JMaas

profiel JMaas

Naam

JMM Maas

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

16 January 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

Los Angeles

Over mij

Ik heb het geluk te kunnen reizen samen met mijn partner.
De afgelopen 10 jaar hebben we regelmatig, op de bonnevooi, de Verenigde Staten, Canada, Nieuw Zeeland, Australie en diverse landen in Europa bezocht. We proberen elk jaar een paar reizen te maken. We hebben tot nu gekozen voor relatief "veilige en gemakkelijke" landen. We zijn nu toe aan verbreding van onze horizon. Uiteraard zijn tips en ervaringen welkom.

Mijn Motto

'hier sta ik, één met de natuur'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

lumix

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'295015' door JMaas '295015' door JMaas

AustraliëSydney

AustraliëSydney

Varen in de Blue...Mo

JMaas

In de Blue Mountains, vlak bij Katoomba en The Three Sisters, kun je deze grote varens aanschouwen tijdens schitterende wandeltochten.Ondanks dat het een trekpleister voor toeristen is, kom je toch weinig mensen tegen en dat maakt het nog mooier. Dan ben je eventjes één met de natuur.

'295007' door JMaas '295007' door JMaas

AustraliëSydney

AustraliëSydney

Skyline Sydney tijden

JMaas

Vroeger, op oudjaarsavond, had je tijdens het 8 uur journaal altijd een item met het vuurwerk in Sydney, omdat dit al plaats had gevonden vanwege het tijdsverschil. Op New Years Eve 2008 had ik het geluk dit "live" me te maken vanuit Taronga Zoo aan de overzijde van de baai met zicht op het Operahuis, Harbour Bridge en de skyline van Sydney. Het indrukwekkende spektakel van vuurwerk op muziek bij 24 graden staat bij mij op nummer 1 "mooiste momenten". En daarnaast kwam ik voor het eerst op het 8 uur journaal op Oudejaarsavond. Ik gun dit moment iedereen.