Hapovipi

profiel Hapovipi

Naam

arjan bulthuis

Reviews

0

Foto's & tips

36

Blogs

0

Lid sinds

31 July 2008

Over mij

arjan, 43 jaar, 2 kids, woon in delft. sinds 1999 is reizen mijn passie, vooral wild life, extreme landschappen, culturen die ver afstaan van de westerse en bijzondere mensen vind ik erg boeiend. het liefst trek ik er alleen op uit; prachtig om volledig opgenomen te worden in de lokale cultuur!

Mijn Motto

'hapo sawa!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

D20

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "Hapovipi"

 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 17 Jan 2013 | 16:21:33

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:46:32
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 30 Apr 2012 | 08:37:42

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 5 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 16:01:48
 • profile image comment
  Door Indi• geplaatst op 12 May 2009 | 08:57:43

  Dank je Arjan, gaaf dat je daar zelf gelopen hebt zeg!!! Foto van een springende bultrug zit ergens achteraan geloof ik. Heb me alles zelf aangeleerd: mijn vak als grafisch ontwerper helpt hierbij wel natuurlijk! Groet Frank

  Bericht aangepast op 15:05:09
 • profile image comment
  Door Mbeldman• geplaatst op 26 Mar 2009 | 13:23:15

  Hey!
  leuke vraag :)
  Cuba zonder spaans kan lastig zijn...Ik kan een btje spaans en daar was ik vaak heeeel blij mee! Ik heb samen met 2 vriendinnen rondgereisd, in casa particulars geslapen etc. En daar kan niet iedereen engels! Als je dan alleen bent, kan t heel lastig zijn! Lijkt mij! Als je in casa's slaapt, moet j vaak voor 1 kamer betalen, waar normaal 2 mensen kunnen slapen. Dus dubbele kosten. Dus als je nog een reisgenootje kan vinden...zou k die meenemen :)
  (en een kleine cursus spaans ;) ) haha
  ben benieuwd wat t wordt!
  succes!
  groetjes mirjam

  Bericht aangepast op 14:41:45
 • profile image comment
  Door Mbeldman• geplaatst op 24 Mar 2009 | 16:59:32

  hey!
  bedankt voor je berichtje!
  dus dezelfde hippo ;) hahaha
  Is inderd vanuit een bootje gemaakt..maar of deze man een baard had??? kan me niet meer herinneren. Wij zaten ook in een hostel! een erg leuke...kheb vast wel ergens de naam van t hostel..maar kan ook dit mij even niet herinneren ;)
  hoe lang geleden ben j dr geweest?
  groetjes mirjam

  Bericht aangepast op 14:38:54
 • profile image comment
  Door Antoinette• geplaatst op 10 Aug 2008 | 13:30:37

  Welkom op de site Arjan! Bedankt voor berichtje. Groet, Antoinette

  Bericht aangepast op 12:18:30
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 05 Aug 2008 | 21:13:31

  hallo Arjan, Welkom op de site. Dat je van wild live houdt is te zien op de foto's. Prachtig!
  We hopen mee te mogen genieten van nog vele foto's van jou!
  Groeten Jan en Christien

  Bericht aangepast op 12:15:40
 • profile image comment
  Door Joop Zand• geplaatst op 03 Aug 2008 | 19:59:55

  Dag Arjan

  Wat een mooie foto'sheb je gepost o.a een heel mooi portret van die dame ....en die van de Gorilla's is ook erg leuk.
  Ik denk dat we van jou nog wel meer kunnen verwachten, dus kijk ik er in ieder geval naar uit.

  Succes en de Groetjes, Joop

  Bericht aangepast op 12:14:17
 • profile image comment
  Door Hapovipi• geplaatst op 01 Aug 2008 | 12:17:44

  test

  Bericht aangepast op 12:12:41

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (36)

'176665' door Hapovipi '176665' door Hapovipi

MexicoBaja California

MexicoBaja California

Blue whale

Hapovipi

varend klein bootje, golfslag, steeds weer een verrassing waar de walvis boven komt ... en dan maar afwachten of je onderwerp een beetje mooi in het licht wil gaan liggen

'177031' door Hapovipi '177031' door Hapovipi

MexicoBaja California

MexicoBaja California

Bleu whale

Hapovipi

vanuit een bewegend bootje een bewegend onderwerp vastleggen met een zo groot mogelijk diafragma zodat het watergordijn goed tot z'n recht komt vond ik erg moeilijk. maar als het dan lukt ....

'88827' door Hapovipi '88827' door Hapovipi

RwandaOost Rwanda

RwandaOost Rwanda

For a ride

Hapovipi

deze kleine gorilla was ons ruim een kwartier aan het vermaken met sprongen, gezichten trekken en koprollen totdat moeders het tijd vond voor de aftocht.

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik