Guyb

profiel Guyb

Naam

Guy Burgerhout

Reviews

0

Foto's & tips

25

Blogs

0

Lid sinds

30 November 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Costa Rica

Over mij

Hallo,
Ik ben Guy 27 jaar en hou me in me vrije tijd zo goed als altijd bezig met fotografie.
Wil hier graag mijn verhalen en foto's aan jullie tonen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat iemand deze foto's gaat gebruiken voor andere doeleinden zonder toestemming van mij.

Mijn Motto

'Geniet van elk moment, probeer zoveel mogelijk te zien van de wereld het is de moeite waard!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D300

Overige

AF 35-70mm f/2.8D, Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC hsm, AF-S 55-200mm f/4-5.6G IF-ED VR, Nikon 300mm f/4, SB-900, SB-600

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "Guyb"

 • profile image comment
  Door Trijntje1• geplaatst op 01 Dec 2010 | 09:17:31

  dank je voor je reactie op mijn foto van de koude zonsondergang

  groetjes
  Trijntje

  Bericht aangepast op 13:36:26
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 01 Dec 2010 | 08:27:41

  Beste Guy,

  Welkom op de site! Wat leuk dat je ook al fotos hebt geüpload.

  Helaas hebben we je foto 'Bosuil' en 'Rode Ibis' moeten verwijderen omdat het alleen toegestaan is om foto's te plaatsen van dieren in het wild. Foto's van dieren in gevangenschap mogen alleen geplaatst worden als de dieren (bijna) niet meer in het wild te vinden zijn, zoals de orang oetan of de reuzenpanda.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 13:36:05
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 01 Dec 2010 | 16:26:29

  Graag gedaan hoor.
  Gr. Sandra

  Bericht aangepast op 14:05:28
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 14 Dec 2010 | 11:28:12

  Beste Guy,

  Je hebt bij verschillende foto's aangevinkt dat deze meedoen aan de Thailandactie. Echter, zoals ook in de wedstrijdvoorwaarden staat uitgelegd, kunnen aan deze competitie alleen foto's gemaakt in Thailand meedoen. Foto's uit andere landen worden dus per definitie gediskwalificeerd. Gelieve alleen foto's die voldoen aan de voorwaarden van de competitie mee te laten doen. Op die manier houden we de database schoon.
  Je kunt zelf verkeerde foto's altijd weer afvinken door via het potloodje onder de foto naar de bewerkpagina te gaan. Ook daar staat de actiebutton, op die manier kun je ook eerder geplaatste Thailandfoto's mee laten doen aan de wedstrijd.

  Bij voorbaat dank.

  Veel plezier nog op de site!

  Met vriendelijke groet,

  Vellah Bogle
  Columbus Webmaster

  Bericht aangepast op 01:43:49
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 03 Dec 2010 | 09:18:00

  Hoi Guy, bedankt voor je leuke reacties op de wat oudere foto's, ook leuk dat die ook nog eens bekeken worden.
  Gr. Sandra

  Bericht aangepast op 01:34:25
 • profile image comment
  Door Trijntje1• geplaatst op 02 Dec 2010 | 09:19:34

  hey Guy - dank je voor je reactie op mijn foto van de Orang Oetangs op Sumatra, is echt super geweldig om ze in het echt te zien.....

  groetjes
  Trijntje

  Bericht aangepast op 01:33:13
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 02 Dec 2010 | 08:17:33

  Beste Guy,

  Wat leuk dat dat je nog meer foto's hebt üpgeload. Helaas is het niet toegestaan om foto's te voorzien van dezelfde onderschriften. We vragen je daarom de onderschriften van 'China Festival of light' aan te passen binnen twee werkdagen, anders zijn wij helaas genoodzaakt deze foto's te verwijderen.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 01:33:08
 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 01 Dec 2010 | 15:19:38

  HOi Guy, welkom hier op rr!!!!!
  Jje hebt net een foto dubbel geplaatst. Je kunt de ene nog verwijderen zolang er nog niet op gereageerd is. Heel veel plezier hier,
  groetjes Sandra

  Bericht aangepast op 01:32:15
 • profile image comment
  Door Willemien• geplaatst op 30 Nov 2010 | 20:52:47

  Hallo Guy; nogmaals welkom op de site en heel veel plezier. Je hebt al mooie foto's geplaatst. Heb ook een tip voor je: als je wilt reageren op een reactie klik dan op de foto van de reisreporter, je komt dan op de homepage van de desbetreffende persoon en kunt daar een reactie plaatsen. Geheel vrijblijvend natuurlijk. gr willemien

  Bericht aangepast op 01:31:45

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (25)

'288722' door Guyb '288722' door Guyb

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Chuchubi

Guyb

CHUCHUBI en is de meest bekende vogel die je overal kunt vinden. Hij heeft zich aangepast aan de ontwikkelingen op het eiland.Over heel het eiland is de chuchubi te vinden, langs het strand, tussen de zuilcactussen en als eerste tussen de bomen waarvan het fruit ( meestal bessen ) gaat rijpen. Het gefluit van de Chuchubi klinkt als Chu – bie Chu – bie , de papiamentse naam voor deze vogel is waarschijnlijk afgeleid van zijn roep. De chuchubi is ook een meester in het nabootsen van de andere vogels hun gezang wanneer zij zich in zijn territorium bevinden. Ook deze is bij het eerder genoemde zwembad genomen.

'288637' door Guyb '288637' door Guyb

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Iguana iguana (groene

Guyb

Zittend bij het zwembad van ons huisje komt uit de bosjes in eens deze groene leguaan uit de bosjes gekropen. Had gelukkig me camera naast me liggen, een aantal beelden geschoten van dit mooie reptiel die erg geduldig bleef zitten. Het is een vrij jong beestje aangezien hij nog maar een centimeter of 60 was was inclusief staart deze leguanen kunnen kunnen rond de 1.5 meter worden, ze eten vooral bladeren en fruit.

'288693' door Guyb '288693' door Guyb

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Trochilidae (Kolibrie

Guyb

Kolibries (Trochilidae) zijn een familie van vogels uit de orde gierzwaluwachtigen (Apodiformes). De familie telt 338 soorten. De mannetjeskolibrie is bont, meestal metaalachtig groen gekleurd, met een glanzend rode, blauwe of smaragdgroene keelkleur. Het vrouwtje is onopvallend gekleurd. Dit beeld gemaakt net als de Groene leguaan bij het zwembad daar waren bloemen waar ze veel op af kwamen. Dus rustig positie ingenomen en gewacht op juiste moment.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik