HTeeninga

profiel HTeeninga

Naam

Evelien Teeninga

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

02 May 2015

Favorieten

Fav. stad

Hanoi, Singapore, Havana

Over mij

Altijd al geinteresseerd in andere culturen en fotografie maar pas sinds een paar maanden in het bezit van een goede spiegelreflexcamera. Binnenkort begin ik aan een fotografiecursus waar ik heel veel zin in heb. Ik ben op reis vooral gek op het leven van alledag, straatbeeld en architectuur.

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D7100

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "HTeeninga"

 • profile image comment
  Door Corriedewinter• geplaatst op 14 Aug 2016 | 17:42:28

  Hallo,
  Wat leuk dat je foto's bent gaan plaatsen. Alsnog welkom op deze leuke site.

  Dank voor je reacties,
  Fijne avond,
  Corrie

  Bericht aangepast op 20:04:20
 • profile image comment
  Door MarleenvM• geplaatst op 07 Jan 2017 | 19:51:06

  Hoi Evelien, hou even de website van de Paterei gevangenis in de gaten. Ik heb gehoord dat ze wel weer open willen gaan maar dat het te maken heeft met veiligheid. Of het waar is weet ik helaas niet zeker. Ik hoop voor je dat de gevangenis weer open gaat want het is een bijzondere fotogenieke plek. Groetjes Marleen

  Bericht aangepast op 07:13:06
 • profile image comment
  Door MiekeDeHaas• geplaatst op 17 Aug 2016 | 18:12:55

  Hallo (weet je naam niet). Wat een leuke reactie op min Azoren foto's. Het is ook prachtig daar. Soms moet je even genoegen nemen met mist of bewolking, maar die gaan ook snel weer weg. Mieke

  Bericht aangepast op 21:17:18

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'536575' door HTeeninga '536575' door HTeeninga

CubaHavana

CubaHavana

Cubaanse dame's

HTeeninga

Struinend door het altijd gezellige Havana zagen we deze drie dame's op een stoepje zitten de voorbijgangers te observeren. En natuurlijk onder het genot van een Cubaanse sigaar.

'538189' door HTeeninga '538189' door HTeeninga

SingaporeChinatown

SingaporeChinatown

Prachtige Chinese...t

HTeeninga

Op reis bekijk ik de meeste kerken, moskeeën en tempels alleen van buiten. Maar op onze laatste dag in Singapore trok deze Chinese tempel toch mijn aandacht. Binnen waren ze druk bezig met offers klaar maken die je kon kopen. De mensen waren heel gastvrij en vriendelijk we mochten overal kijken en foto's van maken en dat terwijl er ook veel mensen aan het bidden waren. Bij mijn volgende reis ga ik zeker nog eens zo'n mooie tempel binnen stappen. Ik keek mijn ogen uit.

'537771' door HTeeninga '537771' door HTeeninga

VietnamSapa

VietnamSapa

Op stap met Anh

HTeeninga

Na een nacht slecht te hebben geslapen in de nachttrein van Hanoi naar Sapa, stond onze gids Anh ons vol enthousiasme op te wachten. Drie dagen heeft ze ons laten genieten van de prachtige natuur in Sapa. Ze vertelde ons alles over de natuur, de verschillende bevolkingen die er leven en aan het eind nodigde ze ons bij haar thuis uit. Ze woonde samen met haar man, kind en andere familieleden en wij mochten komen eten. Het was een ontzettend leuke ervaring. Tijdens een van de wandelingen legde ze ons uit dat wanneer er een tak tussen een hek zat dit functioneerde als sleutel, dus niet verder komen.

Community updates

REIZIGER VAN DE WEEK
20-11-2020 Verdien jij ook een rugzak van Eastpak? Elke week geven we een Eastpak-rugzak cadeau aan iemand die een reisdroom heeft waargemaakt: de Reiziger van de Week. Ben jij de volgende gelukkige? Je hebt nog t/m maandag 23 november 23:59:59 om jezelf of iemand anders te nomineren voor de huidige nominatieronde! Stuur hier je nominatie in.

DE GROTE NATUUR QUIZ
06-11-2020 Test je kennis van de natuur tijdens de online Grote Natuur Quiz op 26 november en neem het live op tegen natuurliefhebbers uit heel Nederland. Natuurlijk maak je ook kans op verschillende leuke prijzen!
Koop nu je ticket in onze webshop. (Met je deelname steun je het Wereld Natuurd Fonds!)

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
06-11-2020 Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

week 47 | Community toppers

Svartifoss "De Zwarte Waterval". Foto: HenkVanetie

1. Topreview: Indonesië • Makassar door Graaf
2. Topfoto & tip: Svartifoss "De Zwarte Waterval" door HenkVanetie
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Antwan
5. Nieuwkomer: FBNN

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik