Hans Balk

profiel Hans Balk

Naam

Hans Balk

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

0

Lid sinds

25 January 2021

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Canon

Model

5D

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'1125280' door Hans Balk '1125280' door Hans Balk

CubaVinales

CubaVinales

Geniet van een stapje

Hans Balk

Rondrijden over Cuba is genieten van stadjes, natuur en cultuur. Als je een dorpje binnen rijdt is het soms alsof je een filmset in rijdt. De gastvrijheid van de bevolking is hartverwarmend en muziek vind je overal. O.a het dal van Vinales is de natuur op zijn mooist. Rondrijden in Cuba is even zijn in een andere wereld. Maak contact met de lokale bevolking; reuze interessant. Het land heeft een roerige geschiedenis.

'1125283' door Hans Balk '1125283' door Hans Balk

NoorwegenFjord Noorwegen

NoorwegenFjord Noorwegen

Noorwegen dwingt je t

Hans Balk

Rijden door Noorwegen is genieten van rust en natuur. De binnenwegen dwingen je rustig aan te doen. Neem altijd een lunch mee, want je vind altijd een plek, gletchermeer, fjord, waar je in alle rust je lunch heerlijk in de buitenlucht wilt gebruiken. Plan geen grote dagafstanden; je gaat dan te veel misen!!

'1124999' door Hans Balk '1124999' door Hans Balk

Canada

Canada

Neem de tijd als je..

Hans Balk

Tijdens een rondreis in het westen van Canada moet je niet van A naar B willen rijden. Elke rit is een ervaring op zich en een aaneenschakeling van schoonheid. Een dag rijden is een dag genieten. Beperk de dagafstanden om maximaal te kunnen genieten van wat je tegenkomt!

Mijn fans (1)

Community-updates

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

4-10-2021 Afgelopen dagen zijn er problemen ontstaan bij het tonen van o.a. de foto's op de site. Dit probleem is inmiddels opgelost. Onze excuses dat het zo lang heeft moeten duren. Mocht je nog tegen problemen aan lopen, laat het ons dan gerust weten via communityhost@columbusmagazine.nl.

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 41 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Are you talking to me? Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Are you talking to me? door Dreamer666
2. Review: Schotland door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Travelgoom
4. Nieuwkomer: Martine Bocklandt

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik