Hapovipi

profiel Hapovipi

Naam

arjan bulthuis

Reviews

0

Foto's & tips

36

Blogs

0

Lid sinds

31 July 2008

Over mij

arjan, 43 jaar, 2 kids, woon in delft. sinds 1999 is reizen mijn passie, vooral wild life, extreme landschappen, culturen die ver afstaan van de westerse en bijzondere mensen vind ik erg boeiend. het liefst trek ik er alleen op uit; prachtig om volledig opgenomen te worden in de lokale cultuur!

Mijn Motto

'hapo sawa!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

D20

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "Hapovipi"

 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 17 Jan 2013 | 16:21:33

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:46:32
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 30 Apr 2012 | 08:37:42

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 5 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 16:01:48
 • profile image comment
  Door Indi• geplaatst op 12 May 2009 | 08:57:43

  Dank je Arjan, gaaf dat je daar zelf gelopen hebt zeg!!! Foto van een springende bultrug zit ergens achteraan geloof ik. Heb me alles zelf aangeleerd: mijn vak als grafisch ontwerper helpt hierbij wel natuurlijk! Groet Frank

  Bericht aangepast op 15:05:09
 • profile image comment
  Door Mbeldman• geplaatst op 26 Mar 2009 | 13:23:15

  Hey!
  leuke vraag :)
  Cuba zonder spaans kan lastig zijn...Ik kan een btje spaans en daar was ik vaak heeeel blij mee! Ik heb samen met 2 vriendinnen rondgereisd, in casa particulars geslapen etc. En daar kan niet iedereen engels! Als je dan alleen bent, kan t heel lastig zijn! Lijkt mij! Als je in casa's slaapt, moet j vaak voor 1 kamer betalen, waar normaal 2 mensen kunnen slapen. Dus dubbele kosten. Dus als je nog een reisgenootje kan vinden...zou k die meenemen :)
  (en een kleine cursus spaans ;) ) haha
  ben benieuwd wat t wordt!
  succes!
  groetjes mirjam

  Bericht aangepast op 14:41:45
 • profile image comment
  Door Mbeldman• geplaatst op 24 Mar 2009 | 16:59:32

  hey!
  bedankt voor je berichtje!
  dus dezelfde hippo ;) hahaha
  Is inderd vanuit een bootje gemaakt..maar of deze man een baard had??? kan me niet meer herinneren. Wij zaten ook in een hostel! een erg leuke...kheb vast wel ergens de naam van t hostel..maar kan ook dit mij even niet herinneren ;)
  hoe lang geleden ben j dr geweest?
  groetjes mirjam

  Bericht aangepast op 14:38:54
 • profile image comment
  Door Antoinette• geplaatst op 10 Aug 2008 | 13:30:37

  Welkom op de site Arjan! Bedankt voor berichtje. Groet, Antoinette

  Bericht aangepast op 12:18:30
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 05 Aug 2008 | 21:13:31

  hallo Arjan, Welkom op de site. Dat je van wild live houdt is te zien op de foto's. Prachtig!
  We hopen mee te mogen genieten van nog vele foto's van jou!
  Groeten Jan en Christien

  Bericht aangepast op 12:15:40
 • profile image comment
  Door Joop Zand• geplaatst op 03 Aug 2008 | 19:59:55

  Dag Arjan

  Wat een mooie foto'sheb je gepost o.a een heel mooi portret van die dame ....en die van de Gorilla's is ook erg leuk.
  Ik denk dat we van jou nog wel meer kunnen verwachten, dus kijk ik er in ieder geval naar uit.

  Succes en de Groetjes, Joop

  Bericht aangepast op 12:14:17
 • profile image comment
  Door Hapovipi• geplaatst op 01 Aug 2008 | 12:17:44

  test

  Bericht aangepast op 12:12:41

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (36)

'176665' door Hapovipi '176665' door Hapovipi

MexicoBaja California

MexicoBaja California

Blue whale

Hapovipi

varend klein bootje, golfslag, steeds weer een verrassing waar de walvis boven komt ... en dan maar afwachten of je onderwerp een beetje mooi in het licht wil gaan liggen

'177031' door Hapovipi '177031' door Hapovipi

MexicoBaja California

MexicoBaja California

Bleu whale

Hapovipi

vanuit een bewegend bootje een bewegend onderwerp vastleggen met een zo groot mogelijk diafragma zodat het watergordijn goed tot z'n recht komt vond ik erg moeilijk. maar als het dan lukt ....

'88827' door Hapovipi '88827' door Hapovipi

RwandaOost Rwanda

RwandaOost Rwanda

For a ride

Hapovipi

deze kleine gorilla was ons ruim een kwartier aan het vermaken met sprongen, gezichten trekken en koprollen totdat moeders het tijd vond voor de aftocht.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik