Inmalaga

'479720' door Inmalaga '479720' door Inmalaga

SpanjeMálaga

SpanjeMálaga

La noche en blanco, d

Inmalaga

Op 12 mei 2012 is Malaga de jaarlijkse nacht van de cultuur,[url="http://lanocheenblancomalaga.com/" target="_blank"] la noche en blanco[/url]. Deze begint om 20.00 uur 's avonds en gaat door tot laat in de nacht met straattheater, -muziek, gratis entree tot de vele musea (Picasso, Glasmuseum, Carmen Thyssen) en theaters.

'479435' door Inmalaga '479435' door Inmalaga

SpanjeMálaga

SpanjeMálaga

Pier 1, haven van...M

Inmalaga

[url="http://stefaniavanlieshout.com/2012/01/26/pier-1/" target="_blank"]De haven [/url]van Malaga is sinds een aantal maanden open voor publiek, nadat het gebied van 14.000m2 is opgeknapt met chique terrasjes, een jachthaven en mooie winkels. Ideaal om te flaneren, van de zon te genieten, te lunchen of te shoppen.

'343496' door Inmalaga '343496' door Inmalaga

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Lazy beggar

Inmalaga

José zit omringt door man's beste vriend, (zijn hondjes) op de stoep van een straat in de toeristenwijk Santa Cruz te bedelen voor geld. Mijn donatie aan zijn kater (resaca) levert behalve een vriendelijk bedankje ook nog een visitekaartje op, met verwijzing naar een website en facebook account van de Lazy Beggers. Hoewel de naam van zijn website fout is gespeld, blijkt als we een praatje maken dat José behalve Spaans ook vloeiend Engels spreekt. Op mijn verzoek een foto van hem te maken, tovert de wel zeer commerciële bedelaar een kartonnetje tevoorschijn met “Foto Euro 278”. Ik moet lachen en mag toch een foto maken zonder de vraagprijs te betalen.

'340387' door Inmalaga '340387' door Inmalaga

SpanjeGranada

SpanjeGranada

Vliegende vissen

Inmalaga

In de tuinen (het vroegere Medina) van het Palacio Nazaríes strijden op het tijdstip van ons bezoek de herfstkleuren van de loofbomen om aandacht met het eeuwige groen van de palmbomen. De vijvers creëren trompe-l’oeils met vliegende vissen en bomen die ondersteboven lijken te staan.

'340385' door Inmalaga '340385' door Inmalaga

SpanjeMálaga

SpanjeMálaga

Feria Malaga 2011

Inmalaga

Feria 2011 in Malaga. De Spaanse vrouwen doen hun best om er zo mooi mogelijk uit te zien in traditionele feestkleding. Op hun hoofd dragen ze de mantilla. Een sluier van kant, gedrapeerd over een hoge kam.

'340384' door Inmalaga '340384' door Inmalaga

SpanjeMálaga

SpanjeMálaga

Feria Malaga 2011

Inmalaga

Siesta tijdens de Feria augustus 2011 in Malaga. Ook de kermisattracties rusten uit van een week feesten, drinken en zich mooi aankleden. Paarden, mooie vrouwen en de kermis zijn de belangrijkste ingredienten van dit jaarlijks terugkerende festijn.

'340383' door Inmalaga '340383' door Inmalaga

SpanjeMálaga

SpanjeMálaga

Feria Malaga 2011

Inmalaga

Siesta in Malaga tijdens de Feria in Augustus 2011. Het kermisterrein is verlaten 's middags want het is ruim 30 C. graden. Het feest duurt een week.

Community updates

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Er besloten om binnenkort het onderdeel  'Blogs' niet meer mogelijk te maken, omdat helaas de afgelopen jaren, er wekelijks te weinig nieuwe blogs worden gedeeld. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 36 | Community toppers

De toppers van week 37 zullen dit weekend bekend worden gemaakt.

Fjadrárgljúfur kloof. Foto: Wkerkhof

1. Topreview: Sofia, Bulgarije door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Fjadrárgljúfur kloof door Wkerkhof
3. Topblog: Into The Wild ... door Nick_VL
4. Communitylid van de week: Kburgers1
5. Nieuwkomer: SerenavanBeek

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik