Hallocobo@gmail.com

profiel Hallocobo@gmail.com

Naam

Heidi Smets

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

13 April 2021

Favorieten

Fav. stad

Amsterdam

Over mij

Na jarenlang rondreizen (in mijn vrije tijd en ook als reisleider) en in verschillende landen wonen, is Nederland sinds 2018 weer mijn thuisbasis.

Ik heb een neus voor speciale plekjes en een regeltalent voor het waarmaken van bijzondere ervaringen!

Toen ik in 2018 ‘n weekje weg wilde van mijn computer en mijn volle hoofd vond ik alleen retraites en vakanties die draaiden om mindfulness, yoga of bezinning. Maar ik wilde juist relaxen door met mijn handen te werken. Waar waren de design en craft retreats? Er ging een lichtje branden: mijn vele jaren als reisleider, grafisch ontwerper en wereldreiziger zijn de perfecte combo voor het zélf organiseren van eigentijdse creatieve getaways!

Creatief relaxen past op-en-top in deze tijd van zelf maken, digitaal detoxen, balans, ambacht, slow travel, upcycling en leervakanties.

Mijn Motto

'Creatief reizen is voor mij dé manier om een fascinerende bestemming te combineren met een creatieve ontdekkingstocht. Rechtstreeks leren van lokale vakmensen! Géén gesjok van de ene naar de andere bezienswaardigheid, wél zelf prachtige spullen leren maken en creatieve inspiratie opdoen.'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'1127676' door Hallocobo@gmail.com '1127676' door Hallocobo@gmail.com

IndiaMumbai

IndiaMumbai

Blockprint Workshop..

Hallocobo@gmail.com

Zeg je blockprint, dan zeg je India! Dus waar moet je naartoe om van de vaklui te leren? Juist! Ik ging in 2019 naar India op zoek naar de beste blockprintstudio’s en bijzondere textieluitjes in Mumbai, Ahmedabad en Bagru. Er zijn zoveel mogelijkheden om te leren van lokale ambachtslieden. Reizen is voor mij dé manier om een fascinerende bestemming te combineren met een creatieve ontdekkingstocht.

'1127677' door Hallocobo@gmail.com '1127677' door Hallocobo@gmail.com

IndiaJaipur

IndiaJaipur

Blockprint Workshop..

Hallocobo@gmail.com

Deze foto is genomen in Bagru tijdens een uitleg over plantaardige kleurstoffen. Je voelt de mystiek en chemie van de bubbelende indigo vaten. Reizen is voor mij dé manier om een fascinerende bestemming te combineren met een creatieve ontdekkingstocht.

'1128095' door Hallocobo@gmail.com '1128095' door Hallocobo@gmail.com

CubaHavana

CubaHavana

Art show in Havana

Hallocobo@gmail.com

Misschien denk je bij Cuba aan Amerikaanse auto’s uit de jaren 50, swingende muziek en mojito’s in plaats van drukpersen, zeefdrukken en linosnedes. Maar deze traditionele druktechnieken zijn nog steeds springlevend in Cuba, onder andere vanwege de voortdurende isolatie van het eiland. Dit is zichtbaar in de kleurige en expressieve posters en de verfijnde prints die je in Cuba ziet. Op de foto: bezoekers koelen af op het balkon tijdens de opening van een zeefdruk poster tentoonstelling in Havana.

Community-updates

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

4-10-2021 Afgelopen dagen zijn er problemen ontstaan bij het tonen van o.a. de foto's op de site. Dit probleem is inmiddels opgelost. Onze excuses dat het zo lang heeft moeten duren. Mocht je nog tegen problemen aan lopen, laat het ons dan gerust weten via communityhost@columbusmagazine.nl.

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik