Harbers

'562600' door Harbers '562600' door Harbers

Nederland

Nederland

Ter land ter zee en i

Harbers

Met de zelfde titel heb ik 7 jaar geleden ook een foto geplaatst van de Pier alleen vanaf de landzijde, je kunt zien dat er in de afgelopen 7 jaar wat gesloopt en bijgeplaatst is.

'562591' door Harbers '562591' door Harbers

Nederland

Nederland

Luchtfoto Veere

Harbers

Tijdens onze vlucht van Midden Zeeland naar Teuge vlogen we ook langs het kleine schitterende plaatsje Veere, waar de Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk duidelijk zichtbaar is.

'562590' door Harbers '562590' door Harbers

NederlandZeeland

NederlandZeeland

De Oosterscheldekerin

Harbers

Het blijft steeds weer indrukwekkend om vanuit het vliegtuig te zien met hoeveel kracht/geweld het water tussen de pijlers van de Scheldekering de Oosterschelde binnenstroomt.

'562589' door Harbers '562589' door Harbers

NederlandZeeland

NederlandZeeland

Luchtfoto De...Sint-L

Harbers

Tijdens onze vlucht naar vliegveld Midden Zeeland kan een rondje boven monumentenstad Zierikzee niet ontbreken, duidelijk te zien zijn de Sint-Lievensmonstertoren de Hervormde kerk en het oude stadhuis.

'562588' door Harbers '562588' door Harbers

NederlandGelderland

NederlandGelderland

Paleis het Loo

Harbers

Tijdens onze vlucht van vliegveld Teuge naar vliegveld Midden Zeeland zagen we net na het opstijgen al de schitterende tuin van Paleis het Loo

'289613' door Harbers '289613' door Harbers

NederlandOverijssel

NederlandOverijssel

Kasteel Weldam

Harbers

Kasteel Weldam is gelegen in de buurtschap Kerspel bij Goor in de gemeente Hof van Twente. Het kasteel wordt op dit moment bewoond door Graaf Solms en zijn vrouw en is niet toegankelijk voor bezoekers, de kasteeltuinen zijn tegen betaling wel toegankelijk en het landgoed om het kasteel heen is vrij te betreden. Foto genomen vanuit een luchtballon.

'285464' door Harbers '285464' door Harbers

MarokkoAtlas gebergte

MarokkoAtlas gebergte

Natuurlijke brug

Harbers

Tijdens een dag excursie van uit Marrakech werd er ook een stop gemaakt bij deze schitterende natuurlijke brug gelegen in de omgeving van Demnate.

'285434' door Harbers '285434' door Harbers

ChinaYunnan

ChinaYunnan

Stenenwoud

Harbers

Het Stenenwoud 125 km ten oosten van Kunming gelegen, het woud met een concentratie van vreemde rotsformaties van 5 tot 30 meter hoog. Foto genomen met motregen

'277649' door Harbers '277649' door Harbers

MaledivenSouth Male' Atol

MaledivenSouth Male' Atol

Zonsondergang

Harbers

Scan van de zonsondergang op de Malediven, in alle rust zitten aan het strand met in de verte het geluid van het geruis van de branding, over genieten gesproken !

'276201' door Harbers '276201' door Harbers

NederlandOverijssel

NederlandOverijssel

Hooioppers

Harbers

Nu een keer een privé foto, elk jaar maai ik de wei zo laat mogelijk in de zomer om zaden de kans te geven zich te verspreiden, Ik doe dit net als vroeger met een zeis en schud het gras geregeld met de hooivork totdat het droog is. Er komt geen bemesting op de wei omdat ik deze laat verschralen om rondom de kikkerpoel weer een mooie bloemrijke weide te krijgen.

'274660' door Harbers '274660' door Harbers

NederlandGelderland

NederlandGelderland

Bronsttijd

Harbers

Bronsttijd op de Hoge Veluwe, Ik ben er naartoe gegaan in de hoop wat mooie foto’s te maken en de Edelherten mooi in beeld proberen te brengen.

'274659' door Harbers '274659' door Harbers

NederlandGelderland

NederlandGelderland

Bronsttijd

Harbers

Bronsttijd op de Hoge Veluwe, Ik had er al veel over gehoord en gelezen maar dat er zoveel fotografen zouden zijn om dit schouwspel in beeld te brengen had ik niet verwacht.

'272047' door Harbers '272047' door Harbers

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

Constructie...Maeslan

Harbers

Zelf was ik al een keer over de Maeslandkering gevlogen, maar als je dan onder de constructie staat zie je pas hoe groot en indrukwekkend het allemaal is.

'266015' door Harbers '266015' door Harbers

NederlandOverijssel

NederlandOverijssel

Bloemetje en de ...

Harbers

Vanmiddag wat tijd over en dan eens met de camera de tuin in. Je krijgt soms mooie maar ook bijzondere foto’s, zo ook deze hommel op een korenbloem.

