Hanita

profiel Hanita

Naam

Anita Dekker

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

07 April 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

Frankfurt/Main Dunedin (NZ)

Over mij

Vanaf dat ik geboren ben (59 jaar geleden) wilde ik veel van de wereld zien, aardrijkskunde was een van mijn favoriete vakken op school. Nu het vele reizen binnen Europa, met 35 jaar ben ik een SEPR cursus gaan volgen en reisleidster geworden voornamelijk voor het Verre Oosten. Hiermee moest ik een paar jaar geleden noodgedwongen stoppen. Nu reis ik zo veel mogelijk op eigen gelegenheid naar deze landen (ook vanwege de vele persoonlijke contacten ooit opgedaan met de lokale bevolking) Australie en Nieuw Zeeland (vooral dit laatste land) heeft ons hart gestolen.

Mijn Motto

'Zoveel mogelijk zien en genieten !!!!!! '

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Olympus

Model

Trip

Overige

Videocamera Samsung

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'248133' door Hanita '248133' door Hanita

EstlandSaarema

EstlandSaarema

Molens op Saaremaa

Hanita

Op Saaremaa vindt je veel molens. Het eiland is niet heuvelachtig maar zeer vlak. Als je niet veel tijd hebt om dit eiland te bezoeken dan zijn 2 a 3 overnachtingen meer dan voldoende zeker als je met de auto bent.

'248303' door Hanita '248303' door Hanita

LitouwenWest Litouwen

LitouwenWest Litouwen

Plattegrond Klaipeda

Hanita

In de binnenstad van Klaipeda kun je overal kunstwerken zien, meestal van brons. Deze foto stelt de binnenstad voor. Meer foto's van de kunstwerken volgen. Alleen heb ik niet elke keer een commentaar van minimaal 25 woorden. Vandaar bla-bla.

'248302' door Hanita '248302' door Hanita

LitouwenWest Litouwen

LitouwenWest Litouwen

Vissershuisje/nu...va

Hanita

Dit huisje met de typische blauwe kleur was vroeger een vissershuisje maar is opgeknapt voor de toeristen. Op het schiereiland ligt buiten de hoofdplaats, nog 3 kleinen nederzettingen waaronder het huis waar Thomas Mann heeft gewoond.

Community-updates

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 olumbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

02-09-2021 Het maandthema van augustus - landschappen - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Esthers met je prachtige foto van Mont Saint Michel! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 37 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Uitzicht op het Krka nationaal park. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Uitzicht op het Krka nationaal park door Antwan
2. Review: De Wadden door Ciska van Geer
3. Communitylid van de week: Deerik
4. Nieuwkomer: Gerda Vonk

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN SEPTEMBER: EILANDEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN OVERNACHTING OP DE WADDEN

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Doe mee >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik