarWest Madagaskar

Spelende kinderen bij

Jacco

Geen playstion of televisie maar gewoon buiten spelen. Kinderen die salto's achterover makend een zandduin afspingen bij het vissersdorp Ifaty aan een zandstrand in West Madagascar.