Hannogroen

'257743' door Hannogroen '257743' door Hannogroen

NederlandAmsterdam

NederlandAmsterdam

Holland glorie

Hannogroen

Mei 2010, je zou het qua weer niet zeggen.. Oer Hollandse platbodems die vlak bij Pampus, op volle snelheid, net voor elkaar langs kruizen op het Ijmeer.

'257553' door Hannogroen '257553' door Hannogroen

NepalKathmandu

NepalKathmandu

Dorst

Hannogroen

Een icoon van het Westen als dorstlesser in een arm land. Helaas is het vaak nog steeds zo dat je op veel plaatsen gemakkelijker aan cola, dan aan schoon drinkwater komt..

'256519' door Hannogroen '256519' door Hannogroen

NepalKathmandu

NepalKathmandu

Overpeinzingen

Hannogroen

Op een terrasje in de Thamel kwam deze man met zijn prachtige kop een paar tafeltjes verderop zitten. Ze zeggen weleens dat in Nepal de mooiste mensen ter wereld wonen, en wat mij betreft zit daar een grote kern van waarheid in.

'256502' door Hannogroen '256502' door Hannogroen

NepalKathmandu

NepalKathmandu

Luchtvervuiling

Hannogroen

Door het intensieve verkeer en de onverharde wegen is de lucht in Kathmandu vaak heel erg stoffig. Een mondkapje is daarom aan te raden als je wat langer de straat op gaat. Ondanks het feit dat je ze vrijwel overal ziet en kan kopen, was dit meisje haar mondkapje kennelijk vergeten..

'255254' door Hannogroen '255254' door Hannogroen

NepalBhaktapur

NepalBhaktapur

Waiting

Hannogroen

Heerlijk op een bankje in de schaduw gaan zitten, en dan maar kijken wat er allemaal voorbij komt. Zoals dit meisje wat het zo te zien behoorlijk had gehad..

'255150' door Hannogroen '255150' door Hannogroen

NepalKathmandu

NepalKathmandu

Traffic

Hannogroen

Een politieagente te paard die het even niet meer ziet zitten in het hysterische, vieze en levensgevaarlijke verkeer van Kathmandu aan het eind van de middag in de buurt van het koninklijk paleis.

'255149' door Hannogroen '255149' door Hannogroen

NepalKathmandu

NepalKathmandu

Little sister

Hannogroen

Het vrij onbekende kleinere zusje van de beroemde Bodnath tempel in de Thamel, Kathmandu. Gefotografeerd aaan het eind van de middag, en natuurlijk even gewacht tot die duiven gingen vliegen..

'255148' door Hannogroen '255148' door Hannogroen

NepalKathmandu

NepalKathmandu

Sacrifice

Hannogroen

Een vrouwenhand met een offer voor de Hindu goden, s'ochtends vroeg gedurende het Dasain festival, eind september 2009, in de buurt van het Durbar Square in Kathmandu.

'255144' door Hannogroen '255144' door Hannogroen

NepalKathmandu

NepalKathmandu

Pray

Hannogroen

Een oude vrouw die s'ochtends vroeg aan het bidden is gedurende het Dasain festival eind september 2009 in Kathmandu in de buurt van het Durbar square.

'255143' door Hannogroen '255143' door Hannogroen

NepalKathmandu

NepalKathmandu

Mystery Girl

Hannogroen

Zo'n zeldzame mysterieuze foto die je ineens op je camera vindt als je je foto's checkt, en waarvan je je niet kan herinneren wanneer je hem precies hebt gemaakt..

'255136' door Hannogroen '255136' door Hannogroen

NepalKathmandu

NepalKathmandu

Everest

Hannogroen

Mount Everest vroeg in de morgen gefotografeerd op ca 10 kilometer hoogte vanuit een vliegtuigje tijdens een mountainflight juni 2008. Een "must do" als je geen tijd hebt voor een trekking.

Community-updates

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

4-10-2021 Afgelopen dagen zijn er problemen ontstaan bij het tonen van o.a. de foto's op de site. Dit probleem is inmiddels opgelost. Onze excuses dat het zo lang heeft moeten duren. Mocht je nog tegen problemen aan lopen, laat het ons dan gerust weten via communityhost@columbusmagazine.nl.

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 41 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Are you talking to me? Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Are you talking to me? door Dreamer666
2. Review: Schotland door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Travelgoom
4. Nieuwkomer: Martine Bocklandt

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik