GvanRootselaar

profiel GvanRootselaar

Naam

G van Rootselaar

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

29 July 2014

 

1 reactie(s) bij "GvanRootselaar"

  • profile image comment

    Hallo G. Alle begin is moeilijk. De site went snel hoor. Je kunt alleen foto's plaatsen door ook tekst te schrijven.Je moet minimaal een aantal woorden gebruiken. De redactie wil graag tips horen maar soms kun je alleen maar een beschrijving geven van de foto. Maar schrijven 'moet 'je. Wel altijd leuk om te lezen, vind ik. Succes. Gr. Mieke

    Door MiekeDeHaas • geplaatst op 2015-05-04 19:17:20

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'491558' door GvanRootselaar '491558' door GvanRootselaar

LaosSi Pan Don

LaosSi Pan Don

Busrit van Pakse naar

GvanRootselaar

Dé manier om jezelf vanuit Pakse naar Si Phan Don te verplaatsen. Deze voormalige pick-up doet nu dienst als transportmiddel voor mensen en marktwaren. Voordat je plaats kunt nemen worden alle hoeken en gaten nog even voorzien van het nodige eten wat onderweg hier en daar afgeleverd wordt. Kunt u zich voorstellen dat wij hier uiteindelijk met 28 mensen in zaten?

'491510' door GvanRootselaar '491510' door GvanRootselaar

CambodjaNoordoost Cambodja

CambodjaNoordoost Cambodja

Rijstwijn drinken na.

GvanRootselaar

Tijdens onze trekking rond Virachey national park kwamen we deze man tegen die zojuist zijn rijst geoogst had. Als buitenlanders moesten wij, als gebaar dat de oogst niet mislukt zou zijn, een beker van deze rijstwijn drinken. Het is super om een trekking rondom Virachey te ondernemen. Let goed op bij wie je boekt en wanneer je dit doet. In december vonden wij het vrij droog.