'263856' door Harbers '263856' door Harbers

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

Ter land ter zee en i

Harbers

Tijdens onze vlucht van Teuge naar Midden Zeeland vlogen we een stuk langs de kust en kwamen ook over Scheveningen en daar is goed te zien dat het een stranddag is.

'263590' door Harbers '263590' door Harbers

VaticaanstadVaticaanstad

VaticaanstadVaticaanstad

Zicht op Vaticaanstad

Harbers

Vanuit Rome op de ponte Umberto heb je volgens mij wel één van de mooiste uitzichten op Vaticaanstad met op de voorgrond ponte Sant’Angelo.

'248270' door Harbers '248270' door Harbers

KeniaMombassa

KeniaMombassa

Gehaktdag

Harbers

Ja vandaag gehaktdag, maar nu ik hier zo sta en al dat vlees zie met al die vliegen erop weet ik niet of het voor mij vandaag wel gehaktdag zal zijn !

'247851' door Harbers '247851' door Harbers

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Maandag wasdag

Harbers

Op verschillende plaatsen op Bali zie je de vrouwen de wasdoen in waterstoompjes langs de kant van de weg, ja dames zij hebben het niet zo makkelijk als jullie dat je zo de was in de wasmachine kunt doen !

'245769' door Harbers '245769' door Harbers

ChinaYunnan

ChinaYunnan

Daken ?

Harbers

Tijdens de beklimming van de heuvel in Lijiang had ik een mooi overzicht over de daken van het oude centrum, het viel mij op dat de daken bijna allemaal de zelfde vorm en kleur hadden.

'240619' door Harbers '240619' door Harbers

ChinaYunnan

ChinaYunnan

Vriendelijk

Harbers

Deze zeer vriendelijke dames met kind gefotografeerd onder een afdak op de binnenplaats van hun woning, we konden wel niet met elkaar praten maar ze nodigden ons uit om de binnenplaats te bekijken en vonden het leuk dat er een foto van hun werd gemaakt.

'237335' door Harbers '237335' door Harbers

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Rijstvelden

Harbers

Deze rijstvelden gefotografeerd in de buurt van Ubud tijdens mijn rondreis op Bali vindt ik zelf de mooiste die ik op Bali ben tegen gekomen.

'235950' door Harbers '235950' door Harbers

KeniaTsavo NP

KeniaTsavo NP

Hoog, hoogst

Harbers

Tijdens mijn bezoek aan een Masai dorpje in de buurt van Tsavo nationaal park moest ik natuurlijk bekijken hoe hoog de mannen konden springen. Zowel jong als oud deed mee, een mooi gezicht om te zien.

'233208' door Harbers '233208' door Harbers

NederlandGelderland

NederlandGelderland

Dat was het !

Harbers

Ja dat was het, de start van de 2e etappe van la Vuelta op 31 augustus 2009 van Zutphen naar Venlo. Een schitterend gezicht om te zien hoe het hele peloton door de toegestroomde mensen massa fietst.

'233138' door Harbers '233138' door Harbers

NederlandOverijssel

NederlandOverijssel

Spectaculair

Harbers

Het is altijd weer spectaculair om te zien hoe ze een luchtballon gereed maken voor vertrek, vooral al ze de gasklep openen en de gigantische vlam met een overweldigend geluid de lucht in de ballon verwarmd.

Community updates

WINNAAR GRIEKSE GEHEIMEN
23-10-2020 De afgelopen maanden vroegen we Columbus-fans om hun Griekse reisgeheimen met ons te delen. Dat hebben we geweten! Wat een geweldige tips hebben jullie ingestuurd! De stemronde is afgelopen en de winnaar is bekend! Nieuwsgierig wie de winnaar is geworden? Laat hier je felicitaties achter >

ONZE NIEUWSTE EDITIE #94
23-10-2020 Vandaag valt Columbus-editie 94 op de mat bij abonnees, met een nieuwe rubriek over de Columbus Community. Met aandacht voor bijzondere Communityleden, hun reiservaringen en beste fotografietips. Vanaf nu in elke Columbus-editie!

REIZIGER VAN DE WEEK
16-10-2020 Ben jij de volgende Reiziger van de Week? Elke week zet de Columbus-redactie een reiziger in het zonnetje: iemand die een reisdroom heeft waargemaakt. Deze Reiziger van de Week  ontvangt een Osprey-tas cadeau en een ereplekje op deze webpagina en in ons blad. Je mag jezelf of iemand anders nomineren. Verras ons!

9-10-2020 De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

week 42 | Community toppers

Migratie wapitiherten Foto: Dreamer666

1. Topreview: Diepholzer Moor, Duitsland door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Migratie wapitiherten door Dreamer666
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Wisseschout
5. Nieuwkomer: Fulltimetravels.nl

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Op dit moment is er geen fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik